Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » 2013 » Квітень » 12
Проблеми громадян повинні вирішувати самі громадяни – звучало у виступах учасників конференції «Самоорганізаційний потенціал територіальних громад», яка 6 квітня відбулася в Ірпені. Саме громадяни вибирають своїх представників у владу різних рівнів, саме завдяки їх активності чи байдужості, вмінню розпізнати порядність чи непорядність свого обранця і отримують результат. Результат, як бачимо, сумний.

Модератор конференції – голова СОГ «Демократична Київщина» Ігор НАЙДА наголосив на дефіциті взаєморозуміння та довіри у суспільстві.

Ми не маємо відповідальної влади. Але, згуртувавшись, можемо зупинити вакханалію прибирання до своїх рук власності громади.

Як вдалося запобігти вирубуванню дерев в ірпінському Парку "Відпочинку" ім. М. Стельмаха, який був розданий під приватну забудову, розповів Лаврентій КУХАЛЕЙШВІЛІ, голова ГО «Рух захисту зелених зон Київщини. А яскрава акція «Збережи своє дерево», коли громадяни розмалювали частину приречених на вирубку дерев, ... Читати далі »
Переглядів: 606 | Додав: Лаврентий | Дата: 04.12.2013 | Коментарі (0)

Попри заборону будівництва та вирубки дерев у парку "Відпочинку" імені М. Стельмаха, який розташований в Ірпені, там час від часу ведуться будівельні роботи. Зокрема, було зроблено свердловину й прокладено кабелі, що свідчить про серйозні наміри забудовників. ... Читати далі »
Переглядів: 651 | Додав: Лаврентий | Дата: 04.12.2013 | Коментарі (0)

Шановна громадо!

Наша боротьба за збереження Зелених зон м. Ірпеня триває! Завтра 09.04.2012р. о 9-00 в приміщенні Ірпінського міського суду відбудеться чергове засідання по скасуванню рішення Ірпінської міської ради, та визнання недійсними державних актів про право власності на земельні ділянки, що знаходяться у парку «Відпочинку» ім. М. Стельмаха.

Ухвалою Ірпінського міського суду від 12.04.2012р. було накладено арешт на земельні ділянки та заборону будь-яким фізичним чи юридичним особам, у тому числі власникам земельних ділянок проводити будівельні роботи та роботи по вирубці зелених насаджень на земельних ділянках. Забудовники намагалися в судовому порядку оскаржити цю ухвалу, але програли всі суди починаючи з Апеляційного суду Київської області , закінчуючи Вищим спеціалізованим судом по розгляду цивільних і кримінальних справ. Процес оскарження цієї ухвали тривав майже рік!

Алє незважаючи на заборону – будівельні роботи всеж-таки проводилися!
Влітк ... Читати далі »
Переглядів: 755 | Додав: Лаврентий | Дата: 04.12.2013 | Коментарі (0)

Громадськість міста Ірпеня заявляє про готовність звернутись до президента, прем'єр-міністра, Верховної Ради України, голів політичних партій з вимогою втрутитися в ситуацію й зупинити земельний "дерибан" та знищення унікальних зелених зон у місті . ... Читати далі »
Переглядів: 701 | Додав: Лаврентий | Дата: 04.12.2013 | Коментарі (0)

В Ірпінській міській раді під час 43-ї сесії між безпартійним депутатом Тимофієм Буселом та "УДАРівцем" Ярославом Місяцем сталась штовханина.

Зокрема, як повідомив Gazeta.ua адвокат і координатор руху захисників зелених зон Ірпеня Лаврентій Кухалейшвілі, під час виступу Бусела у депутата від фракції "УДАР" Місяця здали нерви — він вибіг на трибуну і почав штовхати свого колегу.

"Той громадський протест, який набирав обертів протягом останніх двох років, докотився і до "наших" депутатів! Нарешті вони зрозуміли, що так далі бути не може, і активно почали боротися за голоси виборців. Нарешті ми побачили бої, як у Верховній Раді. Це свідчить про те, що у місті вже стартувала передвиборна війна під назвою "Порвемо за громаду", - зазначив Кухалейшвілі.

На сесії міськради розглядали багато питань, більшість з яких стосувалася землі. Було висловлено багато пропозицій стосовно порядку денно ... Читати далі »
Переглядів: 833 | Додав: Лаврентий | Дата: 04.12.2013 | Коментарі (0)

Намагання окремих політичних діячів на тлі громадського протистояння в Ірпені (Київська область) провести референдум про відставку чинного мера міста Володимира Скаржинського є нічим іншим, як "блюзнірством і популізмом".

Таку думку Gazeta.ua висловив координатор громадського руху захисту зелених зон м. Ірпеня, адвокат Лаврентій Кухалейшвілі.

Активіст, зокрема, зазначив, що законодавством передбачений вичерпний перелік підстав для відставки міського голови.

"Він передбачений ст. 79 ЗУ "Про місцеве самоврядування", - уточнив Кухалейшвілі. - Депутати кричать про проведення місцевого референдуму щодо відставки мера і навіть почали збирати для цього підписи. Мені особисто смішно з тих людей, які, не знаючи законів України, намагаються щось робити".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нехай тут граються діти!" - В Ірпені ледь не побились захисники парку і чиновники

Адвокат нагадав, що з п ... Читати далі »
Переглядів: 603 | Додав: Лаврентий | Дата: 04.12.2013 | Коментарі (0)

Календар

«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Друзі сайту