Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » Архів матеріалів
Олийныч Ольга РомановнаСегодня стало известно о том, что секретарь Ирпенского горсовета Ольга Олийныч подала в отставку с формулировкой «по собственному желанию». Причиной отставки послужил громкий скандал, связанный с выделением ирпенским горсоветом земли под коттеджное строительство в лесопарковой зоне на территории которой расположена братская могила воинов погибших при освобождении Ирпеня от фашистов в 1943 году. Как сообщал Kievpress, этот инцидент, который широко освещался в СМИ, приобрел широкий международный резонанс после того как заместитель председателя Государственной думы России, лиде ... Читати далі »
Переглядів: 1129 | Додав: Agent | Дата: 08.31.2011 | Коментарі (4)

Попри скандал і обурення громадськості, на місці братської могили воїнів Червоної армії в Ірпені таки можуть побудувати котеджі. Про це пише Kievpress з посиланням на ініціативну групу захисників парку і могили. Як з'ясувалося, після того, як наміри ірпінських чиновників набули розголосу і викликали обурення громадськості, мер міста Володимир Скаржинський заявив, що ділянки були виділені помилково й пообіцяв цю помилку виправити. Уже через кілька днів усі люди, яким виділили землю, написали заяви з відмовою від ділянок, а депутати міськради скасували на цій підставі свої попередні рішення про землевідводи. Однак як повідомив голова ініціативної групи парку "Героїв" Лаврентій Кухалейшвілі, заяви людей про відмову від земельних ділянок, на підставі яких депутати скасували розв'язки про землевідвід, не є легітимними, оскільки ділянки були вже перепродані. "Земельні ділянки міськрада виділил ... Читати далі »
Переглядів: 1168 | Додав: Agent | Дата: 08.15.2011 | Коментарі (0)

Сегодня 11.08.2011 года в 10-00 возле памятника Неизвестному солдату в ПАРКЕ «ГЕРОЕВ» на углу улиц Н.Рыбака и ул. Героев произошла встреча местных жителей с губернатором Киевской области Присяжнюком Анатолием Иосифовичем и мером города Ирпеня Скаржинским Владимиром Даниловичем.
Я, голова инициативной группы защиты ПАРКА «ГЕРОЕВ» Кухалейшвили Лаврентий Юрьевич от лица нашей громады выразил огромную благодарность губернатору за то что он не остался равнодушным к нашей беде и несмотря на всю свою занятость нашел время и приехал к нам помогать в решение этой проблемы.
Анатолий Иосифович пообещал нашей громаде в получении статуса ПАРКА «ГЕРОЕВ» и пообещал выделить 150000 тысяч гривен для облагораживания нашего парка и 100000 тысяч гривен на ремонт дорог вокруг него. Также губернатор пообещал приехать к нам на открытие ПАРКА «ГЕРОЕВ» которое запланированно к Дня города Ирпеня 17 сентября 2011 года.
Подробности смотрите сегодня в вечернем выпуске новостей на 5 канале.
... Читати далі »
Переглядів: 1251 | Додав: lavrentiyberiy | Дата: 08.11.2011 | Коментарі (2)

У одного «человека» спросили: - «У тебя совесть есть?» Он ответил: - «Меня вполне устраивает то, что она есть у других». Хорошая притча, не правда ли?!

Была ли совесть у тех кто, погибал – отдавал свою жизнь, защищая свое Отечество? Что за вопрос?! Конечно, была, ответит каждый! А есть ли совесть сейчас у так называемых «хозяев жизни»? Сложный вопрос я бы сказал даже риторический.

А защищать могилы погибших солдат вместе с их правом лежать спокойно в той земле, за которую они погибли? Это святое скажите ВЫ и будете абсолютно правы. Это если не обязанность каждого то, как минимум долг перед теми молодыми солдатами, которые отдали свои жизни за наше с вами будущее.

А можно ли использовать защиту могилы «Неизвестного Солдата» для реализации каких-либо личных меркантильных, эгоистичных интересов? Ну, это уже совсем скажите ВЫ. Это уже совсем надо потерять совесть, чтобы так поступать! Но опять же зачем «кому-то» совесть, если она есть у других.
... Читати далі »
Переглядів: 1064 | Додав: CityzenIrpin | Дата: 08.10.2011 | Коментарі (1)

В Ірпені – скандал! Місцева влада виділила землю під котеджне містечко... на людських кістках – біля Братської могили і Монумента Невідомому солдатові. Місцеві – вкрай обурені. Вони зібрали сотні підписів і готові звертатися до Президента. Ірпінський мер, який власне й підписав документи на передачу ділянки в парку, про проблему ніби щойно почув. Він обіцяв «Дню Сіті» розібратися з ситуацією – до середи. Утім люди налаштовані вкрай радикально.


Повідомляє: http://www.irpin.in.ua/
Переглядів: 1075 | Додав: Agent | Дата: 08.09.2011 | Коментарі (1)

Котеджі на солдатських кістках. В Ірпені депутати поділили сквер навколо братської могили між забудовниками. Залишили лише клаптик землі біля пам'ятника Невідомому солдату. Під ним братське поховання 43-го року. Краєзнавці та учасники війни говорять про сотні могил, розкиданих по всьому парку. Міська влада не стала чекати розкопок, віддала парк у приватні руки.

Громадою за Парк Героїв. Вони живуть поблизу і бачили, як у п'ятдесятих тут встановлювали пам'ятник Невідомому солдату, а навколо висаджували сосни. У сорок третьому Віра Панасенко була підлітком, та досі пам'ятає, як старші поспіхом без хрестів і табличок ховали солдатів.

... Читати далі »
Переглядів: 1052 | Додав: Agent | Дата: 08.05.2011 | Коментарі (0)

У місті Ірпінь, що під Києвом, відбулось зіткнення між представниками місцевої громади та новим власником земельної ділянки, яка розташована на території лісопаркової зони між вулицями Героїв, Натана Рибака та Ломоносова. Конфлікт загострився через наявність на ділянці пам'ятника-захоронення 57 радянських воїнів, які загинули саме на цьому місці 1943 року, визволяючи Ірпінь від гітлерівських загарбників.

... Читати далі »
Переглядів: 840 | Додав: Agent | Дата: 08.05.2011 | Коментарі (0)

Лесопарковую зону с братской могилой воинов-освободителей власти Ирпеня цинично отдала дельцам под застройку.

Клочок леса по улице Героев в Ирпене, под Киевом, оказался в центре нешуточного скандала. Ведь в этом небольшом парке есть братская могила воинов Советской армии, погибших за освобождение города в 1943 году. Впрочем местные жители и предположить не могли, что их соседями могут стать нувориши, ведь рядом с памятником Неизвестному солдату, буквально на костях 57 погибших воинов, решили строить элитные коттеджи! Возмущенные жители улиц Натана Рыбака, Героев и Ломоносова, окружающие небольшой парк с братской могилой, быстро самоорганизовались, создали инициативную группу и начали бить во все колокола. Услышали их пока только журналисты и отдельные депутаты Ирпенского горсовета.

... Читати далі »
Переглядів: 1022 | Додав: Agent | Дата: 08.05.2011 | Коментарі (0)

Громада вирішила зупинити «дерибан» i проголосувала за оголошення зеленої зони навколо братської могили парком Героїв. (Фото автора.)

Клаптик лісу по вулиці Героїв в Ірпені, що під Києвом, опинився в центрі неабиякого скандалу. Адже в цьому невеличкому парку є братська могила воїнів Радянської армії, що загинули під час визволення міста у 1943 році. Утім місцеві мешканці й припустити не могли, що їхніми сусідами можуть стати скоробагатьки, адже поруч із пам’ятником Невідомому солдату, буквально на кістк ... Читати далі »

Переглядів: 1145 | Додав: Agent | Дата: 08.05.2011 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 32 33 34 35 36 »

Календар

«  Липень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Друзі сайту