Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » 2012 » Лютий » 28
ЗВЕРНЕННЯ

ШАНОВНІ ДЕПУТАТИ!

Ми, мешканці східної частині м. Ірпеня в останній раз звертаємося до вас з вимогою припинити знущання над громадою та над нашим унікальним у всіх відношеннях містом. Ви своїми злочинними діями позбавили усю східну частину Ірпеня місць для відпочинку і оздоровлення не створивши жодного парку!

Так Ви сфальшували громадські слухання та затвердили Генеральний план розвитку м. Ірпеня в якому зі східної сторони м. Ірпеня не залишили жодного парку!!!! І це при тому, що саме на східній частині Ірпеня завжди славилася своїми Зеленими зонами. Вони і зараз є, але ви замість того, щоб створювати місця для відпочинку і оздоровлення місцевого населення, вирішили її роздати, а насправді вкрасти у громади!

На наші неодноразові звернення до міської влади з приводу відсутності в плані розвитку м. Ірпеня у східній частині міста жодного парку для відпочинку і оздоровлення місцевих мешканців нам відповіли, що місцевим мешканців ... Читати далі »
Переглядів: 1009 | Додав: lavrentiyberiy | Дата: 02.28.2012 | Коментарі (1)

Шановні друзі!

Сьогодні біля Ірпінської міської ради ми провели черговий мітинг з вимогою припинити знищення нашого унікального міста Ірпеня. Нам вже набридло дивитися, як на наших очах знищуються останні Зелені зони в нашому місті. Зібралося величезна кількість людей, яким не байдуже майбутнє нашого міста. Більшість з, яких потім не помістилися в актовому залі, де проводилося чергова сесія.

Серед присутніх на мітингу були десятки людей, яки прийшли вимагати від влади наданням їм права приватизувати земельні ділянки, якими вони користуються десятки років і на, яких розташовані їх сараї та гаражі. Також було багато людей, яки прийшли протестувати проти приватизації басейну, який розташованій в ЗОШ №3. Ми зачитали наше звернення до депутатів Ірпінської міської ради, та висловили свої вимоги серед, яких:

1. Скасувати рішення Ірпінської міської ради, якими депутати скасували рекреаційний статус 8-ми Зелених зон в м. Ірпені і перевели їх під житлову і ... Читати далі »
Переглядів: 1140 | Додав: lavrentiyberiy | Дата: 02.28.2012 | Коментарі (2)

Календар

«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829

Архів записів

Друзі сайту