Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » 2012 » Лютий » 28 » 28.02.2012р. Сьогоднішній мітинг біля Ірпінської міської ради.
5:39 PM
28.02.2012р. Сьогоднішній мітинг біля Ірпінської міської ради.
Шановні друзі!

Сьогодні біля Ірпінської міської ради ми провели черговий мітинг з вимогою припинити знищення нашого унікального міста Ірпеня. Нам вже набридло дивитися, як на наших очах знищуються останні Зелені зони в нашому місті. Зібралося величезна кількість людей, яким не байдуже майбутнє нашого міста. Більшість з, яких потім не помістилися в актовому залі, де проводилося чергова сесія.

Серед присутніх на мітингу були десятки людей, яки прийшли вимагати від влади наданням їм права приватизувати земельні ділянки, якими вони користуються десятки років і на, яких розташовані їх сараї та гаражі. Також було багато людей, яки прийшли протестувати проти приватизації басейну, який розташованій в ЗОШ №3. Ми зачитали наше звернення до депутатів Ірпінської міської ради, та висловили свої вимоги серед, яких:

1. Скасувати рішення Ірпінської міської ради, якими депутати скасували рекреаційний статус 8-ми Зелених зон в м. Ірпені і перевели їх під житлову і громадську забудову.

2. Надання права приватизації земельний ділянок на, яких розташовані гаражі та сараї, людям, які користуються тією землею вже багато років.

3. Накласти мораторій на приватизацію басейну разом з земельною ділянкою, та передання його в приватні руки.

В своїх вимогах ми надали термін для виконання зазначених вимог на протязі місяця.
Після мітингу ми всією громадою пішли на сесію Ірпінської міської ради. В актовому залі де проводилася сесія і яблуку було ніде впасти. Ситуація на сесії була дуже напружена в це відчували всі присутні в залі. Обурені люди вимагали від влади вирішення їх нагальних питань та припинення варварського знищення зелених зон в місті. Там ми вдруге зачитали свої вимоги депутатам і нагадали про те, що в разі невиконання зазначених вимог, громада почне збирати підписи за відкликання всього депутатського корпусу Ірпінської міської ради.

Як і передбачалося депутати тільки посміялися над нашими вимогами і в черговий раз проігнорували. Тому, ми офіційно починаємо готуватися до проведення громадських зборів стосовно висловлення недовіри усьому депутатському корпусу Ірпінської міської ради! Для того щоб нам провести такі збори і почати процедуру відводу депутатам на треба буде зібратися разом в кількості не менше ніж 200 чоловік. Такі збори ми будемо проводити в кінці березня. Про час і місце проведення громадських зборів буде повідомлено додатково!

Зважаючи на те, що наша вимога буде розглядатися на протязі місяця, а зухвалі спроби початку будівництва в зелених зонах за які ми боремося почали частішати. Я завтра офіційно звернуся до Ірпінського міського суду з позовом про скасування рішення Ірпінської міської ради, яким перевели 8-м Зелених зон в м. Ірпені з рекреації під житлову та громадську забудову. Та подам заяву про забезпечення позову, в якому буду просити суд накласти арешт на земельні ділянки в зазначених Зелених зонах з метою запобіганню відчуження цих ділянок на користь інших осіб, а також заборонити будь-яке будівництво, та спіл дерев в зазначених Зелених зонах.

Наостанок хочу зазначити, що все більше і більше людей починають активно відстоювати свою права і це не може не тішити, адже люди нарешті почали розуміти, що для того, щоб щось робилося на краще, треба цього вимагати від влади. І люди почали виходити і вимагати. Ми продовжує нашу боротьбу за Зелені зони, та за гідне існування в своєму місті. Приєднуйтеся до нашого громадського руху захисту Зелених зон м. Ірпеня та будемо разом наводити в місти порядок!

Наш сайт: http://geroiv.at.ua

З повагою,

Координатор громадського руху
захисту Зелених Зон м. Ірпеня Лаврентій Кухалейшвілі
Переглядів: 1136 | Додав: lavrentiyberiy | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 2
2 lavrentiyberiy  
0
А тебя Кент совсем не волнует отсутствие парков и мест для отдыха в городе или ты деньги зарабатываешь на уничтожение наших Зеленых зон. Сиди ты лучше дома под телевизором куда тебя загоняет власть. И детям свои не забудь компьютерные игры купить, потому что скоро им некуда будет выйти погулять!!!

1 Kent@  
-1
как уже ети люби всех достали своими митингами. Как дети. Сидите дома з семьями а не с флагами бегаете. Заканчивайте ети митинги, понасматривались телевизоров.

Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829

Архів записів

Друзі сайту