Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » 2012 » Лютий » 27 » Захисники ірпінських парків закликали забудовників "не гратись з вогнем"
5:26 PM
Захисники ірпінських парків закликали забудовників "не гратись з вогнем"

Активісти громадського руху захисту зелених зон м. Ірпеня заявили, що забудовники "граються із вогнем", провокуючи своєю поведінкою мешканців міста на радикальні дії.

Зокрема, як повідомив Gazeta.ua координатор громадського руху Лаврентій Кухалейшвілі, учора відбулася "чергова і дуже зухвала вирубка" дерев у Парку відпочинку Ірпеня.

За словами очевидців, до парку під'їхала машина, з неї вибігли троє людей з бензопилами, за 5-7 хвилин зрізали десять дерев і "бігом сіли до машини й втекли".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Ірпені залізною арматурою розмітили під забудову "Парк відпочинку"

"За останні півроку ми зупиняли багато спроб знищити Парк героїв, Парк відпочинку та парк "Курган", але з такою нахабністю ми стикаємось вперше. Забудовники, зрозумівши, що ми без супротиву не дамо їм будуватися, вдалися до таких брудних методів", - зауважив Кухалейшвілі. 

"Я хотів би звернутися до тих людей, які це зробили: ви граєтесь з вогнем, не провокуйте громаду на радикальні дії", - додав активіст.

Він розповів, що захисники зеленої зони просили "власника" земельної ділянки не квапитися і дати їм змогу довести незаконність виділення ділянок в парку у судовому порядку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Ірпені хочуть прогнати мера через масову забудову зелених зон

"Але всі розуміють, що ту землю просто вкрали у громади, і її можливо повернути назад, і ніхто не буде чекати, адже на кону шалені гроші", - пояснив Кухалейшвілі.

На його переконання, такий вчинок забудовників повинен бути жорстко покараний правоохоронними органами.

"Міліцією були складені відповідні процесуальні документи, опитані свідки та зафіксовано факт незаконної вирізки дерев", - уточнив координатор руху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Ірпені обурені люди прогнали забудовника, захищаючи ліс і солдатську могилу

Він також запевнив, що в разі не вирішення конфліктної ситуації існує законодавча можливість відкликати увесь депутатський склад Ірпінської міської ради.

"І це потрібно робити, доки ще наше місто остаточно не перетворилось на суцільний смітник! Для цього нам потрібно зібратися разом в кількості не менше 200 чоловік та запустити механізм збору підписів за відкликання депутатів", - підсумував Кухалейшвілі, додавши, що наразі готуються всі необхідні документи для проведення таких зборів.
Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/np/_zahisniki-irpinskih-parkiv-zaklikali-zabudovnikiv-ne-gratis-z-vognem/424402">Gazeta.ua</a>

Переглядів: 785 | Додав: CityzenIrpin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829

Архів записів

Друзі сайту