Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » 2011 » Грудень » 1 » В Ірпені хочуть прогнати мера через масову забудову зелених зон
3:54 PM
В Ірпені хочуть прогнати мера через масову забудову зелених зон

Громадський рух захисту зелених зон міста Ірпеня (Київщина) вимагає негайно скасувати рішення щодо відведення земельних ділянок у "Парку відпочинку", який розташований в межах вулиць Жовтневої, Н.Рибака, Радянської та житлової забудови з боку вул. Дзержинського.

Як стало відомо Gazeta.ua, активісти також закликали накласти мораторій на виділення будь-яких ділянок, що розташовані в зелених зонах м. Ірпеня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Врятуй своє дерево" - Ірпінь хочуть вберегти від масової вирубки

Крім того, на їхню думку, необхідно провести в місячний термін інвентаризацію всіх земель міста та надати повну, достовірну та об'єктивну інформацію громаді міста. Зокрема, слід оприлюднити всі рішення Ірпінської міської ради стосовно виділення земельних ділянок в межах м. Ірпінь в період з 01.01.2006 р. по 15.11.2011 р.

Мешканці міста запропонували висловити недовіру чинному міському голові м. Ірпінь Володимиру Скаржинському (член Партії регіонів - ред.), поставивши це питання на поіменне депутатське голосування у міській раді Ірпеня, та проголосувати за відкликання його з посади на 21-й сесії Ірпінської міської ради 6-го скликання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Ірпені люди повстали на захист останніх східних "легенів" міста

"В разі невиконання будь-якої з зазначених вимог, ми будемо розцінювати це як небажання депутатів займатися своєю безпосередньою діяльністю. Діяльністю, яка мала б бути спрямована на покращення добробуту мешканців міста та розвитку Ірпеня, а не для використання посади тільки заради особистого збагачення", - зауважив координатор громадського руху Лаврентій Кухалейшвілі.

Також активісти пообіцяли, що громадою міста буде проведений громадський референдум стосовно недовіри до всього депутатського складу Ірпінської міської ради.

ФОТОРЕПОРТАЖ: В Ірпені обурені люди прогнали забудовника, захищаючи ліс і солдатську могилу

"Або ми збережемо ті останні зелені зони міста та перетворимо їх на охайні парки, або ми будемо жити в переповненому місті з аварійною інфраструктурою та дірявими дорогами", - резюмували у русі.

 


- http://gazeta.ua/articles/life/_v-irpeni-hochut-prognati-mera-cherez-masovu-zabudovu-zelenih-zon/411462
Переглядів: 864 | Додав: CityzenIrpin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 5
5 вова  
0
Скарджинскому надо на лысине написать Враг народа. И тем сукам что на Ренж роверах стоят у Исполкома.и не боятся гнева народа.

4 вова  
0
Давайте гнать єтих врагов народа

3 Lavrentiy  
0
Бежать никуда не надо, и вязать тоже пусть этим занимаются компетентные органы. Наша задача не дать начать застройку парка "ОТДЫХА". И если через две недели власти не ответят на наше требования мы будет инициировать гражданский референдум по поводу недоверию всему составу Ирпенского городского совета.

2 Pipino  
0
мы готовы, но что нужно делать: куда бежать, кого вязать..?

1 Lavrentiy  
0
Пора показать слугам народа кто настоящая власть в городе!

Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту