Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » 2011 » Листопад » 25 » ШАНОВНА ГРОМАДО!
3:27 PM
ШАНОВНА ГРОМАДО!
ШАНОВНА ГРОМАДО!
Незважаючи на громадській протест мешканців м. Ірпеня ВЛАДА продовжує свої злочинні дії по знищенню останньої Зеленої зони східної частини міста – ПАРКУ «ВІДПОЧИНКУ». В ПАРК приїздять землевпорядники та проводять роботи щодо створення дороги посеред ПАРКУ (продовження вул. Б.Хмельницького). Також продовжують приїзджати потенційні покупці.
Складається таке враження ніби нікого не хвилює громадський спротив стосовно забудови єдиного ПАРКУ у величезному районі СМУ. Нікого не насторожує величезна жовто-блакитна «галерея» в ПАРКУ «ВІДПОЧИНКУ»– плід людської фантазії. Нікому нема діла, що зібрано близько 1500 тисячі підписів проти забудови останньої Зеленої зони східної частини Ірпеня – ПАРКУ «ВІДПОЧИНКУ»!
Ми висловили свою громадську думку стосовно розвитку Ірпеня, як унікального історико-культурного паркового міста! Ми хочемо розвивати Ірпінь, як місто для відпочинку і оздоровлення киян, гостей столиці і закордонних гостей. Ми створимо всі умови для того, щоб наше місто перетворилося на справжню туристичну «мекку». У нас є, що показати і чим здивувати гостей! Виграють від такого розвитку міста абсолютно всі.
Завдяки зусиллям мешканців громади в ПАРКУ «ВІДПОЧИНКУ» на громадських суботниках, які відбулися 05.11.2011р та 12.11.2011р., було зібрано і вивезено біля тонни твердих побутових відходів. Ми не тільки говоримо, що хочемо зробити наше місто чистим і охайним, але і робимо реальні вчинки для втілення наших бажань. Альтернативи немає! Або ми збережемо ті останні Зелені зони міста та перетворимо їх на охайні ПАРКИ, або ми будемо жити в переповненому місті з аварійною інфраструктурою та дірявими дорогами. Про екологічну проблему я вже промовчу – вже в місті рівень води в криницях впав на 1.5-3 метри!
Ми не можемо мовчки спостерігати, як ВЛАДА ігноруючи наші вимоги продовжує зниження ПАРКА! Пора нагадати ВЛАДІ хто її обирав і для чого!!! Тому 25.11.2011р. о 10-00 ОГОЛОШУЮТЬСЯ ТЕРМІНОВІ ЗБОРИ ГРОМАДИ м. ІРПЕНЯ біля будинку Ірпінської міської ради.
Ми нагадаємо ВЛАДІ про ті вимоги , які ми оголосили 15.11.2011р. на мітингу біля Ірпінської міської ради, а саме:
1. Негайно скасувати незаконні рішення, щодо землевідведення земельних ділянок в Зеленій зоні («ПАРКУ ВІДПОЧИНКУ»), що розташована в межах вулиць Жовтневої, Н.Рибака, Радянської та житлової забудови з боку вул. Дзержинського.
2. Накласти мораторій на виділення будь-яких ділянок, що розташовані в Зелених зонах м. Ірпеня.
3. Провести в місячний термін інвентаризацію всіх земель міста, та надати повну, достовірну, та об’єктивну інформацію громаді міста.
4. Оприлюднити всі рішення Ірпінської міської ради стосовно виділення земельних ділянок в межах м. Ірпінь в період з 01.01.2006р по 15.11.2011р.
5. Висловити недовіру діючому міському голові м. Ірпень Скаржинському В.Д., поставити це питання на голосування (поіменне депутатське голосування), та проголосувати за відкликання його з посади на 21 сесії Ірпінської міської ради 6-го скликання.
В разі невиконання будь-якої з зазначених вимог, Ми будемо розцінювати це, як небажання депутатів займатися своєю безпосередньою діяльністю. Діяльністю, яка мала б бути спрямована на покращення добробуту мешканців міста, та розвитку м. Ірпеня, а не для використання посади тільки заради особистого збагачення. Також громадою міста буде проведений громадський референдум стосовно недовіри до всього депутатського складу Ірпінської міської ради.
ПРИЄДНУЙСЯ до ГРОМАДСЬКОГО РУХУ ЗАХИСТУ ЗЕЛЕНИХ ЗОН м. ІРПЕНЯ!!! Тільки ТВОЯ свідома громадська допоможе зберегти останню Зелену зону східної частини м. Ірпеня і в подальшому докорінно змінити розвиток міста! Прийди на ЗБОРИ, і вислови свою думку, як повинно розвиватися місто. Якщо промовчиш ТВОЄ місто перетвориться на суцільний смітник та будівельний майданчик.

З повагою,

Координатор громадського руху
захисту Зелених зон м. Ірпеня Кухалейшвілі Л.Ю.
Переглядів: 754 | Додав: CityzenIrpin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту