Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » 2018 » Січень » 25 » Карплюк приїхав на сесію на броньованому мікроавтобусі з двома машинами охорони!
4:59 PM
Карплюк приїхав на сесію на броньованому мікроавтобусі з двома машинами охорони!

Сьогодні була чергова скандальна сесія! З'явився  мер-лижник!

Як ви думаєте з'явився б він якби у нього не було гарантій, що його не чепатимуть? Отож! Але на фоні скандальних питань ніхто не помітив, що мер приїхав на БРОНЬОВАНОМУ мікроавтобусі з двома машинами охорони!

Виникає питання, а кого ж він так боїться? Чому авто броньоване? Охорона його не врятує від маскі-шоу! Виникає питання чому він так боїться, а головне кого? Щось мені підсказує, що йому є за що боятися і використовувати охорону з броньованою машиною! Напевно ті люди яким він пообіцяв золоті гори і величезні бариші, свого просто не отримали! Тож логічно, що може вони почали йому погрожувати! І якби Карплюк не боявся реальності погроз він би навряд чи використовував броньований мікроавтобус з двома машинами охорони, одна з яких зхожа на машину ДСО! Ніхто певно не побачив цих машин бо гаряче було в будівлі ради! А от я вийшов на перекур коли оголосили перерву і навіть зняв ці автівки на телефон!

Також я особисто бачив, як Карплюк швидко після сесії сів до броньованого мікроавтобуса і втік.

Щодо голосування за секретаря і не бажанням відпускати Гостомель, який хоче жити окремо від Ірпеня! Депутати запроданці обрали секретарем міської ради Анастасію Попсуй, яку звинувачували в зникненні грошей зібраних Фондом Громади Приірпіння для Героїв небесної сотні!

З 30 присутніх депутатів 28 проголосували ЗА! Тільки ми з Сергієм Глиняним проголосували ПРОТИ! Як проходидо "таємне" голосування можно побачити на фото. Голосували на піаніно за трибуною ради!

Навіть формулювання самого питання "затверження" вже говорило про те, що все було домовлено! Я не дивуюсь що за неї проголосували КіНОшніки, але як же типу ОППАзиційні партії типу БПП, БЮТ, Укроп, Захісники, Солідарні жінки? Що продалися за цукурки? До цього стільки розмов було не підтримувати кандидатуру мера і висунути узгодженого кандидата! Аж ні злилися! Просто так! Та ні, всі вони щось отримали від цього! Тож друзі знайте кого обрали ВАТНі виборці!

Вказані партії це гастролери і гасторбайтери! Такі собі політичні заробітчани! Для Громади вони щось будуть робити?! Та ні, тільки для власного карману! Я ненавиджу таких політичних ....... Тож робіть висновки! Щодо голосування по Гостомелю, багато писати не буду я думаю про це є кому писати! Скажу лише, що це питання ставили на голосування 3 рази!

Два рази рішення не пройшло і Карплюк оголосив перерву після якої все було проголосовано! Підкилимні перемовини влаштували прямо в коридорі першого поверху ради! І після них ОППА і все проголосовано! 

Це лишній раз доводить, що у Каплюка є важелі впливу на цих карманних політичних .... Отримавши один раз з його брудних рук кістки, вони опинилися у нього на гачку і тепер їх можно крутити як завгодно!

Під час голосування представники Громади Гостомеля встали поряд з трибуною і дивилися депутатам в очі. А що ці  депутати цикавляться думкою людей?! Навіть голова Гостомеля Юрий Прилипко, який переховував автопарк Януковича приїхав на сесію. 

Ще одне питання було про обмеження поверховості забудови в Ірпені до оновлення Генплану! Вирішили обмежитись 5 поверхами! Я пропонував 3 поверхи! Хто не розуміє чому було проголосовано вказане рішення повідомляю! Карплюк і Ко вже набудували тисячі квартир, які не продаються! Вже потенційні покупці побачили, що за мильну бульбашку у вигляді "Европейского" міста набудував Карплюк! Вже всі побачили, як в місті з'явилися пробки і как проблематично зранку виїхати з міста і ввечері повернутися! Бачать, які забити школи по 40 дітей в классі! Бачать забиті садочки і чергу на кілька років вперед! Бачать якість води і черги в поліклініку! Тож люди вже не несуть цим шахраям мішки грошей!

А є ж ще інші забудовники (конкуренти)! Тож боротьба йде за кожного клієнта і Карплюку не вигідно щоб ті забудовники будували і тим самим віджимали клієнтів! Тож вони вирішили поки, що для них обмежити можливість будувати багатоповерхові курники! Для своїх забудов я впевнений воні всі містобудівні умови і декларації отримали! Тож не радійте такій "перемозі" це ситуативна маніпуляція для їхньої вигоди! Ось така сьогодні була "цікава" сессія! Свої думки з цього привожу ви можете висловити на моїй сторінці в мережі Фейсбук https://www.facebook.com/LavrentiyK 

Фото: Сергій Глиняний та з мережі Фейсбук

Голова Громадського руху захисту

 зелених зон Київщини, депутат ІМР                                    Лаврентій Кухалейшвілі     

        

Переглядів: 2177 | Додав: Лаврентий | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Друзі сайту