Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » 2018 » Січень » 23 » Як потвори тиснуть на Ірпінський суд! (ОНОВЛЕНА)
8:25 PM
Як потвори тиснуть на Ірпінський суд! (ОНОВЛЕНА)

 

Не для кого не таємниця, що потвори у владі, в своїй гонитві набити свої бездонні кишені йдуть на будь-які навіть інколи навіть безумні витівки. Але те, що вони зробити сьогодні пробиває чергово дно! Адекватні люди, які звикли думати своєю головою, а не інформаційними помиями якими їх закидають з інформаційних смітників, вже давно зрозуміли, що у цих потвор немає ні сорому, ні сумління, ані честі!

Цього разу вони вже дійшли до того, що почали тиснути на суддів Ірпінького міського суду. При чому роблять це настільки тупо і відкрити, що свідомі люди одразу розуміють звідки ростуть ноги у таких вбросів!

Сьогодні вночі на сіті-лайті біля Ірпінського міського суду з’явилася ось така «реклама», розрахована персонально на суддю Ірпінсього міського суду Карабазу Наталію Федорівну. Це також можна розцінювати, як попередження іншим суддям і є своєрідним натяком мовляв не будете виносити рішення які нас влаштовують, те саме зробимо і з вами!

 

Це настільки ганебна акція, що я просто не можу про неї не написати і висловити свою думку з цього приводу! Спробую пояснити хто це зробив, чому, для чого, і на кого це розраховано!

 

Почнемо з того чому це було зроблено. Я думаю не треба бути генієм і мати сиве волосся від розуму, щоб зрозуміти, що це зроблено, як помста за те, що суддя Карабаза Н.Ф. не вступила в злочинним зговір з потворами! Бо навіщо б було таке робити, якби у них був договорняк? Логічно?

 

Постає питання хто це зробив! Тут теж все цілком зрозуміло. Почнемо з того, а чий це сіті-лайт. Не відкрию вам Америку, якщо скажу, що цей сіті-лайт людей з КіНО, якщо не особисто мера міста. Далі ще цікавіше. Пам'ятаєте коло суду декілька місяців двоє хлопців збирали інформацію ніби то думки людей про роботу суду? Це хлопці з контори Денисенко "ГО Адвокат". Ви думаете "хтось" хотів покращити роботу суду? Та ні, комусь ну дуже потрібно таким чином зробити судей Ірпінського суду більш лояльними! Не для кого не таємниця, що до Ірпінського суду вже потрапили справи високопосадовців Приірпіння, а деякі тільки планують направити до Ірпінського суду! У когось є якись питання? Так от на прикладі судді Карабази Н.Ф. будуть тиснуту на інших судей! А хто ж захоче щоб такі «прайси» висіли з їх призвищами! Суддя Карабаза Н.Ф. звичайно не буде вести кримінальні справи по обвинуваченню перших осіб влади Приірпіння, бо вона не кримінальний суддя. Але вона веде багато інших резонансних і багато мільоних справ! На фото гарно видно хто використовував вказаний сіті-лайт і для чого? Ось ми і отримали показники діяльності суду на цьому сіті-лайти! Ще є питання? 

 

Ще влітку я тоді помітив, що ті хлопці ходили на засідання чомусь виключно до судді Карабази Н.Ф. Я вже тоді зрозумів, що "хтось" буде її дискредитувати. І я не помилився!

Хто не знає суддя Карабаза Н.Ф. веде дуже багато справ по забудовникам. Зокрема в неї перебувають дві справи по "поламаним" парканам на Есеніна і Гостомельскому шосе де по Есеніна з мене Богдана Омельяновича Мельничука , Жені Мельничука та Маші Шевченко, забудовник Антон Мірончук хоче відсудити 300 000 грн. І по Гостомельскому шосе з мене одного 50 000 грн. І це тільки маленьки приклади. До речі в рамках цивільної справи по стягненню цих 300 000 грн. суддя Карабаза Н.Ф. наклала арешти на все моє майно і майно зазначених співвідповідачів, але я не буду вішати ярлики і кричати, яка вона погана. Я юрист і розумію, що це звичайна юридична практика, як захід забезпечення позову. В тій справі немає ніяких підстав задовольнити бредовий позов забудовника який давно втратив береги. Якщо на те пішло то забудову там стримував Дмитро Христюк , який приїхав як заступник голови області до Ірпені з перевіркою і вже через тиждень перекинувся до табору забудовників. Невже ви думаєте, що він зробив це за цукерки?

 

Повернемося до цього вбросу. На кого він розрахован? По-перше це розраховано на загальне уявлення людей, що все навколо купується і продається! І таких багато. Можете подивитися, що пишуть люди з цього приводу.

А ось так відреагувала на цю провокацію коллега судді Карабази Н.Ф. суддя Шевченківського районного суду м. Києва Ірина Макаренко. 

Але ж знайдуться люди, які будуть кричати, яка вона погана бо «затягує» резонансні суди в яких мова йде про боротьбу Громади з забудовниками. Таким людям я спробую пояснити специфіку роботи судді.

Спробуємо об’єктивно поставитися до роботи суддів. Наразі судді Ірпінського міського суду настільки завантажені, що я б нікому не побажав опинитися на їх місці. У 4 суддів закінчилися повноваження і всі їх справи роздали іншим суддям, що працюють. Тож навантаження у них шалене. Зокрема одна із моїх справ, що розглядається суддею Карабазою Н.Ф. призначена на 20 березня 2018р. І коли узгоджувалась дата то суддя показувала свою записничку де все було забито. Тож друзі перед тим, як когось в чому звинувачувати ви повинні розуміти, що об’єктивно є причини на це. Але ж набагато легше взяти і навішати ярликів. Вистачить того, що роблять ці потвори! А вас прошу не вестись на їх дешеві помиї, якими вони вас намагаються нагодувати! А головне не розповсюджувати їх вброси!

Йдемо далі.

В своїх намаганнях в черговий раз пошити в дурні Громаду міста потвори саме себе переграли. Це ж треба додуматися до такого, щоб взяти і на офіційному сайті міської ради розмістити таку «гарячу новину» мовляв «злодії» використали чужий сіті-лайт і розмістили там «об’яву».  Вони хотіли використати сайт для того, аби розповсюдити цей сміттевброс, а насправді тільки виказали самі себе! Також зверніть УВАГУ, що фото було зроблено ввечорі! Тобто напевно якраз після того, як його розмістили! Виникає питання, як на сайті Ірпінської міської ради могло з'явитися вказане фото! Для мене все цілком очевидне! Це фото було зроблено тими хто його розмістив і передане ЗАМОВНИКУ (в міську раду) цього неприхованого тиску на суд, як доказ його розміщення! І ці дурні не маючи мізків саме це фото і опубліковали! Тож от вам і ще один доказ того хто стоїть за цією провокацією!

 

Невже вони всіх крім себе вважають ідіотами? Це ж треба до такого додумати «невідомі зловмисники здійснили самочинне розміщення постеру на рекламному сіті-лайті». А чому «злодії» не обрали інший сіті-лайт наприклад в центрі, а обрали саме біля суду та поліції? Для мене особисто цілком очевидно, що то за «невідоми» і яка їх ціль. Але в своєму бажанні, як умога більше розповсюдити цю ахінею вони пішли далі і почали  в Фейсбуці розміщувати (розповсюджувати) ніби то обурливі коментарі з цього приводу.

Так це зробила голова КП «Благоустрій» Євгенія Алексєєва. Тож для кого ще не зрозуміло хто за цим стоїть? Є такі? Вказане фото дивним чином збігається з фото виставленого на офіційному сайті Ірпінської міської ради! 

Також для тих хто не знає повідомляю, що зараз на розгляді у судді Карабази Н.Ф. знаходиться на перегляді рішення по так званому Бучанському межегір'ю Калетніка та 890 га зелених зон у Бучі. Чи ви думаєте на суддю з цього приводу ніхто не тисне? Саме це рішення послужило порушенню кримінальних справ проти мера Бучі Анатолія Федорука. Також у Карабази Н.Ф. дуже багато інших справ пов’язаних з незаконними забудовами в Приірпінні де мова йде про десятки мільйонів гривень! Ось в такий спосіб і намагаються тиснути на судді зокрема і на інших суддів Ірпінського міського суду взагалі.

 

 

Окремо хочу зазначити з приводу «розцінок» зазначених в «прайсі». Видумував таку ахінею звичайно якийсь ідіот далекий від юриспруденцію! Рішення суду коштує дорожче ніж затягування процесу! По-перше за винесення завідомо неправосудного рішення суддя несе кримінальну відповідальність! То ж, як винесення такого рішення може коштувати дорожче затягування справи? А навіщо взагалі платити судді за затягування справи коли це може безкоштовно зробити будь-який адвокат/юрист? Технологій для цього безліч! А що це взагалі за бред скасування свого ж рішення? Яким чином суддя може скасувати своє ж рішення коли на нього подають апеляцію і його переглядає суддя апеляційного суду? В Цивільно-процесуальному кодексі є єдина підстава коли суддя може скасувати своє рішення. Коли було винесено заочне рішення без іншої сторони і була подана заява про його перегляд! Але заочні рішення виносяться дуже рідко. Окремо насмішили «розцінки» за не проголошення повного тексту рішення? А на що короткий текс рішення взагалі впливає? Рішення все рівно вступає в законну силу тільки після спливу строку на апеляційне оскарження! Короткий текст рішення виноситься коли для виготовлення повного тексту рішення потрібен час! Це право судді.

Тож друзі робіть висновки хто це робить і для чого і висновки робіть використовуючи свій мозок, а не чужі помиї які вам хочуть нав'язати! А судді Карабазі хочу сказати, що не бійтесь цих негідників! Виносьте законні рішення і Громада буде на вашому боці! Не ведіться на закидони цих покидьків!

 

P.S. Сподіваюсь з цього приводу буде порушена кримінальна справа бо це неприхований тиск на суддю! Це злочин який передбачений ст. 376 Кримінального кодексу України – втручання в діяльність судді з метою перешкодити виконанню службових обов’язків або винесення неправосудного рішення! Тож для мене цілком очевидним є те, що весь цей бред придумала недолуга людина! А в оточенні Карплюка і Ко є одна така, яка вважає себе «видатним» піарщиком! Я вже мовчу про зазіхання на честь судді, її добре ім'я та ділову репутацію! А для Громади міста це тривожний дзвоник! На суддів тиснуть аби вони приймали правильні рішення! Для потвор немає нічого святого в гонитві набити бездонні гумові кішені!

Фото: Сергій Глиняний, Ігор Домбровський

Голова Громадського руху захисту 

зелених зон Київщини, депутат ІМР                                         Лаврентій Кухалейшвілі 

Переглядів: 1408 | Додав: Лаврентий | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Друзі сайту