Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » 2017 » Листопад » 14 » ЦВІЛЬ НАЦІЇ!
8:45 PM
ЦВІЛЬ НАЦІЇ!

Шановна Громада!

Вітаю вас всіх в Приірпінні з’явився ще один інформаційний смітник мера злодюжки Карплюка. Їм мало «правдивого» помійного відра і сайту «Про Ірпінь» бо ті смітники вже ніхто не читає. А вішать людям лапшу потрібно і далі!

Ніхто б на цей смітник не звернув увагу, якби ці потвори не почали його використовувати для дискредитації людей, яки не хочуть разом з ними використовувати схеми для дерибану землі і легалізації незаконних забудов. Вже давно ні для кого не секрет, що у цих негідників немає ні моралі, ані сумління, ані чого! В своїх жадобі набити бездонні кишені ці нелюди не зупиняться не перед чим. Для цього вони і використовують свої інформаційні смітники. Я давно не звертаю увагу на те, що вони там пишуть про мене, хто мене «фінансує» і за мною «стоїть». Адекватні люди легко можуть розібратися, що якщо особисто я чи наша найактивніша Громадська організація за 6 років не випустила ЖОДНОЇ газету, хоча інформації завжди було достатньо, то все що вони там пишуть, то їх хвора фантазія. Зрозуміло, що все це розраховано на людей, які тільки вчора приїхали в Ірпінь і ще не встигли розібратися в міських реаліях боротьби Ірпінської Громади з потворами забудовниками на чолі з мером Карплюком. Але зараз мова зовсім не про це.

Ці покидьки, по-іншому я не можу їх назвати, пробили вже таке ДНО, яке не пробивав ще ніхто в нашому регіоні. Використовуючи свою сміттєві ресурси вони почали поливати брудом людину, яка не захотіла лізти в їхні брудні корупційні схеми - Михайлину Скорик-Шкарівську.

Про те, як ці потвори не гребуючи нічим використовують наших загиблих Героїв, їх родини було написано десятки статей. Вже всі знають, що для реалізації своїх злочинних задумів потвори запровадили схему, коли на вкраденій і Громади землі споруджуються багатоквартирні курники і для легалізації цього незаконного будівництва використовуються і загибли АТОвці, і їх родини, і інші АТОвці, які не гребуючи своїм статусом, лізуть прикривати ці схеми. Це цинізм і ДНО використовувати людей, які для всіх нас є Героями. Людей, які захищали нашу свободу на сході і боронили наше з вами мирне життя.

Цілком зрозуміло, що всі хто виступає ПРОТИ цих корупційних схем стали ворогами Карплюка і його забудовників!

Історія Михайлини Скорик, яка не тільки не полізла в ці схеми, а публічно виступила проти них, почалася в травні цього року коли вона зробила публічну заяву на своїй сторінці в ФБ про те, щоб її як дружину загиблого Героя Сергія Шкарівського не прив’язували до схеми на Єсеніна.

Її гучну заяву підтримали всі без винятку люди, які борються проти корупції цієї злодійської влади. Мешканці Ірпеня та і не тільки щиро дякували Михайлині за те, що вона відкрито заявила проте, що влада використовує сім’ї загиблих АТОвців і в своїх грязних схемах. Хто не бачив її пост - даю на нього пряму ссилку і роблю скріни. https://www.facebook.com/mikhailyna.skoryk/posts/1011263852342709

З того часу ці потвори і думають, як їй за це помститися, а заодно і дискредитувати її в очах Громади. Ну, а як дискредитувати людину, яка має авторитет не тільки в місті Ірпені, а і у журналістських колах всієї України, до яких Михайлина належить. Звичайно, через родину її загиблого чоловіка Сергія Шкарівського (Шульца), а точніше його сестру.

Це таке ДНО використовувати людей для досягнення своїх потворних планів. І ось на новому інформаційному смітнику www.04597.com.ua з’явилася 08.11.2017р. джинса з гучною назвою "Колишня дружина загиблого атошника намагається відсудити хату в його родини". Я не буду нагадувати тим ідіотам, що дружина загиблої людини то ВДОВА! Нехай всі бачать їх "високий" інтелектуальний рівень! 

Це інформаційний смітник тільки з’явився, а вже активно почав вилизувати до заростання дупи ірпінських посадовців, яких вже офіційно прокурор Київської області звинувачує в створення ОПГ і привласненні УВАГА 200 000 000 грн.! Хто не бачив сюжет програми Володимира Ар'єва «Закрита зона», може подивитися сюжет.

Але повернемося до цієї історії. 08.11.2017 року на сайті цього помийного відра з’явилася стаття ніби від сестри загиблого Героя Сергія Шкарівського, де вона звинувачує Михайлину у всіх смертельних гріхах. І що вона, як вдова отримала і землю, і квартиру. І що вона народила дитину.

Це настільки НИЗЬКО копирсатися у чужій білизні, але повторюю для тих негідників, які давно втратили людську подобу це НОРМА!

Але для нас це не норма! Громадянське суспільство має різко засуджувати будь-яки спекуляції на темі загиблих Героїв! Щоб ні в якої потвори більше не було навіть думки про те, що такими речами можна спекулювати.

Я знаю Михайлину давно. Ще з тих часів, коли почався скандал з першою нашою відвойованої зеленою зоною де поховані 57 воїнів, що загинули визволяючи наше місто від німецько-фашистських загарбників – парком Героїв. Тоді мені порадили зареєструватися в соціальній мережі Фейсбук, аби доносити до людей інформацію щодо захисту зелених зон. Ось тоді влітку 2011р. я і познайомився з Михайлиною. Вона додала мене в групу Ірпінь-Дейлі і не просто додала, як це робиться, а написала особисте повідомлення чи не буду я проти цього. Мене вже тоді це здивувала, і я для себе відмітив, що раз людина так робить, то вона явно має високі моральні критерії. Тож познайомився віртуально я з нею ще у 2011 році, але наживо перший раз з нею поспілкувався, коли вже став депутатом у 2015р. За ці 4 роки віртуальної дружби Михайлина неодноразово пропонувала мені допомогу в оформленні моїх статей, які я писав для захисту зелених зон на цей сайт. Я ж все таки не журналіст, а юрист, а вона професійна журналістка. І хоча я ні разу не скористався з її допомоги, але звичайно був їй за це вдячний.

Так ось зустрілися ми вперше в листопаді 2015, коли я став депутатом ІМР. Тоді ми з Михайлиною обговорювали зокрема і те, що їй, як дружині загиблого Героя, мають виділити земельну ділянку. Зокрема я наголошував, щоб вона скористалася своїй правом, але Михайлина рішуче заперечила проти цього і сказала, що їй нічого не треба і якщо щось мають дати то нехай це отримують дві доньки Сергія!

Тож мене обурила та нахабна БРЕХНЯ цих цинічних потвор про те, що Михайлина отримала земельну ділянку! На кого розрахована ця відверта БРЕХНЯ? На ідіотів, оце так ці покидьки думають, що всі навколо дурні і хтось да повірить в цю брехню?

Ніякої землі Михайлина не отримувала, а їх маніпуляція основана на тому, що Михайлина разом з Сергієм приватизовували 6 соток землі, якою вони з Сергієм користувалися і на якій мав бути розташований їхній майбутній будинок. Для об’єктивності картини я з дозволу Михайлини скидаю фото-копію рішення Ірпінської міської ради.

На вул. Федорова про яке йде мова всі знають, що вільних ділянок немає, там все в старих парканах на старих земельних ділянках. Це ніяке не ново виділення, як нам всім нахабно брешуть! Мало того приватизовувати цю ділянку вони почали ще в 2010 році. Виникає питання, а що людина не може приватизувати свою земельну ділянку, якою вона користується? Звісно може, це право кожного громадянина України! Чи може не може продати своє майно? Бо без Сергія вона вже б не змогла побудувати той будинок про який вони мріяли. Тож брехня перша розвінчана! 

Вкидання інформаційного сміття відбулося, ще з одного сміттевого звалища з пафосної назвою "Правда....." вже всі в регіоні пересвідчились, що там друкується тільки "правда" забудовників. Не для кого не є таємницею, що в мережі Фейсбук потвори поробили фейкові сторінки з яких і вкидується така джинса з душком по всім групам регіону.  Зверніть увагу також на те, яке вони використали фото Михайлини. Це вони навмисно вибрали таке невдале фото Михайлини, аби ще більше збільшити ефект негативу. Все просто це частина технології. 

Але ці потвори не зупинилися на догягненому! Вони дійшли до такого цинізму, як використання комунальної газети Ірпінський вісник в якій надрукували ніби то лист обуреної сестри Сергія! А ось це мене вже обурило сильно! Яке вони мають ПРАВО використовувати комунальну газету для розповсюдження маніпуляцій і відвертою брехнею на людей, які не тільки не лізуть в їх брудні схеми, а і публічно виступають проти використання таких схем!

Такі речі ми, як активна Громада не можемо залишити поза увагою! Головний редактор цього видання, яке ці потвори перетворили на площадку політичної розправи і розповсюдження брехні – Юлія Бережко-Камінська має публічно вибачитися і перед Михайлино в перед всією Ірпінською Громадою за цю брехню!

Особливо цінічно виглядає приписка в кінці статті про те, що типу "редакція не завжди поділяє думки автора ...." ДНО! 

Юля Бережко-Камінська всіляко позиціонує себе, як таку собі ліричну поетеса, цвіточ української літератури, еталон моральності!

Видає свої кніжонки за рахунок свого боса Карплюка, якому як вірний песик слугує останні 7 років і виконує всі його брудні вказівки! І як, вибачте мене за мою українську, ця "поетеса", ще може претендувати бути в підручниках української літератури і наші діти будуть вчити її витвори! Не дай Бог наші діти будуть вивчати «твори» такої аморальної особи! Пропоную з цих пір називати цю поетесу - ЦВІЛЬ НАЦІЇ.

Навіть більше в цій дешевій брехні і маніпуляції нібито сестра ставить моральне питання, що Михайлина народила дитину! Ти, що Юля-пліткарка взагалі берега втратила? Яке ти право маєш ставити під питання ПРАВО КОЖНОЇ ЖІНКИ МАТИ ДИТИНУ! Та й ще подавати це з точки зору моральності! Як в тебе взагалі руку не повідсихали таке друкувати! Чи може ти не жінка? Може ти не мати? Для мене ти після цього остаточно опинилося на тому ДНІ, яке ти пробила цією публікацією! Любиш пліткувати? Хочеш про мораль поговорити?! То давай ми напишемо на сторінках комунальної газети про те, чому Карплюк розвівся зі своєю дружиною Ларисою, щоб приховати свої статки, які він отримав від грабунку Громади Бучі та Ірпеня! Чи може про те, що Наталія Бойчук та сама, яка була зареєстрована за однією з Карплюком адресою в Бучі, народила від нього дитину і живе тепер в Польщі. Тому Карплюк туди і їзде, перебуваючи більшу частину року то у відпустках то на лікарняних!

Ви ставите під питання, чи любила Михайлина Сергія! Яке ви маєте право навіть таке припускати! Це настільки низько, що я навіть не хочу нічого про це писати! Михайлина за власні гроші та пожертви друзів і колег зробила красивий пам’ятник Сергію, на відкриття якого ніхто з цих владних потвор не прийшов. Але прийшли його діти і сестра. І ви може подивитися, що ніяких претензій до Михайлини вони не мали! Будьте певні, Громада зробить свій висновок і щодо чергового інформаційного смітника, який ви зробили, аби і далі брехати і маніпулювати думкою Громади. І щодо вашого морального обліку!

Щоб ніхто не сумнівався, що цей лайномет видумали саме вони, можете подивитися на НАДРУКОВАНЕ звернення сестри Сергія. Хто б брав і друкував листи? Кому не зрозуміло, що вона його тільки підписала. Ви задумуєтесь, а для чого вони це зробила? Все дуже просто. Бо родина Сергія на відміну від Михайлини отримала і землю, і квартири! Припускаю, що зробила вона це під примусом за допомогою шантажу! Ми ж, мовляв, дали. Не буду на відміну від потвор ставити моральне питання, чи мали діти Сергія право на отримання землі і квартир. Мали. Але не за рахунок схем і деребану! Цинічні потвори могли б хоча б родинам загиблим дати землю і квартири не в проблемних місцях! Але де там. Так набагато краще реалізовувати свої злочинні схеми! І який «красивий» піар!

Ці інформаційні помиї викликали щире обурення фейсбучної спільноти. Можете почитати, які думки висловлювали авторитетні мешканці Приірпіння зокрема журналістка Яніна Заліська.

Робіть висновки, шановна Громада, що це за цинічні злодюжки! Вони на все підуть задля того, аби ще більше набити свої бездонні гумові кишені! Для цього вони не зупиняться ні перед чим, а всіх хто буде ставати їм на заваді, вони будуть дискредитувати таким чином! І тут все буде залежати від того, чи сприймете ви таку маніпуляцію і брехню!

P.S. Хто не знає повідомляю, про те, що з 2016 року міські ради більше не можуть фінансувати комунальні газети. Але ж з бюджету тобто з наших з вами кишень Карплюк фінансує Ірпінський вісник, який за його каденції перетворився на такий же інформаційний смітник, як і решта його БРЕХЛО-ЗМІ. Тобто з нашої з вами кишені ці потври роблять з нас дурнів, запускаючи такі брехливі маніпуляції! За наші з вами кошти це брехливе видання безкоштовно передплачують для незахищених верств населення! На цю газетенку тільки за цей рік з бюджету виділили більше 1 000 0000 грн. і це в той час, коли на ремонт школи №5 в Ворзелі, немає якихось 100 000 грн. А на парти для всіх 14 ірпінських шкіл за цілий рік було виділено УВАГА аж 50 000 грн! Доколе такий цинізм буде продовжуватися?! Друзі, нам треба така газетенка?!! А я в свою чергу буду ставити питання про те,що Ірпінська міська рада не має права фінансувати комунальні ЗМІ. А також звернуся з відповідною заявою до правоохоронних органів!

 

Голова Громадського руху захисту

зелених зон Київщини, депутат ІМР                                          Лаврентій Кухалейшвілі 

Переглядів: 1863 | Додав: Лаврентий | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Друзі сайту