Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » 2017 » Листопад » 12 » Губернатор Київщини Олександр Горган кришує Карплюка? (Відео)
1:11 AM
Губернатор Київщини Олександр Горган кришує Карплюка? (Відео)

В Ірпені бо навіть більше в Київській області назріває величезний скандал! Губернатор Київської області Олександр Горган може кришувати мерів Ірпеня – Володимира Карплюка і Бучі Анатолія Федорука! Такий висновок можна зробити просто подивившись сюжет! Сьогодні на Прямому каналі в програмі Володимира А'рєва «ЗАКРИТА ЗОНА» тема програми була присвячена тотальній корупції і деребану в Ірпені і Бучі. В сюжеті в черговий раз показали, як в Бучі мер Анатолій Федорук і його кум Володимир Карплюк набивали собі кішені забудовуючи Бучу, а тепер і Ірпінь.

Несподівано на захист Карплюка і Федорука став теперішній Губернатор Київської області Олександр Горган. Незважаючи на неспростовні докази деребану землі Горган всю програму виступав в якості «адвоката диявола».

Несподіваність зникла після виступу прокурора Київської області Дмитра Чібісова, який заявив, що сума вкраденого становить 200 000 000 гривень. Друзі ви тільки уявіть собі на хвилинку це третя частина бюджету Ірпеня, який складає 600 000 000 грн. У нас з вами вкрали стільки грошей, що можна було побудувати не один садочок чи школу, я мовчу про дороги та інші проблеми! А їх тупо вкрали! Це не рахуючи грошей отриманих за тотальну забудову Ірпеня в якому за останні 3 роки мерства Карплюка побудовано більше 1000 000 кв.м. житла! Ви уявляєте скільки це дурних грошей!

Думаю нікого не здуває з якого переляку Губернатор різко змінив риторику і став, активним захисником двох мерів! У нас уже колись в Ірпені з’явився один такий «захисник» на той час зам губернатора Київської області Дмитро Христюк, який приїхав сюди з перевіркою незаконної діяльності Карплюка! Він навіть провів разом з активістами акцію під міськрадою на якій Христюк заявляв, що Карплюк то АБСОЛЮТНЕ ЗЛО! І тут через тиждень він різко перевдягається і стає першим номером списків Нових облич в облраду! Використавши активну Громаду, Христюк отримав собі «хлібне» місце зам мера! Друзі невже хтось думає, що людина з посади зама губернатора області тобто другою людини в області до зам мера пішла просто так!

Не для кого не є таємницею, що Карплюк бігає домовляється зі сильними світу сього, з депутатами, з губернаторами, з іншими впливовими людьми, аби отримати "кришу" і далі продовжувати набивати собі бездонні гумові кішені знищуючи зелені зони і забудовуючи Ірпінь,та ще і Коцюбинське до якого він так лізі! Коли не вдалося домовитися з прокурорам області, почав його поливати брудом! І тут з’являється ще один «захисник», який незважаючи на кримінальні провадження, на вручені підозри по особливо тяжким злочинам, на заяви прокуратури області про те, що в Ірпені діє Організована злочинна група (ОПГ), прийшла захищати потвор! Тепер зрозуміло чого він нещодавно приїзджав в Ірпінь. Певно його повозили по місту показуючи де ще можна нагрітися розкрадаючи останній ресурси Громади Ірпеня! Звідси мабудь і така набахна та безпредельна поведінка Карплюка щодо скандальних забудов міста. Без гарної криші він би не наважився робити такий безпредел! 

Невже ви думаєте, що він це робить за цукерки? Він бачить, що в Ірпені ще можна деребанити і деребанити! Такий солодкий регіон! Кожен з вас може подивитися відео і зробити для себе висновки! Тому вин і включив режим захисника злодюжок і почав лапшать тією ж риторикою, що і ці ділки! Після цієї програми Олександр Горган має піти у відставку! Його пряма зацікавленість на лице! Нехай не думає, що він на своїй посаді буде бабки качати з міста кришуючи незаконні схеми деребана і забудов! Ми повинні вимагати, аби Губернатор пішов у відставку! Не треба нам такі губернатори і даром!

P.S. Єдине, що втішає це той факт, що Губернатор Київської області Олександр Горган визнав, що в Ірпені сильна Громада, яка бореться з владою і завдяки якій зрушили з місця розслідування по кричущим кримінальним злочинам злочинної влади на чолі з мером-забудовником Карплюком! Це висока оцінка нашої з вами діяльності за 6 років.

 

Боремося далі!

Ірпінь буде історико-культурним парковим містом (с)! 

 

Голова Київської обласної Громадської організації

"Громадський рух захисту зелених зон Київщини", 

депутат ІМР                                            Лаврентій Кухалейшвілі 

 

 

Переглядів: 1814 | Додав: Лаврентий | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Друзі сайту