Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » 2017 » Квітень » 8 » Як в Ірпені забудовники використовують брудні технології! (ОНОВЛЕНА)
4:06 PM
Як в Ірпені забудовники використовують брудні технології! (ОНОВЛЕНА)

Друзі, зараз посіпаки КіНО підняли вонь про те, що ніби-то активісти на Гостомельському шосе прикриваються дітьми! Піарщик невдачник Щербина, який довів Черновецкого до того, що той втік з країни,  а Сандей років 8 не вилазить по судах,  вирішив використати схему невдоволення людей через дії загарбників і сепарів на сході! Бо вся країна висказувала невдоволення тим, що там прикривалися дітьми і жінками! На перший погляд може це  б і спрацювала, якби не наші міськи реалії! 

Насправді все гораздо проще! Вони вибрали таку технологію,  бо не можуть притягнути дітей до відповідальності! Захист цієї останньої зеленої зони триває вже не перших рік! Хто не пам'ятає розвиток подій на Гостомельському шосе нагадаю, що 2 роки тому забудовник Антон Мірончук розуміючи, що йому  не вдасться  забудувати цю зелену зону просто так, тому  піарщик невдачник вирішив закошмарити людей кримінальними справами! Для цього саме провокатори з боку забудовника Мірончука за яким стоїть Карплюк, почали ломати паркан! Але вони не прорахували те, що на СМУ діти такі активні!  Т так само,  як і їх батьки не дадуть знищити останню зелену зону  де вони  відпочивали, прибирали і саджали дерева!  У тут у них вийшов облом бо порушені тоді кримінальні справи не виконали їх розрахунків закошмарити людей! Дітей не можно притягнути до кримінальної відповідальності! 

Саме тому зараз вони запустили таку брудну технологію і для цього використовують всі ресурси і засоби! Вони бачать, що ніхто їм не дозволить знищити цю останню зелену зону в тому районі і громадська активність стрімко зросла! Для того, аби спробувати її загасити вони намагаються налаштувати людей проти активістів і місцевих мешканців говорячі про те, що ми ніби-то прикриваємося дітьми! На північній стороні Ірпеня ця брудна технологія  точно не пролізе і вони бояться, що це полум'я перекинеться на іншу сторону Ірпеня, чого вони дуже бояться! 

Ви всі повинні розуміти, що це війна! Війна забудовників на чол з мером Карплюком проти місцевих мешканців! Ці потвори підуть на все, аби досягти своєї мети! Для цього будуть використовуватися всі брудні технології і мосове зомбування людей! Вони вже прикриваються сім'ями наших загиблих героїв та АТОвцями. Непролізло! Люди швідко підняли питання за, що хлопці воювали на сході! За людей і батьківщину чи за корупцію, брудні схеми і деребан тут у місті! Зараз в хід пішла інша технологія налаштування людей проти активістів! 

Але в своїх грязних технологіях вони не згадують про те, що за бабло вони використовують тітушок! Що за тітушками стоять правоохоронні органи,  що ціна за їх "послуги" за останні два роки збільшилася з 200 гривень до 100 долларів тобто у 10 разів. Не кажуть  і про те, що тітушки заламують руки жінкам, кидаються на дітей, а  про те що вони роблять з активістами  я взагалі мовчу! 

Так, що друзі перед тим, як когось засуджувати подумайте над тим чи не розповсюджуєте ви чиюсь брудну технологію маніпуляції свідомістю ірпінчан!

А ми будемо за вас боротися з потворами! 

Робіть висновки про те,  що ці негідники підуть на все, аби реалізувати свої хижацьки плани по знищенню останніх зелених зон і тотальної  забудові Ірпеня! А головне   не ведіться на цю пропаганду Гебельса і навіть не вступайте в тими хто цей бред пише і розповсюджує в дискусії! Нехай ці розумні комп'ютерні миші приїдуть на місце і поспілкуються з цими дітьми! Вони їм швидко розкажуть за що вони боряться! А ті дорослі, що зараз відсіджуються вдома вдаючі вигляд, що їх це не стосується нехай посоромляться! Бо якщо вони такі боягузі то замість них будуть боротися діти! 

P.S. Проте такі дорослі кожної суботи бухають і розважаються в зеленій зоні, що ми вже 6 років не даємо забудувати парку "Відпочинку" ім. М. Стельмаха! Підіть на вихідні і подивіться стільки там відпочиває людей! Коли знищать зелену зону на Гостомельському шосе, ці варвари підуть в цю зелену зону і в зелену зону на Котляревського! А такі дорослі повернуться бухати в свої курники! 

P.P.S. Вчора 7 квітня ввечорі сталася ще одна подія! 

Якась невідома особа дала одній дитині на Гостомельському шосе кулек з невідомими предметами  і сказала, що він журналіст УВАГА з каналу 1+1 і ці речі треба кинути за паркан тітушкам!

Звичайно дитина не така дурна і розповіла про це своїй матері яка одразу викликала поліцію!

Ви розумієте до чого вже опустилися ці потвори! Розуміючи, що з дітьми які захищають свій єдиний куточек для відпочинку вони не впораються! То вони вирішили таким чиной дикредитувати і дітей, а заразом і активістів з місцевими мешканцями. Мовляв дивіться до чого вони дійшли використовуючи дітей!

А сьогодні би всі посіпаки і лізуни з тролями влаштували б говносрач в соціальних мережах! Мовляв дивіться ось підтверження використання дітей! Ви розумієте, що вони роблять для того аби дискредитувати всю нашу боротьбу! У мене просто немає нормальних слів щоб написати хто вони такі!

По приїзді поліція сказала, що це димові шашки! На фото видно букви на цих шашках Ч і Б це чорний і білий дим! А якщо б то були не димові шашки, а якісь тротилові заряди з гвинтами та гайками? Який ДЕБИЛ, по іншому цю "людину" назвати не можна до такого міг додуматися?! Хоча у мене є припушення хто це може бути! Тож люди не ведіться на всю цю мракобесію що влаштували КіНО і їх посіпаки у соцсетях відносно використання дітей!

 

З повагою,

Голова Громадського руху захисту зелених

зон Київщини, депутат ІМР 

Лаврентій Кухалейшвілі

Переглядів: 3208 | Додав: Лаврентий | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Друзі сайту