Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » 2016 » Квітень » 4 » Друзі ми назбирали кошти на першу операцію Олександрі Максименко!
3:01 PM
Друзі ми назбирали кошти на першу операцію Олександрі Максименко!

Друзі, хочу подякувати всім, хто не залишився байдужим і долучився до збору коштів на лікування нашої маленької землячки Олександри Максименко! Наразі, як мені повідомив батько Олександри вже зібрані кошти на першу операцію. Тепер збираємо кошти на наступну і останню операцію, яка буде зроблена десь на протязі 3 місяців після першої.

При збиранні коштів трапилося неприємна подія, розрахунковий рахунок у Приватбанку  4149497828922072, якісь негідники намагалися зламати, тому працівники Привату його заморозили і відкрили новий рахунок 4149497869059255. Я в шоці від того, що якісь тварини хотіли нажитися на чужому горі!

А взагалі мені дуже приємно, що ви не залишилися байдужими! Як я завжди казав Громада тільки тоді стане справжньою Громадою, коли ми навчимося допомагати одне одному. Бо люди, які живуть в одному місті то не Громада, то населення! А Громада то спільнота людей пов’язана не тільки за територіальним принципом, але й за принципом взаємодопомоги!

Одній родині важко зібрати 100 000, а деяким родинам і взагалі неможливо!  А Громада може зібрати таку суму і зробити здоровою красиву дівчинку Олександру. І тут не важливо скільки один чоловік може переказати грошей 10 гривень чи 100. Тут важлива масовість, бо може комусь буде стидно дати родини 100 гривень думаючи, що це мало і нічого не вирішує, але насправді  гривня до гривні і збирається потрібна сума.

Я знав, що у нас вже є справжня дружня Громада і ми зможемо допомогти родині Максименко! Залишилося зібрати гроші на другу операцію і Олександра буде здорова!!!

Хочу також подякувати Андрію Страховському, який переказав гроші зі свого депутатського фонду у сумі 10 000 гривень на лікування. Було це так. 29 березня коли ми почали збирати кошти, до мене подзвонив Богдан Омелянович Мельничук і повідомив, що у кожного депутата є фонд розміром 10 000 грн. треба написати звернення, аби ці кошти перевели на Собез, а потім на картку родини. Я написав звернення і пішов на бюджетну комісію, яка була в цей день, аби це питання включили в порядок денний і розглянули.

 Коли це питання розглядали, то Андрій Страховський теж сказав, аби його фонд був перерахований на лікування Олександри. Бюджетна комісія розглянула це питання позитивно і таким чином ми знайшли 20 000 грн. Ці кошти ще правда треба, як мені сказали розглянути на сесії, я завтра дізнаюся чи треба, чи може вистачить рішення комісії.

Я це пиши не для того, аби розказати, який я класний чи Андрій Страховський, а для того, аби посоромити інших депутатів. Були б у мене ці 100 000 грн. я б без вагань їх віддав на операцію дитині. А так, як їх немає приходиться відшукувати їх звертаючись до Громади. Багато депутатів кошти свого фонду просто виділяють собі пишучи до ради заяви про надання матеріальної допомоги собі любимим!  А так би 10 депутатів скинулися цими грошима і вирішили питання здоров’я дитини!

Також хочу подякувати Громаді «Дружби», які теж приєдналися до доброї справи і зібрали значну суму коштів, яку передали через Женю Мельничука.

Я сподіваюсь, що де яки депутати все ж таки долучаться до збору грошей і не пошкодують свої фонди на добру справу. А поки, що хочу ще раз подякувати всім хто не залишився байдужим і долучився до збору коштів на лікування Олександри Максименко! Громада я вас обожнюю, ви найкращі!!!

 

Голова громадського руху захисту

зелених зон Київщини, депутат ІМР                 Лаврентій Кухалейшвілі

Переглядів: 783 | Додав: Лаврентий | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту