Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » 2016 » Лютий » 2 » Євген Мельничук на власному авто протаранив паркан забудовнику Ліневічу! (Відео)
8:58 PM
Євген Мельничук на власному авто протаранив паркан забудовнику Ліневічу! (Відео)

Сьогодні на початку засідання земельної комісії до мене почали дзвонити наші активісти з п/т "Дружба" на вул. Толстого 24 і казали що за даної адресою ріжуть дерева! Я писав, що напередодні там був встановлений паркан. Земля знаходиться в оренді ТОВ "Розбудова" в якому чітко написано, що земля надається в оренду для обслуговування об'єктів рекреації! Яким чином земля в кадастрі змінилася з рекреаційної зони на житлову забудову поки не ясно, але я більш ніж впевнений, що зробили це незаконно! Як я вже писав, що будувати там хоче Ліневіч. Він якраз добудовує будинки-монстри на вул. Українській і він як сарана вже облюбовав собі нову площу для забудови! А там території 3.3 га!!! Тільки уявіть скільки там можна набудувати! Цілий мікрорайон. А на Масшторфе НЕТУ жодного парку чи скверу! Там вже депутато-забудовники побудували новий мікрорайон, а їм все мало!!!

Я не міг поїхати туди, через те, що без мене на комісії могли наприймати все, що завгодно. Тому я сказав їм викликати міліцію. Люди викликали міліцію, але вона приїхала подивилася і поїхала! Ні тобі документи перевірити, на підставі яких зрізали дерева, не перевірити документи тих хто ріже! Як завжди міліція коли треба "безсила". Я почав віддзвонювати наших активістів. Першим відгукнувся Євгеній Мельничук, Зореслав Замойский, Олена Кутовенко. Зореслав і Олена були сьогодні на земельній комісії, як журналісти та фільмували роботу комісії на відео. Це чудово, що нарешті активісти і журналісти відгукнулися на моє запрошення бути присутніми на земельних комісія! Також був голова земельної комісії нещодавно сформованої Громадської ради Олександр Алборов, та помічник Марії Шевченко - Дмитро Рипан. Коли є представники Громади, які наглядають за роботою комісії то  депутати члени комісії поводитися по іншому. Ви б тільки бачили цю "гру" на камеру)))).

Але справа не про це, коли приїхав Женя, він забрав Зореслава та Олену і вони поїхали до "Дружби! Після того, як міліція перший раз поїхала, невідомі працівники знов почали різати ЖИВІ дерева! Коли туди приїхав Женя, активісти знов викликали міліцію, та представників "Зеленбуду". Знов ті, "правоохоронні" органи нічого не робили! І тут Женя зробив такий неординарний вчинок, на який здатен тільки справжній активіст у якого болить серце через знищення дерев! ВІН ВЗЯВ І ПРОТАРАНИВ СВОЄЮ МАШИНОЮ БУДІВЕЛЬНИЙ ПАРКАН!!!!

Паркан поламати не вдалося, тому, що забудовники готувалися добре і встановили такий собі антивандальний паркан!  Євген паркан пошкодив нормально на фото видно! Я так розумію це той паркан який ми не дали встановити на Гостомельському шосе 8-а. Але дісталося і машині! Була розбита фара, пошкоджено крило і бампер! За цю дію поліціянти  склали на Євгена адмінпротокол і наклали штраф 340 грн. Але це дало змогу привернути до цієї події увагу! Їм звичайно було трохи "важко" виписати на Женю протокол, адже у нього до цих пір немає паспорту, який у нього викрали тоді коли двоє невідомих осіб побили його і уклали на лікарняне ліжко! Міліціянти зрозуміли, що активісти налаштована серйозно і тому були змушені почати працювати! Одразу було з'ясовано, що дозвільних документів у них немає! Коли я приїхав, після закінчення комісію, то там був представник "Зеленбуду", якій повідомив, що дозволу на вирізку живих дерев виконком не давав! Був дозвіл тільки на зрізання сухих дерев, а вони вирішили під шумок спиляти огромні 100-річні карабельні сосни! На моє питання чи сплатили вони відновлювальну вартість, то сказав типу сплатили!

Я розумію, що нехороші люди розуміючи, що буде протистояння і, що ми будемо чіплятися до всього, сплатили якусь там плату за дерева (хоча ми не бачили жодних документів)! Але сплата  відновлювальної вартості це не дозвіл на вирізку дерев!!! Ці дії це реальній БЕСПРЕДЕЛ!!!!

Також з'ясувалося кілька цікавих моментів! Ці варвари не випадково вибрали такий час. По-перше, я був на земельній комісії, а отже терміново приїхати не можу! Христюка, якого Карплюк призначив контролювати це питання зараз немає, він у відпустці. А також у відпустці голова "Зеленбуду" Ольга Олійнич!!!! Як вам таке співпадіння???

Коли почався скандал і до "Дружби" почали приходити люди, то забудовники звезли туди безліч тітушок!!! Добре, що не почалася бійка, але припускаю, що це тільки початок!!! Коли ми останній раз проводили там збори Громади, то директор ТОВ "Розбудова" Олег Мелещук, пообіцяв нічого там не різати!!! Та декларація на початок проведення будівельних робіт не дає їм право на вирізку дерев!!! Тобто ця людина не відповідає за свої слова! Якщо він за свої слова не відповідає то і ми залишаємо за собою право на громадську непокору!

Завдяки такому неординарному вчинку Жені, сьогоднішню вирізку вдалося зупинити, але це далеко не кінець і я думаю, що завтра буде новий віток цього скандалу!!! На кону десятки мільонів і забудовники просто так не відступлять. Я думаю, що нам треба скинутися Жені на сплату штрафу 340 грн. і на нову фару, яка  коштує гривень 300. Він не тільки справжній патріот, який не пожалкував власної машини, аби зупинити вирізку дерев, а ще й батько 5-ти дітей. І ми маємо йому допомогти, аби він не  забирав ці гроші від своєї родини! Не кожен здатен на такий вчинок і, як мені сказав Женя, що мовляв тобі машину спалили, то мені чого боятися?!! Хто б мені, що не казав про Женю, але його вчинки говорить самі за себе! Таких людей в нашому регіоні можна на пальцях однієї руки перерахувати!!! Я радий від того, що він обрав саме наше місто для проживання! Євген РЕСПЕКТ ТОБІ І ПОВАГА!!!! Далі Буде......

P.S. Хто має бажання допомогти Євгену Мельничуку грошима на сплату штрафу і купівлю нової фари, надаю номер  карточки його дружини в Приват банку 4731217106254343 Ірина Мельничук. 

Голова Громадського руху захисту зелених

зон Київщини, депутат Ірпінської міської ради                                  Лаврентій Кухалейшвілі

Переглядів: 1143 | Додав: Лаврентий | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Архів записів

Друзі сайту