Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » 2016 » Січень » 28 » Смертельно небезпечні автобуси в Приірпінні!
11:26 PM
Смертельно небезпечні автобуси в Приірпінні!

Щойно мені скинули фотки та повідомили приголомшливу новину! Сьогодні 28 січня 2016 року у маршрутки №18 під час перевезення пасажирів увага ВІДВАЛИЛОСЯ ОБИДВА ЗАДНІ КОЛЕСА!!! Слава Богу, що ніхто не постраждав, але це тільки тому, що відвалилися вони не на жвавій дорозі, а біля Тарного заводу на Лісовій Бучі! А якби це трапилося на жвавій дорозі???? Цей маршрут проходить по Варшавській трасі до "Нової лінії". Люди, яки їхали в цій маршрутці не на жарт перелякалися! Вона ж могла і в кювет злетіти та навіть перевернутися!!!

Скарги на технічний стан наших маршруток надходили й раніше, але на моїй пам'яті це перший такий жахливий випадок! Мене цікавить куди йдуть зароблені кошти? Тільки нехай не говорять, що дорогі запчастини та ГСМ! Це все дурня! З таким цінами на перевезення ці маршрутки повинні сусальним золотом пофарбовані! Натомість нас перевозять на розвалюхах які вже давно свій ресурс відпрацювали!!! У мене взагалі в голові не вкладається відвалилося ДВА КОЛЕСА!!!!! Хто перевіряє технічний стан цих трун на колесах! Хто такі маршрутки відпускає на рейс? Кожен день ці розвалюхи перевозять десятки тисяч пасажирів і виходить, що ми всі хто їздить на цьому мотлоху, ризикуємо своїм життям??? І ця маршрутка ще й на газу!!!! А якщо там цей газ травить і від іскор він би вибухнув??? Взагалі наскільки безпечно перевозити людей на автобусах обладнаних газовим устаткування??? 

Треба ставити питання гостро! По-перше, терміново перевірити технічний стан всіх маршруток, яки виходять на лінії в Ірпінському регіоні! По-друге, ставити питання руба, або всю рухлядь, яка "їздить" в Ірпінському регіоні замінюють на нові автобуси, або роблять відкритий конкурс і запрошують перевізників у, яких хорошій технічний стан і вони не становлять небезпеки для людей!!!

Вартість перевезень має бути набагато нижче! До Вишневого маршрут такої самої відстані (16 км) коштує 6 гривень і це при тому, що вони постійно ходять напівпорожні, або більшу частину перевозять по місту Києву по 4 грн. ТО виходить у них є прибуток раз вони їздять?! Автобуси майже завжди забиті вщент! А з нас деруть такі гроші, та плюс до всього багато людей їздять по місту по 4 грн. Я впевнений, що знайдуться дуже багато підприємств, як захочуть обслуговувати ці маршрути! А хороша конкуренція призводить до надання хороших послуг! Саме то, що нашому АТП, а більше частина автобусів, то не АТП, а приватна, не має з ким конкурувати та виходить, що людей возять на несправному мотлоху!

Я в свою чергу звернуся до міської ради, як депутат з вимогою провести технічний огляд всіх маршруток на предмет безпеки!!! І зняти з рейсів всі маршрутки, технічний стан яких не відповідає техніці безпеки! На цих маршрутках їздить і моя сім'я теж, а я не хочу піддавати небезпеці й свою сім'ю!!! Може варто зробити колективне звернення і зібрати підписи людей, що скажете друзі?

Переглядів: 642 | Додав: Лаврентий | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 1
1 nikolaevapravda  
0
Лаврентий! Ты начинаешь гнать не по теме! Я  была в этой маршрутке, и сосед по сидению с которым мы вышли на улицу, глянув на колесо, четко сказал, что срезало шпильку на которой оно сидит.  И это не удивительно, с учетом отрезка дороги перед Сайгоном. При чем этой дороге Жопа последние четыре года!!!  Займись лучше земельными аферами в Ирпене, а Бучанский исполком пусть займется дорогами по Лесной Буче и аварийно-опасным проездом возле Тарного завода!

Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту