Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » 2016 » Січень » 22 » Деребан продовжується і деребанщики не заспокоюються!
2:37 AM
Деребан продовжується і деребанщики не заспокоюються!

 Сьогодні 21 січня 2016 р. був насичений день, але давайте по черзі. В 10-00 відбулася чергова сесія Ірпінської міської ради, але на мій погляд це була не сесія, а якась вакханалія! По-перше, на сьогоднішній сесії не було Карплюка та великої кількості депутатів. Сесію вів секретар ради Юрій Денесенко! Забігаючи наперед скажу, що вів він її, як хотів, маніпулював питаннями, як циган сонцем!

По-друге, поміж більш ніж 120 питань з голосу хотіли протягнути МЕГА ДЕРЕБАННЕ рішення, а саме затвердження детального плану забудови в межах вул. Суворова, Університетська, Пушкінська та проектною об'їзною дорогою! Це саме та земля КМЦ за яку ми вже боремося не один рік і відносно якої ми два рази не давали провести Громадські слухання! Наразі в депутатів-забудовників з'явився вже інший проект і вони вже планують забудувати не 13 га та побудувати там 160 000 кв.м. площі, а через наші скандали вони вирішили частину, а саме 6 га залишити під ПАРК!

З одного боку це маленька перемога, але ми боремося не за клаптик лісу, а за весь цей ліс! Перед тим, як хотіли внести це питання з голосу я виступив і наголосив на тому, що Громада виступає категорично проти цієї забудови! І це питання зняли, не тому, що я виступив, а тому, що Юра Денесенко зрозумів, що воно просто не пройде! Проти цього рішення прийшли сьогодні виступити лікарі та пацієнти кардіологічної лікарні, яка знаходиться в санаторії "Ірпінь" за парканом якої й збиралися будувати! Проти цього рішення виступили також представники "УКРОПу" на чолі з забудовником Віталієм Нелюбін. Голова БЮТу Ярослав Ковальчук казав, що буде голосувати за це рішення і також Ігор Панасюк теж спочатку хотів голосувати, але зрозумів, що його надурили, що Громадські слухання були напевно передумав!

Це було саме головне на сесії! Але мені ще не сподобалося, те, що зняли декілька реально людських питань! Так зняли питання про виділення землі людині, яка виступила проти забудови на вул. Єсеніна, Хорошко Олексія мотивуючи це тим, що земля у нього була в оренді та ми не можемо надати тепер її у власність бо не пропустить держкомзем! Це реально БРЕД і маніпуляція, тому, що потім проголосували за зміну рішення гр. Ржепецькому   де якраз і вносили зміни стосовно того, що з оренди надати у власність!!!! Що це за подвійні стандарти????

Також з подачі депутата Олександр Маркушин було знято два питання, а саме, щодо надання у власність Сергію Вовк увага 35 кв.м. землі, та знято питання гр. Гайдука про ВІДМОВУ в наданні земельної ділянки під гараж!!! Не буду розповідати чому Маркушин  так зробив, може напишу пізніше, але зазначу, що цю ділянку просила виділити Варвара Вовк керівник художнього колективу "Єдельвейс" вона хотіла на цій ділянці побудувати приміщення для занять з дітками! У мене виникає питання, чому якщо людина хочу забрати дітей з вулиці та навчати їх художній діяльності ми не можемо надати їй цю ділянку??? Діти для нас повинні бути пріоритетом, а ж ні треба вставляти гілки в колеса та не давати їй цього зробити!

Натомість Маркушин вирішив надати цю ділянку іншій людина гр.  Гайдуку, який до цієї ділянки має ж таке відношення, як я до польоту на місяць! Він живе на третьому поверсі 5-ти поверхівки та жодного відношення до цієї ділянки не має, а Варвара Вовк навпаки межує з цією ділянкою ! Ось таке друзі у когось відношення до дітей!!!! Тому він і просив зняти це питання ВІДМОВИ!! Але для того, аби перестрахуватися, що ділянка їй не дістанеться, він ще і намагався, аби виділили ділянку третій людини гр.  Смовж у якої взагалі не було в документах не погодження архітектури ні графічного матеріалу, де ця ділянка знаходиться! Але коли я виступив і сказав, що якщо ви зняли ті питання, то зніміть і це, але вони відмовилися, але рішення все ж таки не пройшло!

Розглядалося також питання затвердження звіту про виконання бюджету на 2015 р. Я просив зняти це питання на довивчення  так, як ознайомившися  з проектом рішення я випав в осад! виявляється, що таке КП, як "Зеленбуд" заробило у 2015 році УВАГА аж 300 ГРИВЕНЬ!!!! Це що взагалі за бред???? Які до біса 300 гривень! Навіщо нам таке підприємство, що заробляє такі ВЕЛИЧЕЗНІ кошти! Вам напевно не треба нагадувати, що очолює це КП така одіозна особа, як Ольга Романівна Олійнич! Це та саме колишня секретар ради, яку депутати минулого скликання звинуватили в фальшуванні рішення про деребан парку "Героїв" в якій знаходиться могила 57-ми радянським воїнам! До слова додам, що колишній начальник КП "Ірпіньзеленбуд" Радянській у 2011 році за неповний рік заробив 1 400 000 грн. По тому курсу це майже 2 000 000 у.е!!!! А тут такі заробітки! Звичайно коли на клумби з пофарбованих камінчиків витрачається по 50 000 грн, то про якій дохід може йти мова!!! А де сплата відновлювальної вартості за зрубані дерева???? Чи в нашому місто більше дерева не ріжуть????

Про питання сесії можна писати ще багато, був скандал навколо виділення землі депутату Оверко біля "Гранд лайфу" де він ніби має розмістити будівельні вагончики для будівництва дитячого садочка! Але прийшли обурені люди з "Гранд лайфу" і підняти скандал, що їм не виділяють землю для прибудинкової території, а натомість Оверку хочуть відлити 2 га. для чергової забудови! А будівництвом садочку на 150 місць хто тільки не використовує! І депутат-забудовник Оверко, який побудував там декілька комплексів ЖК "Сінергія" і депутат-забудовник Богдан Карпенко з ЖК "Фортуна" і "колишня" будівельна фірма Карплюка "Будрегіонінвест" зі своїм "Ірпінь Гранд лайф"!!!! Тільки у людей з "Гранд лайфу" біля 300 дітей! А ці варвари набудували там за рік "правління" Карплюка цілий мікрорайон! І це в районі де санітарна захисна зона заводу "Асфальтобетонщик"!!!

Ще не встигла закінчитися сесія, як мені почали телефонувати з п/т "Дружба" єдиної зеленої зони, що залишилася в районі Масшторфу площею біля 3.2 га. Для тих хто не знає нагадаю, що майже рік назад на початку літа 2015 р. ми створили там ініціативну групу захисту цієї зеленої зони, яка входить до нашого Громадської організації захисту зелених зон. Це поки що остання 9-та ініціативна група! Там сьогодні встановили паркан на ділянці 0.5 га! Одразу після сесія я поїхав туди з Сергієм Глиняним, Еленой Старшиновой​ та Шевченко Марією. Приїхавши на місце ми побачили, що невідомі люди встановлюють металеву огорожу. При чому встановлюють капітально!Пробурюючі дірки в замерзлій землі та забиваючи 16-ту арматуру!!!! Мені вдалося поговорити з людиною, яка представилася Олегом Мелещуком директором ТОВ "Розбудова". Це якась Київська фірма, яка орендує цю ділянку! Він пообіцяв скинути мені документи, які підтверджують законність встановлення паркану і документи, які посвідчують право користування даною ділянкою. Також сказав, що проекту у них ніякого немає і він не буде поки тут зрізати дерева!

Ми домовилися зібратися з Громадою на 19-00. Коли я туди приїхав з Сергієм Глиняним, Мирославою  Свистович та Юлією Смирновою, то там вже були люди з нашої ініціативної групи! Також було телебачення Карплюка  та представник забудовника разом з "групою підтримки", думаю ви здогадуєтесь про, що йде мова! Представник фірми-забудовника, який представився Павлом мав якісь папери, які спочатку не хотів показувати! Я представився йому і сказав, що я депутат Ірпінської міської ради. Він показав нам декларацію на початок проведення будівельних робіт! Так, як у нас в Україні діє декларативний порядок реєстрації такого роду декларацій, то зрозуміло,  що отримати її зараз немає проблем.

 

Друзі зверніть увагу на те, що зазначено в публічній кадастровій карті! У витягу чітко зазначено, що  там існує обмеження тому, що це ЗОНА РАДІОАКТИВНОЇ ЗАБРУДНЕНОЇ ТЕРИТОРІЇ!!!! А ці сволоти мали це на увазі, їм аби забудувати. Що саме цинічне, що назвуть ЖК якось типо "Курортний" чи ще якось! І це на засміченій радіоактивній території!!!! Ось вам і ірпінськи забудовники, яким окрім бабок на все начхати! 


Але він не хотів нам давати її сфотографувати, аби перевірити її справжність! Також він не хотів показувати на який підставах вони володіють чи користуються цією ділянкою. Також ми з'ясували, що вони користуються цією ділянкою на підставі договору оренди! Ця земля має комунальну власність тобішь належить нашій Громаді! Потім ми все ж таки змогли подивитися цей договорі оренди! З'ясувалося, що цей договір був укладений у 2008 році за каденції махрового деребанщика Бондаря! Що саме цікаво, що цю ділянку виділили для обслуговування об'єктів РЕКРЕАЦІЇ!!! Тобто там можуть будувати тільки об'єкти для відпочинку й оздоровлення! Але ні представник забудовника, а ні сам директор, який приїхав згодом не зміг надати відповідь Громаді, що вони планують будувати!!!!

Через деякий час з'явилася Наталья Дащенко! Це представниця забудовника Ліневіча! Її поява підтвердила нам інформацію про те, що там хоче будуватися Ліневіч! Ми мали таку інформацію ще літом минулого року! І Ліневіч  не будує об'єкти рекреації! Для нього головне сьогодні вкласти гроші, аби через рік заробити в декілька разів більше! Є така інформація, що за Ліневичем стояв син Азірова! Тому він так безстрашно будував! З ним у нас давня боротьба. За пожарною частиною на Котляревського ми програли та він там побудував декілька будинків! А ось забудувати фасад парку "Відпочинку" ім. М. "Стельмаха де він купив у депутата минулої каденції Ярослава Місяця 6-ть ділянок за 300 000 у.е, ми не дали! 3 роки ми судилися і пройшли всі інстанції! В Ірпені ми виграли, а ось в апеляції програли. Мені казали, що це рішення коштувало йому 100 000 у.е! А потім в касації скасували це рішення і на новому розгляді в апеляції остаточно виграли! 

Це дуже підступний забудовник і він в будь-який момент може почати вирізати дерева! Разом з парканом робітники загородили прохід до трансформаторної підстанції. На такі дії ми викликали поліцію для фіксування цього факту і перевірки документів!

На словах з директором фірми орендаря Олегом Мелещуком ми домовилися, що він не буде чіпати дерева, а ми разом з Громадою йдемо до Карплюка вирішувати цю проблему! Ніхто не дасть їм там забудувати все навколо і зробити ще одне ГЕТТО! Ці варвари не створюють робочі місця, а тільки забудовують все перетворюючи наше колись курортне місто в депресивний регіон!

P.S. Я не здивуюсь, що зараз на цій землі запропонують квартири АТОшникам! Наголошую на тому, що ні до ні тепер НІХТО там їх квартири не пропонує!!!! Вони по іншому не можуть втілювати свої варварські плани!!! Попереджаю владу і забудовників про те, що люди налаштовані вкрай рішуче! Не здумайте перетворювати цю зелену зону на зону бойових дій!

Голова Громадського руху захисту зелених зон Київщини!

 
Депутат ІМР                       Лаврентій Кухалейшвілі
Переглядів: 1206 | Додав: Лаврентий | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Лаврентий  
0
Це все, що вас хвилює? Що там не правильно зазначений рік? А по суті що можите написати, окрім цього ЗАУВАЖЕННЯ? Чи на інше вам начхати? Я в шоці від таких людей!

1 Сергій  
-1
Виправте з початку рык на 2016 !!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту