Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » 2015 » Серпень » 8 » Сьогодніше народне Віче. 08серпня 2015р.
7:03 PM
Сьогодніше народне Віче. 08серпня 2015р.

 Як і планувала ірпінська громада 8 серпня на площі біля міської ради відбулося народне віче, де була заслухана інформація активістів по боротьбу з незаконними забудовами в місті.
    Я був присутнім на заході і зазначу що було по звітувати та ділитись планами. Зокрема, населення інформували що працює комісія яка збирає матеріали щодо незаконного виділення земель та будівництва. Як відомо до суду вже скеровано не одна позовна заява на підставі зібраних фактів про корупцію в земельній сфері міста і вже є рішення суду на користь громади.


    В черговий раз містян закликали долучитись до цілодобового чергування на незаконно зведенному будмайданчику за адресою вулиця Єсеніна, 30, де як відомо з 6 серпня актвісти міста розбили табір протестувальників проти знищення лісу та зведення пятиповерхівки. Ірпенчан підтримали навіть жителі інших міст Киівщини.
     Мова йшла також про незадовільне забезпечення Ірпеня питною водою та ситуацією з торф’яниками. Говорили про незадовільний стан паркової зони міста.


     Особисто  мене, та думаю що й багатьох інших присутніх на віче прикро вразив факт що міська влада проігнорувала збори активістів міста. Почалось з того що було безпідставно відмовлено в наданні можливості підключити до джерела струму з будинку міськради озвучку зборів. На віче не зявилися і не сказали громаді яка іх обрада жодного слова ані мер Володимир Карплюк, ані секретар міськради Юрій Денисенко. Не було видко й чутно також представників міського управління архітектури та  держкомзему. За невеликим винятком були відсутні депутати міської ади.  Здається панове посадовці просто банально «забили» на свої посадові обов’язки і всю дискусію звели лише до розповсюдження Інтернетом вигадок щодо «проплачених акцій».
   Та видно що громада міста рішуче налаштована до боротьби за свої права на безпечне житло і здоове довкілля і людей не зупинить реакція або відсутність такої з боку місцевого корумпованого чиновництва.  
Спостерігаємо та допомагаємо в боротьбі жителям нашого міста. Лише ми і лише разом наведемо лад в Ірпені  - нашому спільному будинку. Далі буде.
                     

Зореслав Замойський

Переглядів: 1435 | Додав: Лаврентий | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Друзі сайту