Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » 2015 » Квітень » 18 » ЯК МОЛОДА КОМАНДА МІСЬКОГО ГОЛОВИ ГРОМАДУ ДУРИТЬ
10:56 PM
ЯК МОЛОДА КОМАНДА МІСЬКОГО ГОЛОВИ ГРОМАДУ ДУРИТЬ

Провладний телеканал «Ірпінь ТБ» (як і сайт «Правда Ірпеня») 15 квітня викинув в ефір важливий інформаційний меседж: Ірпінський штаб допомоги АТО відправив реанімобіль в зону проведення антитерористичної операції.

Повідомлення про це розмістили у Фейсбуці, цитуємо: «15 квітня з ініціативи Ірпінського штабу допомоги АТО та за фінансової підтримки міського голови Володимира Карплюка і НR-директора корпорації «Юрія-Фарм» Ігоря Найди був відправлений автомобіль швидкої допомоги разом з медичними препаратами в зону антитерористичної операції. …Настоятель парафії Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ отець Мирослав благословив у дорогу реанімобіль з вантажем, освятивши його, прочитавши молитви і подарувавши водіям реанімобілю освячену ікону».

Вірний слуга міського голови, чи, точніше, керуючий справами виконавчого комітету Максим Плешко поспішив навести статистику: сума медикаментів становить 8334 грн., а технічне обслуговування «швидкої» – 4000 грн. Також, за його словами, були надані талони на пальне.

Молода команда міського голови знову побігла попереду паровоза. З однією метою: щоб у черговий раз одягнути лавровий вінок переможця Володимиру Карплюку.

А ось факти свідчать, даруйте за тавтологію, про перекручування фактів. Так, 15 квітня цей реанімобіль у зону АТО… ніхто не відправляв. Він вирушив на стару стоянку – в гараж ПрАТ «Меліоратор», яке знаходиться в Бучі. І тільки 16 квітня, перед обідом, його водій вирушив за маршрутом Буча-Ірпінь-Житомирський військовий полігон.



– Місцева влада приписує собі те, чого не робила, – з обуренням говорить волонтер, член Ірпінської регіональної Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) та учасників АТО Олександр Порохня. – Ініціатива «поставити на ноги» подарований поляками автомобіль швидкої допомоги належить не Ірпінському штабу допомоги АТО, а нашій афганській Спілці! Декілька днів саме афганці, бійці АТО доводили реанімобіль до кондиції на бучанському підприємстві «Меліоратор», де директором Василь Яцюк (до речі, рідний дядько мера Бучі Федорука А.П.). Долучився до ремонту відомий підприємець Павло Ніколаєць – поміняв ходову частину.

Голова Ірпінської регіональної Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) та учасників АТО Ігор Панасюк виділив кошти на фарбування «швидкої». А ось молода владна команда приписує всі заслуги собі. Не соромно?!

– Ми пригнали цей закордонний «Мерседес» з Івано-Франківська, – говорить афганець Микола Твардовський. – Виконали великий обсяг роботи: поміняли ходову, масло, фільтри, пошпаклювали, пофарбували у зелений колір. Спочатку реанімобіль пройде випробовування на полігоні, а після цього відправиться у зону АТО для перевезення поранених. У ньому, зокрема, передбачено два лежачих місця.

До ремонту швидкої активно долучилися Михайло Кривошей, Анатолій Обіход та Михайло Хомич, які зараз проходять вишкіл на Житомирському військовому полігоні.

А яким боком долучився до ремонту автомобіля Ірпінський штаб допомоги АТО? «Я пішов до міського голови і попросив його підставити плече, – сказав доброволець Збройних сил Михайло Кривошей. – Володимир Карплюк пообіцяв посприяти з пальним та медикаментами. І це він зробив».

Але піарщики молодої команди представили ВСЮ допомогу виключно як заслугу нової влади. І таким чином в черговий раз обдурили громадськість.

Василь ГРУШЕЦЬКИЙ

Джерело: http://irpin.org.ua/yak-moloda-komanda-miskogo-golovy-gromadu-duryt/

Переглядів: 702 | Додав: Лаврентий | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Друзі сайту