Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » 2015 » Лютий » 2 » Чорний день культури в Ірпені!
8:07 PM
Чорний день культури в Ірпені!

Схоже, влада оголосила повномасштабний наступ на Ірпінь. Услід за безпрецедентною корупційною злукою депутатського корпусу з владою, підминанням під себе усього, що ще може приносити прибуток, Карплюк охоче добирається до гуманітаріїв, з їх бюджетами і доробком. А для цього у нього є тендітна і зубата заступниця, Анастасія Попсуй.

Як розповідають про неї свідки засідання «корона на голові! Ви всі нічого не розумієте! Не компетентні!!!» Компетентність пані Попсуй у справах творчих, звичайно, не залишає жодних шансів фахівцям, що пропрацювали там десятки років. І от, коли ще чорні справи останньої сесії продовжують ятрити вийнятковою безсоромністю та злочинністю, то, як правильно підмітив хтось на ФБ, тепер взялися до людей! І не просто людей, а працівників культури.

От вже точно, з кого треба починати економити, так це з сфери культури і скорочення людей, найбільш уразливіших, людей мистецтва. І це у момент, коли дух нації, глибина розуміння витоків духовності, почуття гідності і нездоланності, так потребують цих величних духом і красивих серцем самобутніх творчих колективів. Чи може це невідомо невтомним карплюківцям?

Чи стан їхніх справ такий плачевний, що треба видерти і у цій галузі. Погляньте на представлені документи – це підсумок тотальної руйнації того, що зветься словом «культура». Ганьба Карплюку і Попсуй!!! Горе вам, прийшлим вбивцям культури! Це було вашою смертельною помилкою, і ніякі карпо-сквери вас не врятують від гніву містян, що добре знаються на культурі свого краю і завжди високо цінували митців, що несли їм світло і добро!

P.S. Підсумуючи викладене  можемо вважати 30 січня датою смерті Ірпінської культури!  

Переглядів: 512 | Додав: Лаврентий | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Архів записів

Друзі сайту