Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » 2012 » Червень » 13 » Під загрозою забудови опинилися одразу 3 наші парки!
8:51 PM
Під загрозою забудови опинилися одразу 3 наші парки!
ШАНОВНА ГРОМАДА!

Після кількамісячного затишшя, забудовники знову почали зазіхати на наші парки і сквери! Так забудовники намагалися і намагаються почати будівництво в Парку «ГЕРОЇВ». Також під загрозою будівництва опинився «ПАРК активного відпочинку КУРГАН» розташований між 8 та 10 лінією, в якому за твердженнями місцевих мешканців знаходяться поховання німецьких воїнів.

Два дні тому я дізнався, що апеляційний суд задовольнив клопотання представника фізичної особи і зняв заборону на будівництво в «ПАРКУ ВІДПОЧИНКУ ім. М. СТЕЛЬМАХА». Там теж в будь-який момент може початися забудова! Але ми готові захистити всі ці парки від знищення!

Забудовників не лякає суспільна ненависть людей до них за знищення останніх наших Зелених зон, які влада нахабно вкрала у нас! Не лякає також те, що за останні 10 місяців нашої активної роботи за збереження Зелених зон до нас приєдналося величезна кількість людей, які не дають та не дадуть забудовникам почати будівництво в наших парках і скверах.

Ми, не влаштовуємо спектаклі перед Ірпінської міської владою, як це роблять окремі Ірпінськи депутати, які в цих зонах отримали собі багато земельних ділянок і вже стигли їх продати! Ми, захищаємо наші Зелені зони на місцях, і у нас це чудово виходить.

На разі ми перейшли від скандалів к реальним діям для облаштування наших парків. Так на разі будуються чудові альпійські гірки одразу в трьох парках – парку «ДИТИНСТВА» розташованого на вул. Ломоносова, парку «ВІДПОЧИНКУ ім. М. СТЕЛЬМАХА» та парку «ГЕРОЇВ».

Я хочу звернутися до всіх небайдужих мешканців нашого прекрасного міста, а особливо до молоді і людей, які мають дітей. Не будьте байдужими, замислиться на хвилину де будите відпочивати ви та ваші діти в майбутньому!? Нам з вами не залишили жодного парку для відпочинку і оздоровлення! Приєднуйтеся до нашої громадської ініціативи та долучайтеся до захисту і облаштуванню наших парків і скверів.

Також хочу закликати небайдужих людей приєднатися по порятунку Біличанського лісу, який теж опинився під загрозою знищення! А це майже 4000 га Зелених насаджень, які свого часу врятували Київ від радіації після вибуху на ЧАЄС. На разі тривають суди і завтра буде оголошено рішення! На кону величезні кошти і сподіватися, що нам з вами віддадуть без боротьби цей ліс, марно. Ми, повинні підтримати активістів, які борються за цей ліс вже більше 4 років! Адже це ліс де відпочиває і значна частина мешканців Ірпеня!

Мітинг біля стін Апеляційного окружного адміністративного суду відбудеться завтра о 14-30 за адресою, м. Київ, вул. Московська 8. Не будьте байдужими і приєднуйтеся!

Подробиці скандалу навколо забудови Парку активного відпочинку «КУРГАН». В якому розташовані поховання німецьких воїнів і де взимку проводило дозвілля значна частина мешканців району СМУ катаючись на санчатах і лижах, дивіться сьогодні на Першому національному каналі в програмі новин о 21-00.

Всі хто ще має бажання активно захищати наші останні Зелені зони, та ще не зробив цього приєднуйтесь до нашого громадського руху захисту Зелених зон м. Ірпеня.

З повагою,

Координатор громадського руху
захисту Зелених зон м. Ірпеня Лаврентій Кухалейшвілі
Переглядів: 776 | Додав: lavrentiyberiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту