Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » 2012 » Червень » 1 » В Ірпені знову летять тріски: мешканці занепокоєні незаконними забудовами
9:22 PM
В Ірпені знову летять тріски: мешканці занепокоєні незаконними забудовами
У місті Ірпінь під Києвом почали вирубувати ліс. Мешканці занепокоєні, що на цій території побудують нові котеджі. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів місцевий мешканець Констянтин Щербина.

"Хтось там продав землю, а потім перепродав. Вони почали займатися цим ділом. Мабуть, згодом все заберуть, а поки вони пиляють цей ліс. Займаються цим самостійно, у них начебто є якісь документи. Їм видав Ірпінь акт, а територія лісу належить Києву", - каже Щербина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Крадіям і проституткам не місце при владі!" - В Ірпені розгоряється старий "зелений" скандал

За словами чоловіка, люди повісили плакати з гаслами "Ліс належить Київраді, не чіпайте його!".

"У деяких місцях там вже почали будувати. Забудову роблять зі сторони річки Ірпінь. Кажуть, що тут хочуть три вулиці забудувати котеджами. О. Попов заспокоює нас, що ліс ніхто не чіпає - це Києво-Святошинське господарство, а тут роблять, що хочуть - повне свавілля", - розповів Щербина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія регіонів обіцяє залагодити конфлікти навколо забудов в Ірпені

"Міліція сьогодні розігнала тих, хто спилював. Ще приїжджали лісники. Вони почали телефонувати у Києво-Святошинське лісництво. Сказали, що не можуть нічого зробити, бо всі рішення залежать від Київради", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутатів Ірпеня за вкрадені сквери обіцяють покласти на тюремні нари

Нагадаємо, що це вже не перший конфлікт навколо землі у місті Ірпінь. Цьогоріч у травні розгорнувся скандал навколо забудови Парку героїв. Під загрозою знищення опинилась зелена зона, на території якої розташоване поховання 57 радянських воїнів. Раніше місцева влада заявляла, що конфлікти навколо забудови лісопаркових зон Ірпеня будуть вирішені.

Наталія ШЕСТОПАЛ

Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/np/_v-irpeni-znovu-letyat-triski-meshkanci-zanepokoeni-nezakonnimi-zabudovami/438849">Gazeta.ua</a>
Переглядів: 688 | Додав: lavrentiyberiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту