Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » 2012 » Травень » 24 » Житло на кістках… будемо будуватися?
4:54 PM
Житло на кістках… будемо будуватися?

У Парку героїв знову гаряче. Власники земельних ділянок, які за словами міського голови відмовилися від них і отримали іншу землю, приїхали 22 травня до парку аби розпочати роботи по встановленню парканів та, власне, будівництво.

Тобто виявилося, що міський голова Скаржинський знову усіх обдурив.

Від земель, «помилково» наданих у Парку героїв, ніхто не відмовлявся й інших не надавав. Власники, на законних підставах, залишаються законними власниками ділянок. У них повністю готові документи для знесення дерев та будівництва.[ ?]

Посилання на відео:  http://www.youtube.com/watch?v=qFP9auEiPNk

- Рік міське керівництво водить нас за ніс, «вішає лапшу» на вуха, терпець увірвався, — розповідає одна з землевласників Тетяна Москович. — Ми не хочемо ні з ким сваритися, прекрасно розуміємо реакцію місцевого населення, та нас теж можна зрозуміти. Коли ділянки продавалися, ми їх не отримували, а купували у власника, ніхто жодним словом не обмовився про Парк чи ще якісь незручності. Уявіть лише скільки інстанцій довелося пройти аби оформити документи, скільки чиновників ставили свої візи на дозволах та погодженнях. Витрачена не одна тисяча умовних одиниць грошей. У нас давно усі необхідні папери на руках, все готове для початку будівельних робіт.

Коли ж «заварилася уся ця каша» з парком, нам вже що тільки не обіцяли, та далі розмов, протягом року, справа не пішла. Ви ж знаєте, наш мер, навіть губернатора обдурив, сказавши, що ми повідмовлялися від землі. А тепер, коли ми зараз ідемо до нього, він говорить: «Не закатуйте мені тут концертів, у вас є земля, є усі законні права аби будуватися, йдіть і будуйтеся…». Ось така справа. 

Наша сім’я не має іншого виходу, як будуватися. Аби придбати ділянку ми продали дві квартири. Купили землю, оформили усе належним чином, однак рік живемо на зйомник квартирах, даремно витрачаємо кошти. Ми просто не можемо тягнути далі, треба будуватися, бо, через ірпінську владу, ризикуємо залишитися взагалі ні з чим. Завтра будемо ставити паркан. І, якщо доведеться, будемо захищати свою власність.

http://www.ipravda.org/archives/468

Переглядів: 793 | Додав: CityzenIrpin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту