Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » 2012 » Березень » 26 » Депутатів Ірпеня за вкрадені сквери обіцяють покласти на тюремні нари
10:30 AM
Депутатів Ірпеня за вкрадені сквери обіцяють покласти на тюремні нари

Координатор громадського руху захисту зелених зон м. Ірпеня Лаврентій Кухалейшвілі подав позовну заяву до Ірпінського міського суду проти місцевою влади  з вимогою припинити будівництво житла більше ніж на 20 га засадженій деревами території міста.

Про це Кухалейшвілі розповів у коментарі Gazeta.ua.


[ ?]

"Я подав позовну заяву до Ірпінського міського суду з вимогою скасувати рішення Ірпінської міської ради №440-10-VI від 14.04.2011 р., яким та скасувала рішення попередньої влади і перевела вісім зелених зон з розряду земель рекреаційного призначення до земель під житлову та громадську забудову", - уточнив координатор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захисники ірпінських парків закликали забудовників "не гратись з вогнем"

За його словами, він також вимагає скасувати державні акти в вищезазначених зелених зонах, визнати недійсними угоди щодо земельних ділянок на їхній території, витребувати з Ірпінської міської ради копії державних актів на право власності земельних ділянок зі списком власників у вищезазначених зелених зонах.

Також Кухалейшвілі закликав накласти арешт на зазначені земельні ділянки з метою недопущення їх відчуження на користь інших осіб й заборонити до вирішення справи судом будь–які дії, пов'язані з будівництвом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Києвом можуть збудувати "зелений рай" без парків та води

"Я поверну вкрадені в нас зелені зони назад до власності громади. Йдеться про більше ніж 20 га землі приблизною вартістю 10 мільйонів доларів", - запевнив активіст.

Він пояснив, що прагне зберегти зелені зони для того, щоб у мешканців міста та дітей були місця для відпочинку і оздоровлення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Ірпені люди повстали на захист останніх східних "легенів" міста

"…Для того, щоб наше місто не втратило шарму і привабливості завдяки розташуванню тут зелених зон і чистому повітрю. І мене не зупинять погрози, намагання "домовитись", пропонування лягти під когось для отримання власного зиску", - пообіцяв Кухалейшвілі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Ірпені хочуть прогнати мера через масову забудову зелених зон

Координатор наголосив, що міська влада Ірпеня програє цей суд.

"Її спроби перешкодити нам у поверненні нахабно вкрадених зелених зон будуть розцінені як жалюгідні спроби не сісти до в'язниці за свої злочини", - підсумував активіст.
Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/np/_deputativ-irpenya-za-vkradeni-skveri-obicyayut-poklasti-na-tyuremni-nari/426428">Gazeta.ua</a>

http://gazeta.ua/articles/np/_deputativ-irpenya-za-vkradeni-skveri-obicyayut-poklasti-na-tyuremni-nari/426428


Переглядів: 815 | Додав: CityzenIrpin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту