Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » 2012 » Березень » 16 » Беспредел в Ирпене!
0:12 AM
Беспредел в Ирпене!
Шановна громадо!

Сьогодні сталася надзвичайна подія! Забудовники знищили Зелену зону поблизу військового шпиталю площею 1га. За нашими документами ця Зелена зона була віднесена до рекреаційною зони. Її незаконно перевели з рекреації під житлову і громадську забудову! Я 05.03. 2012р. подав позов до Ірпінського міського суду з вимогою скасувати незаконне рішення Ірпінської міської влади від 14.04.2011р., та повернути громаді вкрадені у неї 8 парків та скверів загальною площею більше 20 га.

13.03.2012р., я подав до Ірпінського міського суду заяву про забезпечення позову, в який просив заборонити будь-яки дії пов’язані з початком будівництва, вирізання дерев, риття котлованів та ін. Та з проханням накласти арешт на зазначені земельні ділянки з метою недопущення їх відчуження на користь інших осіб шляхом продажу, дарування, обміну та ін.

Незважаючи на те, що 12.03.2012 року на сайті Генеральної прокуратури України з’явилося повідомлення про те, що в ході перевірки було встановлено, що дійсно у нас ці Зелені зони вкрали. Суддя Ірпінського міського суду Линник В.Я., не збирався розглядати мій позов, і як його забезпечення накладати арешт і заборонити на будь-які дії в зазначених Зелених зонах. В наслідок чого сьогодні і сталося ця надзвичайна подія!

Суддя Линник В.Я., явно не за «спасибо» поклав нашу справу в шафу і незважаючи на резонанс навколо неї так довго тягне з її розглядом! Його явно «з мотивували» на це «хорошими деньгами». Він вже розглядав нашу справу по парку «Героїв», коли місцева влада незаконно скасувала своє ж рішення про виділення земельних ділянок в парку «Героїв», на підставі звернень громадян, яки отримали там земельні ділянки і встигли їх перепродати.

Тобто не мали до тієї землі вже жодного відношення. Тоді суддя Линник В.Я. відмовив мені в задоволенні мого позову по формальним підставам. «Тому, що рішення вже скасовано», він відмовився розглядати наші докази, яки доводили, що Ірпінська міська влада взагалі не мала права скасувати своє рішення на підставі вищезазначених заяв, оскільки по формі вони були більше схожі на анонімки, в них не були вказані адреси заявників!

Тоді ми не стали підіймати скандал, оскільки були зайняті прибиранням парку «Героїв». І, як з’ясувалося згодом, даремно! Я вважаю таки дії судді Линника В.Я. злочином, і буду добиватися його покарання! На разі я готую подання до Вищої Ради Юстицію з вимогою звільнити цю людину з лав суддів. Я, і не тільки я вважаємо, що людина з такими моральними якостями не має право працювати в судовій системі! Такі люди ганьблять честь всієї судової системи, і завдяки своїм діям викликають недовіру до судовою системи у більшості населення України. І я своє слово стримаю!

Подробиці цього скандалу дивіться в програмі новин на каналі «Інтер» сьогодні 15.03.2012р. о 20-00.

З повагою,

Координатор громадського руху
захисту Зелених зон м. Ірпеня Лаврентій Кухалейшвілі
Переглядів: 1454 | Додав: lavrentiyberiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту