Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » 2012 » Січень » 17 » На каналі «СІТІ» закривають новини через об’єктивне висвітлення подій в Ирпені!!!
3:33 PM
На каналі «СІТІ» закривають новини через об’єктивне висвітлення подій в Ирпені!!!

Шановні друзі, сьогодні я почув дуже сумну новину! На телеканалі «СІТІ» закривають інформаційну програму новин! Сьогодні вийде останній випуск. Це дуже сумна новина зважаючи на те, що саме каналу «СІТІ» ми зобов’язані тим, що про нашу проблему знищення унікального міста Ірпеня – «міста в лісі» почули не тільки в нашому місті, але і по всій Україні!

Саме канал «СІТІ»  25.07.2011р. першим почув про забудову Зеленої зони в якій розташована могила 57 воїнів, яки загинули при визволенні нашого міста, та першими показали  це в новинах. Наступного дня до нас приїхали 5 провідних телеканалів (СТБ, НТН, Перший національний, 5 канал, та 1+1), але саме канал «СІТІ» був перший і підняв хвилю, яка нестигла і досі! За пів року нашої боротьби канал «СІТІ» приїжджав 6 разів та об’єктивно висвітлював події в Ірпені (всього про нашу боротьбу різні телеканали зняли 11 сюжетів).

Завдяки наполегливості журналіста каналу  «СІТІ» Сніжані Гришиній ми  завдячуємо тим, що наступного дня після всім відомого скандалу навколо забудови могили, вона приїхали і зняли сюжет про обіцянку мера скасувати рішення, щодо виділення земельних ділянок в Парку «ГЕРОЇВ». Саме Сніжані ми завдячуємо тим, що нашу позовну заяву прийняв до розгляду Ірпінський міський суд! До цього нам тричі відмовляли.  Загалом Сніжана зняла 4 випуски новин.

Телеканал «СІТІ також висвітлював нашу боротьбу за останню Зелену зону східної частини Ірпеня – парк «ВІДПОЧИНКУ» та мітинг біля стін Ірпінської міської ради.

Давайте разом згадаємо всі випуски новин присвячені нашій боротьбі.

Перший сюжет був знятий 25.07.2011р. коли в парку «ГЕРОЇВ» спробували розпочати будівництво. Тоді мер Ірпеня Скаржинський В.Д. пообіцяв вирішити це питання за два дні. Канал «СІТІ» почав відслідковувати ситуацію навколо забудови  і 27.07.2011р. приїхав знову до нас з’ясувати чи не було ще спроб розпочати будівництво. Тоді ж мер Скаржинський В.Д. пообіцяв скасувати рішення про виділення  ділянок на найближчій сесії, що згодом і було зроблено. Наступним був сюжет 16.08.2011р. про небажання Ірпінського міського суду розглядати мій позов про скасування рішення Ірпінської міської ради та заяву про забезпечення цього позову. Неймовірно, але після цього сюжету позов був прийнятий вчорашнім числом!!! Далі був сюжет «Ірпінський протест» 07.11.2011р. про акцію щодо 68 річниці визволення м. Ірпеня та акцію «Збережи своє дерево» в Парку «Відпочинку». І самий останній сюжет під назвою «чорна мітка» був 08.12.2011р і присвячений мітингу громадського руху захисту Зелених зон м. Ірпеня та ГО «Самозахист».

Новини на каналі «СІТІ» відрізнилися неупередженістю, об’єктивністю та  правдивістю! Із закриттям на каналі «СІТІ» випуску новин українське телебачення, а разом з ним і громадяни втратили  ту єдину можливість дізнатися правду. А наш громадській рух захисту Зелених зон м. Ірпеня втратив вірного союзника! Так трапилося, що саме сьогодні у другій половині дня у мене була попередня домовленість про зняття сюжету  присвяченого фальсифікації громадських слухань, щодо прийняття генерального плану розвитку м. Ірпеня. Не судилося!

За свою об’єктивність у висвітлення новин у керівництва каналу завжди вистачало турбот. Мало кому відомо, що після сюжету про «маленьку хатинку» «нашого мера» Скаржинського, його дружина подала до суду за те, що канал без дозволу показав їхню «хатку». «Травля» каналу продовжувалася весь останній час і керівництво каналу вирішило піти на такий не простий  крок. Звільненню підлягають майже 50% колективу!

Сумно від відчуття порожнечі. В нашій країні не так багато було каналів, які наважувалися «перти» проти влади і висвітлювати ті події , які турбували громадян, а не «піарили» дії влади. Приклад наше з вами місто, де панує «регіональна» влада. Складається таке враження, що проти нас з вами ведеться повномасштабна інформаційна війна і переможе в ній той,  хто більше за інших засмітить наш з вами розум.

Від імені нашого руху я висловив  колективу інформаційного випуску новин нашу величезну подяку! І в таких сумний день побажав кожному журналісту залишатися людиною з великої літери не зважаючи ні на що. Натомість журналісти каналу, які приїжджали до нас створювати сюжети побажали нам з вами і нашому руху захисту Зелених зон м. Ірпеня перемоги в нашій нелегкій справі і сказали, що незважаючи ні на що серцем вони залишаються з нами!

Боротьба продовжується незважаючи ні на що! Приєднуйтесь до нашого громадського руху захисту Зелених зон м. Ірпеня.

Наш сайт: http://geroiv.at.ua

З повагою,

Координатор громадського руху

захисту Зелених зон м. Ірпеня                                  Лаврентій Кухалейшвілі


http://xn--2012-93df9fqa0hd.com/na-kanali-siti-zakrivayut-novini-cherez-ob%E2%80%99yektivne-visvitlennya-podij-v-irpeni/

Переглядів: 1982 | Додав: CityzenIrpin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
5 Lavrentiy  
0
Адвокат Смерти ты и здесь успел наспамить!
1. "Lavrentiy если я правильно понял, то вы считаете....СИТИ канал связан с вашим парком, и что бы устранить огласку о несправедливой вырубке леса, его решил выкупить сын Януковича....Прям Санта Барбара получается.... " - ты не правильно понял!
2. "Проблема с парком....хм, больше похоже на Вашу пиар компанию:) Уже 7 статей проблемы этого куска земли с деревьями...и в каждой цитаты с Вашим именем.... " - какие 7 статей? чето - не пойму! Какая пиар компания? Ты где то видел мои портреты, или биг-борды с моим фото, ты вообще меня видел? или знаешь? Я не пиарю себя, мне этого не надо! Я борюсь за Ирпень как за уникальный историко-культурный парковый город!!! Я пиарю эту идею!
3. "Если вырубить деревья, и красиво обустроить место вокруг могилки воинам, что бы люди могли прийти на 9 мая и положить цветы было бы совсем не плохо.... " побрей себе голову и посыпь пеплом - придурок(и это еще мягко сказано)!
4. "а не обходить это т дремучий лес," - ты когда был последний раз в парке "Героев", если был вообще! Там уже пол года горят фонари, сделаны дорожки, и парк, огорожен белыми столбиками! Сходи посмотри!!! И так будет в отвоеванном парке "ДЕТСТВА", и в Парке "ОТДЫХА" во все парках которые еще будут отвоеваны!
5. "потому что там может бегать маньяк...Который на данный момент уж очень актуальный...." - тему маньяка обсуждали в другой статье! Едь реально в Карпаты отдыхать, фигню такую городишь!!!!
P.S этот сайт сделан не для того чтобы рассуждать, как страшно ходить "дремучими" зелеными зонами ("потому что там может бегать маньяк...Который на данный момент уж очень актуальный....")! А для того чтобы у людей были парки, где они могли бы отдыхать! Если кому-то, что-то не нравиться, просто не заходите сюда и не читайте!!!

4 Адвокат Смерти  
0
Lavrentiy если я правильно понял, то вы считаете....СИТИ канал связан с вашим парком, и что бы устранить огласку о несправедливой вырубке леса, его решил выкупить сын Януковича....Прям Санта Барбара получается....
"предложил им провести митинг нашим громадським рухом в их поддержку, но они сказали что это бесполезно" - вот умные люди, понимают....
Проблема с парком....хм, больше похоже на Вашу пиар компанию:) Уже 7 статей проблемы этого куска земли с деревьями...и в каждой цитаты с Вашим именем....
Если вырубить деревья, и красиво обустроить место вокруг могилки воинам, что бы люди могли прийти на 9 мая и положить цветы было бы совсем не плохо.... а не обходить это т дремучий лес, потому что там может бегать маньяк...Который на данный момент уж очень актуальный....

3 Lavrentiy  
0
Андрей я на связи с журналистами так, что когда они найдут новое место приедут к нам снова! Я предложил им провести митинг нашим громадським рухом в их поддержку, но они сказали что это бесполезно! Кстати канал покупает сын Януковича.

2 Андрей  
0
В последнем выпуске новостей День СИТИ, ведущая в конце програмы сказала "зустрінемось на іншому каналі". Очень хотелось бы узнать на каком именно канале будет "старая гвардия"

1 Lavrentiy  
0
А вот эта новость реальная! Телеканал СИТИ нам очень серьезно помог! Спасибо всему коллективу за то что проявляли такое внимание к проблеме уничтожения нашего уникального города - города в лесу! Грустно но борьба продолжается!

Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Друзі сайту