Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » 2015 » Квітень » 9 » Передвиборчі старти: як Даніш дах в садочку “поремонтував”
0:28 AM
Передвиборчі старти: як Даніш дах в садочку “поремонтував”

Передвиборча кампанія Сергія Даніша на мерську посаду в Коцюбинському стартувала найпершою. Це не лише недешева поліграфія, якою позакидували наші поштові скриньки на 8 березня, а й борди.

До слова, борди у Приірпінні – власність чи то депутатів, чи то членів виконкому. І тому один з найпотужніших медіа-ресурсів використовується для агітації за потрібних попередній владі кандидатів.

Так було під час передвиборчої кампанії. На бордах члена виконкому Коцюбинського Богдана Слюсаренка, який входить до “Нових облич”, рекламували кума екс-“регіонала” і мера Бучі Анатолія Федорука – голову “Нових облич” Володимира Карплюка. Тепер замість Карплюка – висить Даніш.

Безымянный

Тобто гроші на поліграфію політик має, або у своє протеже інвестує мільйонер Володимир Карплюк.

Дружина загиблого комбата Олена Гуменюк, яка їздить у зону АТО і під обстрілами переправляє допомогу на передову, розповіла про доволі цікаву розмову з тим, хто хоче керувати селищем:

44

“Даніш звертався до мене з проханням дозволити надрукувати на борді фотографію мого загиблого чоловіка. Я відмовила, але потім подумала, що краще хай допоможуть мобілізованому коцюбинчанину Сергію Кудрявцеву. Шанувати треба живих. Сергію потрібні були наколінники, які коштують десь 350 грн. І Сергій Даніш відмовив. Він сказав, що на це гроші потрібні. А борд для нього безкоштовно обійдиться. От я фото свого чоловіка і не дала цій людині. Треба допомагати живим, а не піаритися на загиблих”.

Тому постає питання, людину з якими цінностями нам лобіюють у мери?

У селищі давно відомо, що він отримав ділянку в Білічанському лісі як людина з групи Андрія Старовойта та Володимира Жаркова.

Старовойт перший, хто вирубав ділянку в Біличанському лісі. Його люди погрожували пристрелити лісника Олександра Кулика. У довіднику МВС Київської області Старовойт фігурує як дрібний кримінальний авторитет.

 

Зрозуміло, навіщо йому спортсмени. Сергія Даніша свого часу підозрювали у викраденні монахинь і він сидів у СІЗО.

Щодо одіозного політика Жаркова, то після провальної мерської кампанії у 2010 році вирішив іти до Київради навесні 2014, а вже восени минулого року замахнувся на Верховну Раду.

Ані Жарков, який хотів керувати селищем, ані Даніш, який рветься до влади після революції Гідності, не згадали про коцюбинчан 2008 року, коли ділянки оформлювали на підставних і на них.

До слова, Володимир Карплюк, який під брендом “Нових облич” проштовхує Даніша, сам потім скупив ділянки у Біличанському лісі. Тут мав бути ЖК “Новатор”, якби активісти не підняли скандал у ЗМІ.

Але не лише медіахвиля відлякала забудовника Карплюка, який мав мерські амбіції з 2010 року і щедро засівав виборців тією таки поліграфією.

Цей скандал міг суттєво нашкодити його мерській кампанії 2014 та 2015 років. Аби після виборів у забудовника не виникло думки продовжити забудову, активісти домоглись встановлення дитмайданчика на галявині, яку кілька років тому обнесли парканом.

Але при тому, що забудовник Карплюк, закріплює свої позиції в Ірпені, йому треба розставити в регіоні своїх селещних голів. Для Коцюбинського це – кандидатура спортсмена Сергія Даніша.

В Україні існує така практика, коли спортсмени навіть із світовим ім’ям стають політиками.

І радниками при таких політиках стають потрібні забудовникам люди.

Тому не дивно, що забудовнику Карплюку на мерській посаді в селищі Коцюбинське, поблизу якого в лісі у нього є ділянки, треба мати свою підконтрольну людину.

Згадка карплюківського кандидата Даніша здавлося б в геть нейтральній публікації про призначенні нової завідуючки в ДНЗ№24, яку ж він же і пролобіював, визвало жваву дискусію у коментарях.

Хвалебно відгукнулась про майбутнього кандидата Тетяна Хоптинська:

Безымянный

 

Дійсно, Даніш кілька років тому ремонтував дах дитсадка. Але питання в тому, що він тече. Ремонт був не капітальний, як твердять прихильники політика, а латочний.

І те, що не змогла зробити громадська організація, яка мала б відстоювати наші інтереси, зробили самі ж батьки. Торік в результаті запеклої боротьби небайдужих батьків з місцевою владою вперше з бюджету було виділено майже 0,5 млн.грн на капітальний ремонт садочка.

Такий дорогий ремонт був дещо зіпсованим вже після перших дощів, бо протік дах, який нібито капітально поремонтував Даніш.

потолок1

Треба зазначити, що й місцеві урядники виявились нікчемними господарниками, бо не перевірили в якому стані дах на передодні проведення капітального ремонту. Тільки-но відремонтована роздягальня знов таки протекла весною коли почав танути сніг.

потоллок3

Не витримали не лише підвісні стелі. Стіни у групі “Барвінок” – зіпсовані.

потолок2

Небайдужі батьки знову таки звернулись до місцевих урядників, скаржились навіть і на Урядову гарячу лінію.

І ось яку цинічну відповідь отримали батьки:

ответ

Нам цинічно повідомили, що дах не протікає (покрівля без пошкоджень).

Як бачимо відповідь підписана заступницей з гуманітраних питань мера Ірпеня Карплюка, який є засновником ГО “Нові обличчя”.

Нагадаю, що під час виборів мера Ірпеня в нашому дитсадку батьки зафіксували підкуп виборців “Новими обличчями”, які роздавали від Карплюка квитки в театр малозабезпеченим родинам.

Тому ані влада, ані так звані “нові обличчя” в політиці насправді не змінюються. У них, як і раніше, низька політична культура і довжелезний дерибанний шлейф у Приірпінні.

matushynaАвторка: Ольга Матюшина, коцюбинчанка

Джерело: http://www.kotsubynske.com.ua/2015/04/07/peredvyborchi-starty-yak-danish-dah-v-sadochku-poremontuvav/

Переглядів: 1026 | Додав: Лаврентий | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Друзі сайту