Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » Архів матеріалів
В Ирпене продолжается борьба за сохранение зеленых зон от застройки. На сегодня была запланирована уборка территории Парка отдыха.

В частности, координатор общественного движения защиты зеленой зоны Ирпеня Лаврентий Кухалейшвили сообщил, что благодаря протестной акции "Спаси свое дерево" в Парке отдыха была пресечена попытка вырубки деревьев.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: В Ирпене люди восстали на защиту последних восточных "легких" города

"Мы озвучили свою идею сохранять зеленые зоны для развития нашего города, как историко-культурного паркового города. Мы будем рекламировать Ирпень как курорт для туристов", - отметил активист.

Он призвал европейцев приезжать в Киев, но останавливаться жить все-таки в Ирпене.

"В столице есть на что посмотреть, но ос ... Читати далі »
Переглядів: 1224 | Додав: CityzenIrpin | Дата: 11.17.2011 | Коментарі (0)

Мешканці Ірпеня, що на Київщині бояться втратити останню зелену зону і місті – чиновники повадилися зводити будинки просто у лісі.

Про це повідомляє телеканал Сіті.

Люди кажуть, нині забудовники поклади око на ліс у східній частині міста, а він єдина зелена оаза: на решті територій замість дерев бетонні палі та будівництва.

"Згідно з планом розвитку міста з нашої сторони на найближчі 25 років не передбачено жодного парку. Тобто нас місцевих жителів заганяють у прибудинкові території", - сказав член громадського руху захисту зелених зон Ірпеня Лаврентій Кухалайшвілі.

Люди кажуть, будівельників заскочили на гарячому місяць тому.

"Я їх питаю: "що ви робите?", а вони кажуть, що тут у нас буде будинок. Мовляв, нас найняли і сказали, щоб ми розчистили місце", – розповіла активістка Світлана Вдовиче ... Читати далі »
Переглядів: 942 | Додав: CityzenIrpin | Дата: 11.17.2011 | Коментарі (0)

Улицу Щорса в Ирпене, благодаря роскошной каштановой аллее, жители города называли «ирпенском Крещатиком». Поскольку на этой улице находится местное МРЕО, ежедневно сюда приезжают десятки автомобилей, и именно деревья защищали от загазованности дома этой улицы и детскую площадку на ней. Однако, две недели назад в одно утро за два часа спилили все каштаны и акации на улице, оставив только пеньки. Не пожалели даже уникальное для киевского региона дерево – черный граб. 

Теперь жители некогда одной из красивейших улиц города проходят через аллею, опуская глаза вниз, и, стараются не выглядывать из окон: «Я прожила в Ирпене уже более 30 лет, и каждый день радовалась тому, что живу именно здесь, потому что чувствовала гармонию природы с цивилизацией, - рассказала жительница дома №14 по ул. Щорса Елена Плаксина. – Теперь же мы ходим по голой улице, и, глядя на эти ... Читати далі »
Переглядів: 976 | Додав: CityzenIrpin | Дата: 11.17.2011 | Коментарі (1)

S.O.S.
ШАНОВНА ГРОМАДА!
ЗНИЩУЮТЬ ОСТАННЮ ЗЕЛЕНУ ЗОНУ
СХІДНОЇ ЧАСТИНИ ІРПЕНЯ – ПАРК «ВІДПОЧИНКУ»!!!
Замість того, щоб будувати місця відпочинку, влада злочинно нас пограбувала!!!
Нам не залишили жодної зеленої зони!!! нас з вами та наших дітей «заганяють» в прибудинкові території та приватні двори, а ми це «кушаєм».
Ірпінь міг би стати унікальним історико-культурним парковим містом, а натомість, перетворюється на смітник! в майбутньому плані розвитку міста Ірпеня на майбутні 20 років зі східної сторони міста (району СМУ), не буде жодного парку!!!
Навіщо такому місту взагалі розвиватися, якщо людям не буде де відпочивати!!!
Поки ми мовчки спостерігаємо, як за кілька годин винищуються цілі сотки 80-річних сосен, забудовники об'єднуються в «асоціації забудовників міста Ірпеня»!!!
Від кого, чи задля чого вони об'єднуються?!
Невже захищатися від нас з вами?!!!
Досить мовчки спостерігати, як винищують унікальне місто ... Читати далі »
Переглядів: 978 | Додав: CityzenIrpin | Дата: 11.06.2011 | Коментарі (3)

7 листопада, у день, коли місто Ірпінь відзначатиме 68-му річницю визволення від німецько-фашистських загарбників, місцеві жителі проведуть акцію протесту проти загарбників їх лісу.

Лише влітку ірпінчани відстояли могилу Невідомого солдата, яку місцева влада не посоромилася незаконно продати разом із кістками загиблих при визволенні міста предків. Тоді врятувати могилу вдалося лише тому, що на захист пам’яті визволителів виступив сам Володимир Жириновський, приславши невдячним нащадкам героїв грізну телеграму. Однак, на цьому війна з незаконною вирубкою дерев у місті не закінчилася і днями розпочалися нові бої за 4 гектари соснових насаджень, які у східній частині міста є єдиною зеленою зоною.

Ще одним аргументом на захист дерев служить те, що вони утримують воду ґрунту, і вже зараз, коли вирубка тільки розпочалася, місцеве населення стурбоване тим, що рівень води в криницях сильно впав. Якщо ж вирубка лісу буде масштабною - вода в колодязях ірпінчани може і з ... Читати далі »
Переглядів: 1002 | Додав: CityzenIrpin | Дата: 11.06.2011 | Коментарі (1)

После того, как в среду в Ирпене бульдозер стал выкорчевывать лесные насаждения, ситуация в пригороде Киева остается напряженной.

«Мы попросили людей, жестоко расправляющихся с любимыми всеми жителями соснами, показать документы на вырубку зелёной зоны. И нам, действительно, показали документ, только речь в нём шла о 20-ти единицах леса, а бульдозер выкорчевал около 50-ти деревьев», - рассказал координатор общественного движения защиты зелёной зоны Ирпеня Лаврентий Кухалейшвили.

Теперь в ситуацию вмешались и правоохранительные органы. Вчера Лаврентию Кухалейшвили сообщили о том, что сегодня его ожидают в отделении милиции, якобы для урегулирования конфликта. Впрочем, сами активисты на помощь милиции не надеются, ожидая, что она, скорее, примет сторону застройщика, а не жителей.

Тем временем ирпенцы готовятся к новой акции пр ... Читати далі »

Переглядів: 879 | Додав: CityzenIrpin | Дата: 11.04.2011 | Коментарі (0)

Неделю назад в Ирпене участок земли, на котором сохранился лес, захватили строители - хотят застроить пятиэтажками. Местная администрация на это разрешения не давала, убеждены местные жители. И просят власти разработать Генеральный план и обозначить по крайней мере этот кусочек земли с деревьями как парк.

http://www.kievpress.net/video/12254/
Переглядів: 951 | Додав: CityzenIrpin | Дата: 11.04.2011 | Коментарі (0)

Только недавно жители Ирпеня отстояли могилу Неизвестного солдата, которую местные власти не постеснялись незаконно продать вместе с костями павших в бою предков. Однако, на этом война с незаконной вырубкой деревьев в городе не закончилась и прямо в эти минуты ирпенцы отстаивают 4 гектара зелёной зоны, которые против воли самих горожан пригнанный с соседней стройки бульдозер выкорчевывает из земли прямо с корнями.

Первую попытку уничтожить лес ирпенцы пресекли, когда провели акцию «Сохрани своё дерево» и десятки людей разрисовали деревья специальной краской. Тогда жителям города удалось отстоять своё право иметь вблизи своих жилищ зелёную зону, и на некоторое время работы по вырубке были прекращены. Однако, сегодня утром бульдозер, работавший ранее на территории строител ... Читати далі »

Переглядів: 880 | Додав: CityzenIrpin | Дата: 11.04.2011 | Коментарі (2)

Шановна Громадо, в суботу 3 вересня 2011 року з 10-00 ми проводимо прибирання території Парку Героїв в місті Ірпені.
Запрошуємо вас разом з нами взяти участь в цій акції.
З Повагою,
Голова ініціативної групи захисту парку «Героїв» Кухалейшвілі Л.Ю.

Адреса Парку Героїв: Україна, Київська область, місто Ірпінь, ділянка між вулицями Героїв, Натана Рибака, Ломоносова.
Переглядів: 1134 | Додав: Agent | Дата: 09.01.2011 | Коментарі (0)

Шановна Громадо! 31.08.2011р. о 14-00 відбудеться судове засідання з приводу скасування рішень про виділення земельних ділянок в Парку «Героїв» Дуже важливо нас пітримати та бути присутнім на судовому засіданні підходьте до ірпінського міського суду 31.08. зустрічаємось о 13-30. Ваша пітримка дуже важлива!!! Голова ініціативної групи захисту парку «Героїв» Кухалейшвілі Л.Ю.
Переглядів: 1156 | Додав: Agent | Дата: 08.31.2011 | Коментарі (1)

« 1 2 ... 31 32 33 34 35 36 »

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Друзі сайту