Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » 2016 » Квітень » 15 » Сьогодні в Ірпені був ПАРКАНОПАД! (Фото-Відео) Оновлюється!
0:46 AM
Сьогодні в Ірпені був ПАРКАНОПАД! (Фото-Відео) Оновлюється!

Щойно повернувся з ЖК  Grand life, що розташований на вул. Г. Сковороди. Там я споглядав на незвичайне атмосферне явища ПАРКАНОПАД. Ще з ранку там стояв паркан, він був такий красивий, що на нього приїхали подивитися навіть журналісти журналу "Пульсар"! 

А вже ввечорі його не стало! 

Таке явище я минулого року бачив 6 разів, але з північної частини Ірпеня. Для південної частини це явище поки що поодиноке))) Парканопад почався раптово... 

На таке цікаве природне явище вибігло подивитися біля 300 мешканців з прилеглих будинків. Для місцевих мешканців це явище було в новину, тому і зібралося стільки охочих його роздивитися.

Парканопад почався надвечір в ясну зоряну, але вітряну погоду. На це варто було подивитися. Жаль це явище було дуже коротким десь приблизно 15 хвилин.

Люди були у захваті, їх можна зрозуміти, не кожен день побачиш, як сильні пориви вітру ламають антивандальний паркан, який був вбитий в землю металевими кілками. І навіть 300 річні дуби та ті 246 дерев, що там ростуть, не змогли зупинити сильний вітер, якій піднявся там увечері.

Сердобольні місцеві мешканці для того аби паркан не розлетівся на десятки кілометрів, вирішили зберегти його рештки і почали його зносити біля будинку №7. Я пишаюся такою Громадою!!! І хочу звернутися до всіх хто приймав участь у рятуванні паркану! Громадо ви найкрутіші! Я вас обожнюю!!!

Забудовників хотів би попередити, аби вони перед тим, як ставити десь паркан, навіть такий антивандальний  дивилися прогноз погоди! Аби не ставили паркани там де через атмосферні явища вони стояти не зможуть!

Добрі люди обіцяли зберегти те, що залишилося від паркану і передати його в руки забудовників - звичайно якщо у них будуть документи, які підтвердять право власності на нього! Якщо хАзяїн паркану не знайдеться, то мешканці ЖК  Grand life зроблять з його металевих частин красиву маленьку декоративну огорожу в парку.

Також хочу звернутися до журналістів, що якщо у них є бажання подивитися на таке рідкісне атмосферне явище, то місцеві мешканці чекають вас завтра чи в любий інший день. Вони готові розказати - як очевидці та показати фото і відео цього цікавого явища!!!

 

З повагою,

Голова Громадського руху захисту

зелених зон Київщини, депутат ІМР                       Лаврентій Кухалейшвілі

 

Переглядів: 1444 | Додав: Лаврентий | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Лаврентий  
0
Юра Денисенко да что ты говоришь? А украсть у Громади землю с 300 -летними дубами и пытаться ее застроить это не преступление?! Беги к своим кураторам в СБУ и прокуратуре и расскажи какой я негодяй написал про ПАРКАНОПАД!!!!

1 Денис  
0
Снос забора. Это называется уголовное преступление. И восхвалять его - тоже дело непохвальное. Попрошу праоверить законность данной статьи, у её автора точно могу сказать есть проблемы.

Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту