Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » 2016 » Січень » 28 » Мер Ірпеня Карплюк зливає Ворзель своєму куму меру Бучі Федоруку!
8:06 PM
Мер Ірпеня Карплюк зливає Ворзель своєму куму меру Бучі Федоруку!

Шановна Громадо! Завтра 29 січня 2016 року о 9-00 у Ворзелі в будинку "Уварівський дім" за адресою: Ворзель, вул. Курортна (Великого Жовтня), 37-а,  відбудеться сесія стосовно приєднання Громади Ворзеля до об'єднаної Громади Бучі! Звертаюся до всіх моїх друзів журналістів про допомогу стосовно висвітлення цього факту в ЗМІ!!!! Це рішення приймається тільки для того, аби перетворити колись курортне селище всесоюзного значення Ворзель, до міста монстра, а точніше спального району Бучі!!!!

Ні для кого не секрет, що Ларису Федорук мер Бучі Анатолій Федорук завів для того, аби захопити цей ласий шматок! Але хто питав у самої ГРОМАДИ до кого вона хоче приєднатися та чи хоче взагалі????

Натомість, ще при минулій каденції депутати-заробітчани продали інтереси Громади та "приєдналися" до Бучі! Громадські слухання стосовно цього питання, які були проведені на початку 2015 року, більше нагадували якійсь цирк! Тільки уявіть, що за усю Громаду рішення "приймало" десь 75 чоловік! Це в дусі мера Бучі. На останніх Громадських слухання по забудові 191 га. площею 630 000 кв.м. прийшла така сама кількість людей.

Активна Громада Ворзеля виступає проти приєднання в такий спосіб! Вони вимагають проведення нормальних Громадських слухань де Буча розповість, що отримає Громада Ворзеля від такого приєднання! Но мою думку Ворзель треба тільки для того, аби захопити побільше території для подальшої забудови! Про відновлення в Ворзелі рекреаційно-оздоровчого потенціалу мова не йде. Місто, яке можливо перетворити на рекреаційну перлину Київщини, хочуть перетворити на такий самий спальний район, як Буча! У мене одне єдине питання до Анатолія Федорука чого він так не любить наш регіон, що перетворює його на ДЕПРЕСИВНИЙ???? Нові робочі місця не створюються, натомість кількість людей збільшується в геометричній прогресії!! Чим ви збираєтесь наповнювати бюджет коли будівництво закінчиться???? Замість того, аби створювати робочі місця і тим самим наповнювати бюджет, ви створюєте таке собі ГЕТТО!!! Всі розуміють, що після рішення, щодо скасування вашого деребанного рішення про переведення 890 га під забудову, вам потрібно дуже шалені гроші, аби вас ніхто не чіпав! Але подумайте, що ви робити з людьми! Вам цього ніхто не пробачить!

Стосовно Карплюка, то вже не для кого не таємниця, що він просто зливає наше місто! Йому воно потрібне лише на кілька років, аби заробити бабла та піти далі у ВР. В той час коли Буча об'єднує навколо себе селища, Ірпінь НІЧОГО не робить! Ми вже фактично втратили Гостомель! Зараз втрачаємо Ворзель! Громада Коцюбинського не хоче з нами об'єднуватися. То, що маємо в сухому залишку? Банальний злив інтересів Ірпеня перед Бучею! Володя відпрацьовує довіру Федорука. І відпрацьовує дуже добре! Хоча б удавав, що бореться за вказані селища! А ні, його цікавить тільки Коцюбинське, а точніше Біличанський ліс, який має площу понад 6000 га!!!! Ось де можна розгулятися!!!!

Я можу ще довго писати про те, що відбувається, але думаю краще написати після завтрашньої сесії! Єдине знаю те, що якщо завтра "слуги народу" зіллють Ворзель, то та частина активної Громади буде звертатися до суду за оскарженням цього рішення! Друзі всі хто має завтра можливість поїхати в Ворзель, приєднуйтесь. Активна Громада Ворзеля звертається за ДОПОМОГОЮ до всіх небайдужих!!!!!!

 

Голова Громадського руху захисту зелених

зон Київщини, депутат Ірпінської місьої ради        Лаврентій Кухалейшвілі

Переглядів: 828 | Додав: Лаврентий | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту