Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » 2015 » Грудень » 29 » Приірпіння перетворюють на депресивний регіон?!
1:22 PM
Приірпіння перетворюють на депресивний регіон?!

Сьогодні був на так би мовити "громадських слуханнях" стосовно забудови 191 га. землі в Бучі. На перший погляд нічого особливого, будівництво планується на полі та не зачіпає зелені зони. На цій території планується побудувати я навіть собі записав, 4 школи на 3150 місць і 7 садочків на 905 місць! Здається ніби все ок! Але це тільки на перший погляд! По-перше, ці так звані слухання відбулися в робочій час і багато охочих просто не змогли прийти тому, що в цей час працюють! Ті люди, які зібралися, а точніше тих кого зібрали бо переважна більшість була з самої міської ради й цілком зрозуміло для чого їх туди зібрали, не має ЖОДНОГО морального права вирішувати долю цілого міста!

Поясню чому! Згідно з інформацією, яку нам надали, забудовники мають побудувати УВАГА 630 000 кв. м. житлової площі!!!! Це без урахування площі забудови соціальними об'єктами! Тобто, якщо додати ці площі то вийде не менше ніж 800 000 кв.м. житла! Ви скажете, а що тут такого це поле і нехай забудовують, нас це зовсім не стосується! Але ви помиляєтесь і я скажу чому! Ви розумієте, що таке 800 000 кв.м. забудови? Так я вам поясню, в Ірпені за 100 років з початку існування міста ВСЬОГО забудували 800 000 кв.м. житла, це рахуючи весь приватний сектор і садибну забудову!!!!! Уявіть на хвилинку масштаби цієї забудови!

Я не вмішувався в перебіг цих так званих Громадських слухань, але коли дійшла мова про забезпечення цих об'єктів інфраструктурою я вже не стримався! Виявляється воду для цих об'єктів будуть вести з Блиставиці, тепер ви розумієте чому Анатолію Федоруку потрібне було це селище! Не знаю, що там за вода, але мені казали, що вода там майже технічна! Але це пів біди. Коли мова зайшла про те куди будуть дівати стічні води то виявилося, що до нас в ІРПІНЬ!!!!!!!! Мене це настільки обурило, що я вже не стримався і висказав те. що я про це думаю! А думаю я про те, що ми вже самі скоро будемо по коліно в цьому ЛАЙНІ! Наші комунікації вже не витримують навантаження і "лишні" стічні води скидаються в наші водойми! Напевно кожен з вас коли їхав в Бучі чи з неї. то чув цей нестерпний сморід, який аж б'є в ніс! В наших водоймах вже через це будівництво не можна купатися! А населення регіону з кожним днем тільки збільшується! Це наскільки треба ненавидіти людей щоб підсунути їм таку свиню?!!!! Все досить набудували вже! нових комунікацій будувати не хочуть! А на ці діряві й так навантаження зі всіх навколишніх селищ таких, як Ворзель і Гостомель! Куди ще вішати на ці діряві труби таке навантаження!

За кількістю побудованого житла кількість мешканців Бучі виросте не менше ніж на 30 000 чоловік! Тобто фактично збільшиться ВДВІЧІ!!!!! І не варто забувати, що в Ірпені до влади прийшло багато забудовників, які хочуть будувати ще більше! Забудова такої кількості житла стосується не тільки мешканців Бучі, а і всього навколишнього регіону!!! Якого біса вішати таку кількість людей на наші іржаві комунікації???? Де ці люди будуть працювати???? Жодного робочого міста не буде зроблено! Ви б краще на місці цих 191 га. побудували, якісь підприємства і забезпечили вже існуючих містян роботою! А ні вони хочуть ще забудувати, аби перетворити не тільки Бучу у депресивне місто, а і ВЕСЬ РЕГІОН!!!! Дії міської влади Бучі більш схожі на варварські! "Після нас хоч потоп"!!! Вони забудують останні клаптики, а потім наш регіон перетвориться на ті регіони, з яких до нас вони планують "завести" "корінних" мешканців! У нас і так депресивні міста і з Бучі та Ірпеня з селищами до Києва їздять по самим скромним підрахункам понад 40 000 людей щодня! І податки вони теж платять в Києві!!! Що буде коли скінчаться вливання в бюджети з будівництва не важко здогадатися!

Я так розумію, що Анатолій Федорук тільки й чекав, аби я щось сказав. Бо я там знаходився не меньше пів години заходячі й виходячи з зали! Як тільки я сказав, що нам ваші стічні води не потрібні, то Федорук одразу почав кричати, що депутат Ірпінської міської ради Кухалейшвілі хоче зірвати "Громадські слухання"!!! Чим я їх міг зірвати, тим, що висловив свою позицію, яка стосується мого міста в якому я народився і виріс? Чи може в тому, що я на тих водоймах в дитинстві відпочивав, а вони їх вже загадили так, що ніхто там не може купатися? Вони не люблять так наші міста, як любимо їх ми ті хто тут народився і виріс! Вони гастарбайтери по відношенню до наших міст! Їх головна мета це тупо зрубати бабок, а нам потім розгрібатися з цими проблемами, які вони нам набудують!

P.S. Також хочу сказати, що вся ця земля буда роздана на паї по 3 га. робітникам Совхозу "Рубежівскій". А починаючи десь приблизно з 2005-06 роках, цю землю у них почали "викупати". Не важко здогадатися хто! Купували уявіть собі на хвилинку по 10 000 - 20 000 у.е за 3 га!!!!!!!!! Звідки я це знаю? Бо до мене ще в 2010 роках, коли я був дуже далеко від громадської діяльності, звернулися понад 30 людей, яких ці ділки просто тупо кинули! Кому заплатили 20 000 у.е, кому 10 000 у.е, а кому взагалі нічого не дали! А ці люди є, вони нікуди не ділися! Я думаю їм буде цікаво, що будуть робити на "їхній" землі! Тоді це була земля ОСГ, тобто особистого селянського господарства і вона майже нічого не коштувала, а зараз це вже земля під багатоповерхову забудову і коштує мільярди!!!! Якщо взяти навіть по 20 000 у.е за пай, тобто 3 га, то виходить за всю землю заплатили трохи більше ніж 1 200 000 у.е (66 у.е сотка)!!! А як я писав там багатьох просто кинули! Зараз ця земля по самим скромних підрахункам (5 000 у.е сотка) коштує 95 000 000 у.е, або в гривнях майже 2 400 000 000 гривень! І це вартість тільки ЗЕМЛІ! Забудувати це вже буде ДЕСЯТКИ МІЛЬЯРДІВ!!!! Ось така вам математика!!!! Далі писати просто не хочу!!!

P.S.S.На останок додам, що згідно рішення цих Громадських слухань ці збори не відбулися! Але хочу обнадіяти активістів, те, що ці так звані "Громадські слухання" не відбулися то все фігня повна! Читайте матчасть, а точніше постанову КМУ № 555 від 25.05.2011р. "У разі неспроможності комісії врегулювати спірні питання між сторонами остаточне рішення приймає відповідний орган місцевого самоврядування під час затвердження містобудівної документації." Ось так друзі, не важливо, яке рішення прийме комісія! Головне це біло провести ці слухання, як того вимагає Закон, а саме ст. 21 ЗУ "Про регулювання містобудівної діяльності". А решта то не важливо! Ці слухання взагалі не можна було ні в якому вигляді проводити, як це ми робили з Громадськими слуханнями по забудові 160 000 кв.м. на землі так званого КМЦ! Ми два рази їх просто не давали провести!!! Так, що ті так звані "активісти", що ніби то діяли від громадськості та за щось там голосували, цілеспрямовано чи по своїй ТУПОСТІ зіграли з шулерами крапленим картами в "дурня" і ДУРНЯМИ стали!!!!

На фото територія яку хочуть забудувати!

Забыл добавить! Евгений Мельничук узнал архитекора проекта! Он с ним еще пересикался в Севостополе! Он архитектор одного "видного" деятеля который будучи депутатом ВР автономной республики Крым голосовал за присоединения в России! Также он являлся обнальщиком практически всего черного нала семьи Януковича! Говорят что именно в его доме в Крыму прятался Янукович с Захарченко! Неужели Федорук связался с СЕПАРАТИСТАМИ!!!!!

Голова Громадського руху захисту зелених зон Київщини,

депутат Ірпінської міської ради                                                                    Лаврентій Кухалейшвілі 

Переглядів: 947 | Додав: Лаврентий | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту