Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » 2015 » Жовтень » 18 » Звернення до виборців.
7:45 PM
Звернення до виборців.

Шановна Громадо!

 Хочу до вас звернутися напередодні виборів. Наші можливості обмежені, у нас немає можливості закидувати ваші почтові скриньки печатними ЗМІ, чи заклєювати біг-борди в місті, та й в умовах війни витрачати шалені кошти на вибори це верх цинізму. Нехай це роблять ті кому немає, що донести людям.

Нам є чим пишатися, за більш ніж 4 роки ми з вами змогли повернути дві вкрадені зелені зони повністю, це парк «Героїв» на вул. Героїв, площею 1.1 га, та парк «Дитинства» на вул. Ломоносова, площею 0.37 га. Та одну зелену зону частково, це парк «Відпочинку» ім. М. Стельмаха, що знаходиться в межах вул. Н. Рибака, Северинівської (Жовтневої) та Варшавської (Радянської). З 7 га. повернуто 2.2га.

Решту зелених зон нашої східної частини Ірпеня ми вже 4 роки не даємо забудувати. Це парк активного відпочинку «Курган», площею 8 га., що знаходиться в межах вул. 10-ї лінії, Лугової, та Львівської. Парк «Покровський» пл. 3.5 га., що знаходиться в межах вул. Дзержинського, Полтавської, та Котляревського. Та зелену зону біля переїзду площею 6 га., що знаходиться в межах вул. Котляревського, та 6-ї лінії. Та маленьку зелену зону площею 0.28 га., що знаходиться на вул. Гостомельське шоссе 8-а.

Згідно генерально плану розвитку м. Ірпеня, який прийняли 21.12.2012р. з нашої східної частини Ірпеня не передбачили ЖОДНОГО парку чі скверу!!! Хіба ми могли цього допустити?! В кожній з перелічених зелених зон ми створили ініціативні групи, які і не дають забудовникам їх знищити. Загальна площа зелених зон, які ми захищаємо приблизно 25 га. Якщо по мінімуму підрахувати вартість тільки землі в цих зелених зонах ( 5 000 у.е - сотка), то виходить 12.5 мільйонів долларів, або по теперішньому курсу 300 000 000 гривень! І це вартість тільки землі, а ви уявіть на скільки сотен мільойнів там можно набудувати 9 пов. будинків!!!

Як ви бачите, на нашій східній частині в зелених зонах, які ми захищаємо за останні 2 роки не побудували ЖОДНОЇ багатоповерхівки! Це і є рузультат нашої діяльності. Хоча з іншої частини міста в рік будують більше 20 БАГАТОПОВЕРХІВОК. Від вас сьогодні залежить яким буде наше місто в майбутньому, чи воно буде розвиватися в нормальному руслі і створювати комфортні умови проживання для місцевих мешканців,чи перетвориться на спальний район і втратить свою ідентичність. До влади рвутся забудовники.

Зараз в нашому місті «діють» більше 100 забудовників! Вони вкидують мільйони гривень на передвиборчю агітацію, і це в той час коли йде війна! Ви думаєте вони не повернуть собі ці кошти коли прийдуть до влади?!!! Тільки в партії мера-забудовника В. Карплюка «Нові обличча» йде 15 таких забудовників. Ви думаєте ті облаштування що вони роблять це для нас з вами?! НІ, це для того, аби привабити нових мешканців, які сядуть на нашу інфаструктуру! У нас у самих купа проблем, починаючи з черги в 4000 дітей до садочку, закінчуючи нехваткою води! Ми не хочимо, аби наше місто, яке ми всі любимо, перетворилося на новий спальний район Києва, але все до цього йде і якщо нічого не робити то вже скоро ми всі відчуємо на собі всі ці наслідки.

Мер хизується тим, що місто оновлюється, але він мовчить про те, що тільки в цьому році у Громади вкрали близько 40 га. землі. Це тільки уявіть собі по самим скромним підрахункам приблизно 450 000 000 грвень! Ці кошти могли бути використані на користь Громади, натомість їх просто вкрали у нас. Так, що ті «оновлення» у вигляді парків-скверів, це капля в морі в порівнняні з тим, що у нас вкрали! Зараз на черзі 2000 га. землі, що нам хочуть добавити зі сторони Дмитровки. Якщо цю землю продавати з аукціону по 5000 у.е за сотку то вийде УВАГА 22 000 000 000 (МІЛЬЯРДИ) гривень.

За таки кошти не те, що місто можно оновити всім чого нам не вистачає, можно сусальним золотом пофарбувати всі бордюри. А вони просто вкрадуть у нас з вами власть ГРОМАДИ! Вони вже придумали для цього схеми і зібрали з АТОшників 5700 заяв на отримання землі! Зараз кожна партія і кожний кандидат в депутати декларують захист зелених зон в тому числі і парк «Стельмаха», я хочу спитати у цих «захисників» де вони були коли ми зупиняли там вирізки дерев, де вони були коли нас били і спалювали наше майно? Це верх цинизму спекулювати на тому, чого вони НЕ РОБИЛИ!!! Якби не наша діяльність ці  зелені зони вже давно забудували і там були б багатоповерхівки!

Також хочу вас попередити не голосувати за «Батьківщину», тому, що в її списках ідуть ті самі депутати, які з 2006-10 роках, вкрали у нас з вами з 38 рекреаційних зон 28!!! Якщо захочите проголосувати за «УКРОП»,то знайте ви будите голосувати не за українських патриотів, а за забудовника В. Нелюбіна, який йде першим номер від цієї партії! Що він буде робити пройшовши довлади ви розумієте, кожну кандидатуру і цій партії узгоджували з Карплюком.

Разом зі мною в ВО «Свобода» від нашої організації йде 7 чоловік. Нам віддали всі округи на СМУ де ми більше всього зробили. По округу № 1 йде Дмитро Степовенко, по округу № 3 йде Сергій Глиняний, по округу №4 йде Павло Снєгірьов. Та 3 чоловіка по округам на іншій стороні Ірпеня. Тож люди думайте, вибір є і цей вибір за вами! Докладніше про нашу діяльність ви можите прочитати на нашому сайті http://geroiv.at.ua/

 

З повагою,

Голова Громадського руху захисту

зелених зон Київщини                                                                        Лаврентій Кухалейшвілі

Переглядів: 642 | Додав: Лаврентий | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту