Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » 2015 » Червень » 26 » Чергова перемога Громади над забудовником. Частина 2 боротьба з активістами адмінресурсом, або операція «мобілізація».
9:08 PM
Чергова перемога Громади над забудовником. Частина 2 боротьба з активістами адмінресурсом, або операція «мобілізація».

Протистояння Громади та забудовника будівельної компанії "Смарт універсал груп" продовжується. 17 червня зранку коли всі були на роботі, в зелену зону (сквер «Дубровський»), яка розташована за адресою: м. Ірпінь, вул. Гостомельське шосе 8-а приїхала машина з готовим каркасним парканом. Він відрізнявся від решти парканів, які ми бачили тим, що він був дуже міцно зробленій! Залізні листи були заточені зверху та знизу, для того, аби люди не змогли відірвати їх від залізного каркасу. А для встановлення паркану, аби люди не мішали забудовник привіз кого б ви думали? Людей, які були одягнені в військову форму!!!

Одразу в цей сквер почали приходити люди, аби не допустити встановлення паркану. Між людьми та  цими «вояками» почалася перепалка. Як потім вияснилося людей у формі привіз колишній кандидат в депутати по нашому 95 округу Давидюк В.М.

Він прославився тим, що допомагав різного роду комерсантам віджимати друг у друга майно. Також його звинувачували в тому, що він співпрацював з колишніми рИгіоналами, та виконував за гроші любу брудну роботу!  За це його було виключено з «Самооборони в Київській області» і в засобах масової інформації з’явився лист голови СКО про таку його «діяльність».

 

Але Давидюк не впав у відчай і створив клона самооборони, та почав заробляти гроші на тому, що допомагав всім хто заплатить вирішувати їхні проблеми! В даному разі забудовнику наближеному до бізнес-мєра Володимира Карплюка. 

Коли робітники встановлювали паркан під кришуванням Давидюка В.М., він почав махати перед людьми якимсь папірцем і кричати, що в цьому будинку він має квартиру!!! Ніби то забудовник «Смарт універсал груп» надасть 15 квартир учасникам АТО!

Кому тільки забудовник не роздавав квартири, аби тільки побудувати там будинок! Минулого разу він говорив, що то будинок СБУ і вони отримають там 5 квартир! Співпадіння? Не думаю, зі 126 квартир, що забудовник планує побудувати, можна віддати кілька квартир силовим структурам та «самооборонівцям», аби заручитися їхньою «кришею». Нахабно вела себе і людина, яка представилася юристом липової самооборони.

Він навіть не скривав, що вони приїхали допомагати встановлювати паркан! А ще він безпідставно звинуватив Громаду в тому, що люди хочуть отримати гроші і квартири від забудовника! Якби таке було, то забудовник давним-давно написав би заяву до правоохоронних органів про вимагання. Але він відкриває справи проти активістів, зовсім по іншим статям кримінального кодексу.

 

Також цікавим є те, що робітники з’явилися встановлювати паркан, майже одразу, як тільки я поїхав до Києва. Напередодні мені вручили повістку до військомату!

Я бачу у них з’явився новий тренд в боротьбі з активістами, але про це згодом. Не встиг я доїхати до метро «Академмістечко», як мені почали дзвонити люди і казати, що відбувається захоплення зеленої зони. Я одразу почав обдзвонювати телеканали з проханням допомогти нам висвітлите це захоплення останньої зеленої зони в тому районі. На місце ж почали збиратися небайдужі люди! Як потім з’ясувалося, додзвонився не лише я,  на місце приїхали три телеканали, «1 національний», «Правда тут», та «112 канал».

 

Робітники встигли встановити майже половину паркану, але після дзвінка до виконроба, він наказав робітникам розбирати паркан і грузити його на причеп фури. Хто і навіщо йому дзвонив невідомо, але я думаю це був або забудовник Антон Мірончук, або хтось інший, але не менш авторитетний. Напевно вони злякалися розголосу в засобах масової інформації. В любому випадку люди молодці і я ними дуже пишаюся! Це вже друга спроба забудовника встановити паркан, яка закінчилося перемогою ГРОМАДИ! Також дякую ЗМІ за те, що  не залишили нас на одинці в нашій боротьбі проти знищення та забудови цієї маленької оази для мешканців «Аптеки».

Згодом я дізнався, що по цьому факту було порушено ще 3 кримінальних справи! Тепер вже проти активістів, наша рідна доблесна міліція порушила разом 6 кримінальних справ! Так би вони порушували справи за фактами знищення гектарів лісу, які були останнім часом в місті! Чи так би вони працювали над справами підпалів майна активістів, зокрема моєї машини, та справами побиття наших активістів. Але ж ми їх ніяк не мотивуємо, натомість стає зрозумілим, що вони не просто так «розкривають» таку «резонансну» справу за словами начальника Ірпенської міліції!!!

Стосовно боротьби проти активістів так наші забудовники-деребанщики-корупціонери не знайшли нічого нового, як перейняти досвід Києва, там теж нова влада вдається до любих методів, аби знешкодити активістів. Це може бути, як кримінальні справи, так і тягання до військомату!

Як місцева влада намагається знешкодити активістів розповім  по порядку,  12 червня  влада на чолі з секретарем ради Денесенком, якого я називаю не інакше, як адвокатом забудовників намагалася провести громадські слухання і протягнути забудову 160 000 кв. м. житла на землі, яка має цільове призначення «перспективна лікувальна зона»,  там планувалося побудувати онкоцентр з лікарнями для мешканців Ірпеня і столиці, а потім ее вирішили забудувати багатоповерхівками!  

Владі не вдалося в черговий раз надурити Громаду і громадськи слухання не відбулися за їхнім сценарієм. Громада голосуванням усунула Денесенко з головування на цих слуханнях і проголосувала про те, аби недозволити будувати на цьому місці. Я не буду в черговий раз писати про те, що 160 000 кв.м. це 5-а частина збудованого за 100 років житла в Ірпені. Не буду писати про те, що місто просто не витримає таке будівництво, що наші комунікації вже не розраховані на таке навантаження. І наша соціальна інфаструктура вже дихає на ладан.

Влада на чолі з Карплюком-Денесенком придумали на їхню думку «геніальний» план, як їм  боротися з активістами! Коли я прийшов до будинку БКЗ і почав знімати план детальної забудови, до мене підішли 2-є незнайомих мені людей і з*ясувавши, що мене дійсно звати Лаврентієм Кухалейшвілі почали вручати мені повістку до військомату! На моє питання хто вони такі, мені сказали, що вони з Ірпінського війскомату, також разом з ним був дільничій з Ірпінської міліції і якась невідома людина, яка це все знімала на телефон. Так, як я теж саме в цей час знімав відео я почав записувати їх. На моє питання про те, що яке я маю відношення до Ірпінскього військомату, як я приписаний до іншого війскомату, вони почали нести якусь ахинею! Я ім сказав, що вони можуть йти вручати повістки Карплюку, Денесенко та іншим "бійцям" за бабло! Але зрозумів, що якщо я не візьму повістку, то в мене не буде доказів, що вона взагалі існувала. Я тепер саме цікаве! Наші нувориші-гасторбайтери реально настільки лениві, що навіть не змогли з*ясувати в якому війскоматі я стою на обліку,і  вирішили через Ірпінський військомат здихатися від менє, аби їм ніхто не заважав забудовувати наше місто.

Ось тільки, все, що вони таким чином добилися, це підставили начальника війскомату під статтю кримінального кодексу. З його боку це реальне зловживанням владою та службовим становищем, адже як він міг виписати повістку тому, хто до цього війскомату не має жодного відношення. Також я бачу, що в цих оборутках по боротьбі з актівістами замішан начальник Ірпінської міліції, адже дільничий сказав, що йому треба написати пояснення, про моє місце реєстрації та про вручення мені повістки, а на моє питання навіщо ця бумажка сказав мені, що йому треба доповісти начальству! Я поцікавився у наших "хоробрих" вояків кому вони ще мають вручити повістки. На, що мені відповіли, що ще багато кому, але як тільки я взяв повістку вони втікли в невідомому напрямку. Також мені не зрозуміло з  якого дива повістки іздять вручати на єдиній оперативній машині? Люди годинами чекають на виклик міліції, а ті їздять активістів "шукають"!!! Забудовники на чолі з їхнім ватажком, який сидить у кріслі мєра не знають, як від мене здихатися і не знають, що придумати! Вони думають, що поки в країні йде війна вони будуть спокійно обкрадати Громаду і забудовувати все, що їм заманеться! Це їнакше, як мородерство назвати не можна!!! Денесенко бігає до начальника міліції з криками, що мене треба посадити за те, що не даю їм будуватися! Я сказав Денесенко, що готовий йти служити разом з ним Карплюком, та рештою деребанщиків-забудовників. Але ця саранча захищати батьківщину не хоче, а в той час коли йде війна, вони хочуть додеребанити та забудувати все, що тільки можливо!

Мене цікавить, чого податкові органи не цікавить звідки у секретаря ради Юрія Денесенко, новенький Лексус? Він явно його заробив не адвокатською працею!

Наступного дня я пішов до Ірпінського війскомату, одразу до воєнкома. На моє питання хто додумався до такого ідіотизму, і хто за цим стоїть, він спочатку морозився, але потім розказав мені, про те, що до них надійшов адвокатський запит друга-підсобника Денесенко – Віталія Чернілевського. Я і не сумнівався, що за цім всім стоїть секретар ради, адвокат-забудовників Юрій Денесенко.

Повернемося до подій 17 червня. Забудовники сподівалися, що поки я поїхав до війскомату, а решта людей на роботі, вони приїдуть, привезуть «ряжених» і спокійно встановлять паркан. Вони явно не очікували, що вийдуть стільки людей і приїде 3 телеканали. Тому була команда виконробу з гори розбирати паркан і увозити його. Вони вирішили в інший спосіб боротися з активістами та відкрили ще 3 кримінальних справи!

І знаєте на якого слідчого це розписали? На Сергія Власенко, який нещодавно грав разом з Денесенко і Плешком у футбол проти ФК «Біличанка» на полі в єлітному заміському клубі «Адмірал клуб». Не буду вам казати скільки коштує оренда цього поля, ви напевно і самі здогадалися, що недешево.  Але фотографуватися потім всім разом та з місцевим депутатом-забудовникам В.Пєшим, який не дає життя людям на К. Маркса, це вже перебор. Вони думають, що люди нічого не бачать і не здогадаються, чому саме Власенко попали ці справи.

Власенко одразу взявся за «розслідування» цих «резонансних» злочинів і в той же день телефонував мені з’явитися на допит. Виникає питання, яке я маю відношення до цих справ, адже мене не було тоді в місті? Відповідь на це питання я отримав тоді коли ще одному активісту Дмитру Степовенко, слідчий Власенко вручив одразу 3 повітки, на 21,22,та 23 червня! Виникає питання, а навіщо слідчому викликати людина на три дні поспіль? Відповідь дуже проста – Власенко таким чином хоче змусити активістів замість справ по захисту зелених зон та боротьбі з незаконним будівництво, нічого не робити та сидіти в міліції. Але слідчий Власенко повинен розуміти, що ця справа не має 48 єпізодів та його дії підпадають під статтю кримінального кодексу «перевищення службових повноважень»! Але ж він цього не боїться, значить його «кришує» хтось нагорі! 

Таким чином у мене не має жодних сумнівів, що слідчий непогано за мотивований і буде таким чином «тягати» активістів повістками до міліції. Зрозуміло, що ці справи не мають перспективи бути передані в суд, але використати їх для того, аби затягати до міліції самих активних борців за зелені зони та з незаконною забудовою, а решту активістів просто залякати, аби вони не заважали деребанщикам «рубати капусту», вони можуть!  Власенко і мені хоче вручити одразу декілька повісток і зробити так, аби я не заважав забудувати наше місто!

Я все розумію, але не можу зрозуміти одного. Не вже вищестоящі правоохоронні органи, в опор не бачать, що робить наша  ЧЕСНА міліція і прокуратура! Невже вони не бачать, яким чином видається зараз земля в оренду наближеним до Карплюка фірмам! Вони, що не бачать, що спочатку землю виділяють на «фірму прокладку» КП «Ірпіньжитлобуд», таким чином обходячи проведення прилюдних торгів, як це вимагає закон, а ця фірма майже одразу передає цю землю в суборенду будівельним фірмам наближеним до Карплюка!

Таким чином земля виділялася не тільки на Гостомельському шосе, а й на вул. Есеніна 30, де за день знищили майже гектар вільхової рощі. Дерево, яке занесене до червоної книги в різних країнах світу! Решта фірм будує багатоповерхові будинки в місцях, де не можливо будувати згідно зонінгу! Є будинки, які будують на землях де цільове призначення під промисловість!

Таким чином за останні кілька місяців влада дала добро за забудову такої кількості житла, що не збудували навіть при роках царювання Скаржинського!

Люди вже протерли очі після побудованих парків та дитячої поліклініки, Тепер всім стає зрозуміло, що це робили не для людей, які живуть в Ірпені, а для тих людей, які планують переїхати в «місто мрій».

Невдоволені діями влади люди, організовують міні-мітинги в яких приймає участь маленькі діти. Так нещодавно був проведений велопробіг задля привернення уваги людей в Ірпені до дій влади по знищенню останнього рекреаційного ресурсу Громади. Маленькі діти тримали плакати що вони проти «кам’яних джунглів», та за те, аби «зберегти ліс». Навіть малеча розуміє, що з таким розмахом скоро замість зелених зон, будуть одні бетонні будинки, і ліс вони скоро можуть бачити лише на картинці, а малеча не хоче такої перспективи

P.S. При підготовці цього матеріалу, мені стало відомо, про те, що проти активістів було відкрито кримінальну справу за здирництво! Зрозуміло, що до такої «геніальної» ідеї додумався лисій юрист «самооборони» він не просто так про це обмовився в інтерв’ю каналу «Правда тут». Також кримінальну справу порушили проти інваліда  ІІ-групи, який доглядає свою лежачу жінку інваліда І-групи,  за те, що він ніби не давав ставити паркан.

В своїй агонії влада переходить всі межі здорового глузду! Радує тільки, те, що люди нарешті відкрили очі, на те, що творить влада в Ірпені. Будемо сподіватися, що на виборах, які пройдуть восени, Громада не проголосує за бізнес-мєра-забудовника Володимира Карплюка.

 

 

Переглядів: 1616 | Додав: Лаврентий | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Друзі сайту