Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » 2015 » Квітень » 24 » Всеукраїнська акція "Зробимо Україну чистою"
12:52 PM
Всеукраїнська акція "Зробимо Україну чистою"

Шановна громадо!

25 квітня ГО «ГРОМАДСЬКИЙ РУХ ЗАХИСТУ ЗЕЛЕНИХ ЗОН КИЇВЩИНИ» разом з ВГО «ЗРОБИМО УКРАЇНУ ЧИСТОЮ» в 5 раз влаштовує прибирання зелених зон м. Ірпеня.

Прибирання відбудеться в 5 зелених зонах міста,  в парку «ВІДПОЧИНКУ» ім. м. СТЕЛЬМАХА площею 7 га, що розташований в межах вул. Жовтневої, Н.Рибака, Рядянської та житлової забудови по вул. Дзержинського. Прибирання розпочнеться о 11.00.

В парку «ГЕРОЇВ» площею 1.1 га, що розташований в межах вул.. Героїв, Н.Рибака, Ломоносова. Прибирання розпочнеться о 10.00.

В парку «Дитинства» площею 0.37 га, що розташований по вул. Ломоносова.. Прибирання розпочнеться о 10.00.

В парку «Пастернака» площею 4 га, що розташований в межах вул.. Котляревського, 6-ї лінії, та житлової забудови по вул. Полтавській та Н.Рибака. Прибирання розпочнеться о 13-30.

В парку активного відпочинку «Курган» площею 8 га, що розташований в межах вул.. 10-лінії, Львівській та вул. Луговій.

Прибирання розпочнеться о 11-00.

Своє діяльністю по захисту зелених зон м. Ірпеня, ми змогли не тільки привернути увагу всієї України про знищення колись зеленого міста, але і повернути декілька зелених зон у власність ГРОМАДИ!

Так рішенням Ірпінської міської ради в грудні 2014р. статус рекреаційних зон було повернуто парку «ГЕРОЇВ» та парку «ДИТИНСТВА».

Три роки ми в судах скасовували державні акти та повертали ГРОМАДІ парк «Відпочинку» ім.. М. СТЕЛЬМАХА і ось нарешті 8 жовтня 2014р. рішенням апеляційного суду Київської області його було повернуто.

Наразі в судах повертаються парк активного відпочинку «Курган» та парк з умовної назвою «ЧЕХОВА» по вул.. К. Маркса.

Зазначені зелени зони ми не тільки повертаємо і захищаємо, але й прибираємо і облаштовуємо. Так після скандалу з парком «ГЕРОЇВ» ми його 9 днів прибирали. За цей час ми вивезли 7 камазів сміття, почистили весь чагарник і за допомогою Київської обласної ради облаштували його.

В парку прокладено доріжку з освітленням ліхтарями. Облаштовано і встановлено ліхтарі на могилі. 57-ми радянським воїнам, яки загинули визволяючи наше місто від німецько-фашиських загарбників.

Вставити

У 2012 році ми відремонтували і пофарбували всі дитячі качелі в парку «Дитинства» по вул. Ломоносова, та прибрали увесь парк від листя. В парку «Героїв», та парку «Дитинства» ми встановили 3 урни для сміття, які кожну неділю прибираємо. Завдяки цьому в цих 2-х парках завжди чисто і охайно.

Останні три роки ми прибираємо колись сильно захаращений парк «СТЕЛЬМАХА», який не прибирався останні 20 років. В 2013 році ми прибрали смітник на якому місцеві мешканці палили сміття і облаштували там гарну клумбу.

Минулого року ми за один день змогли прибрати всі 7 га парку зібравши при цьому 160 мішків сміття це майже 1 тонна.

В цьому році ми почали прибирати парк «ПАСТЕРНАКА» по вул. Котляревського.

Також в цьому році ми плануємо відремонтувати і пофарбувати всі качелі в парку «Дитинства» в якому вже більше 50 % качель поламані. І по можливості відновити паркан.

З цього приводу я хочу звернутися до всіх небайдужих мешканців міста допомогти нам фінансово аби ми змогли закупити фарбу, метал та дошки на ремонт та фарбування дитячих качель.

Парк «ДИТИНСТВА» це єдиний облаштований дитячий майданчик північної частини м. Ірпеня для відпочинку і розваг батьків з маленькими дітьми, особливо самих маленьких. До нас приїжджають мами з колясками зі всієї північної частини міста і навіть з центру.

Для всіх хто може допомогти нам з цього приводу надаю  номер мого мобільного телефону 068-596-11-88. За всі зібрані кошти я надам повний звіт перед Громадою на нашому сайті Будемо вдячні за будь-яку допомогу.

Звертаюся до всіх не бути байдужими до збереження зелених зон в ІРПЕНІ. Проблема їх збереження ще вкрай гостро стоїть в нашому місті. Своїм ставленням до них ми показуємо меру, депутатам та забудовникам, що хочемо, аби зелені зони у нас залишилися і були облаштовані для відпочинку і оздоровлення місцевих мешканців! Один раз на рік не складно витратити декілька годин на прибирання  і потім цілий рік жити в чистоті. НАВЕДЕМО ЛАД В МІСТІ – НАВЕДЕМО ЛАД В УКРАЇНІ.

З собою бажано мати граблі та віники. Пакети для сміття та рукавички будуть надані безкоштовно організаторами прибирання.

Ірпінь – буде історико-культурним парковим містом! (с)

Наш сайт: www.geroiv.at.ua  

 

 

З повагою,

Голова громадського руху захисту

Зелених зон Київщини                                       Лаврентій Кухалейшвілі

 

Переглядів: 903 | Додав: Лаврентий | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Лаврентий  
0
Житель 7 - го округа, а кто по вашему возвращает зеленые зоны Громаде? Вы хоть бы не поленились да статью прочитали, убирать я вижe вы не настроены! Громаде уже возвращен парк "Героев" на ул. Героев, пл. 1.1 га. парк "Детства" на ул. Ломоносова. И присвоен рекреационный статус. Возвращено почти 3 га. из 7 га. парка "Стельмаха" на ул. Октябрьской. Также в судах находятся дела по возвращению 8 га. парка активного отдыха "Курган" на ул. Луговой. Виктор Бархоленко сейчас судится за отмену базового решения 2002г. о переводе всех лесов 1-й категории под жилищную застройку назад в рекреацию. Это вы меня укорить хотите своими словами? Я не буду спрашивать, что вы сделали для возвращения зеленых зон потому, что ответ очевиден, вы хоть мусор донесите до мусорника, чтобы нам меньше роботы было! Или вы думаете, что суды это мгновенный процесс??!  На кону стоят десятки миллионов долларов! Вы думаете мне машину в 2012г. за статьи в интернете и новости по телевизору спалили?! Если вы такой возмущенный житель Ирпеня, то присоединяйтесь к нам! 6 мая суд по парку Стельмаха, 14 мая суд по базовому решению! В интернете как я посмотрю можно много умничать, а вот на деле люди ждут что все за них порешают! Почитайте мой иск и скажите компетентен ли я в вопросе возврата зеленых зон или нет. Может чего сами добавите! http://geroiv.at.ua/news....zon_plo shheju_ponad_20ga/2012-03-14-129 Мы добились очень многого как минимум приостановили  дикую застройку Ирпеня и уничтожения последних зеленых зон города.

1 Житель 7-го округа  
0
Господин Кухалейшвили, почему вы как юрист не ведете юридическое сопровождение дел по возврату зеленых зон Ирпеня, в судах? Вы боитесь преследований или не достаточно компетентны в этом вопросе?

Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Друзі сайту