Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » 2013 » Червень » 9 » Громадськи збори
0:53 AM
Громадськи збори

ШАНОВНА ГРОМАДО!

Незважаючи на нашу боротьбу за зелені зони м. Ірпеня і певні досягнення їх мають намір все ж таки остаточно знищити!

Зараз  величезне занепокоєння  викликає факт про намір  забудувати зелену зону, яка знаходиться в межах вул. 9-ї лінії, Львівської, 10-ї лінії, Лугової (парк «Курган»). 09.06.2013р. о 17-00 (неділю) у дворі 9-ти поверхівок  по вул. 10-та лінія (Аптека) відбудуться громадські збори стосовно обговорення подальших дій для збереження парку «Курган». Наразі є можливість захистити цю зелену зону від повного знищення! В цій зеленій зоні за твердженнями місцевих мешканців є масові поховання німецьких воїнів часів другої світової війни.

Ми зібрали необхідні документи, яки засвідчують цей факт. 

Наша громадська організація звернулася з відповідним повідомлення до Посольства Німеччини в Україні, до представництва в Україні Німецької народної спілки догляду за військовими похованнями, до регіональної комісії у справах увіковічення пам'яті жертв війни та політичних репресій. Також ми звернулися до Київського областного центру охорони і наукових досліджень пам´яток культурної спадщини.  У разі підтвердження даної інформації  ця зелена зона автоматично підпаде під захист ЗУ «Про охорону культурної спадщинини», як місця проведення бойових дій. Таким чином ми зможемо її зберегти для наступних поколінь.

Зважаючи на той факт, що в цій зеленій зоні вже почалося будівництво ми можемо втратити цю зелену зону назавжди.

Ця зелена зона унікальна своїм природним ландшафтом, всі мешканці східної частини Ірпеня, особливо мешканці району СМУ проводили своє активне дозвілля, зимою катаючись на лижах і санчатах, а в літку виходячи на пікніки. Ми не хочемо, щоб наші діти проводили свій вільний час біля комп’ютерів та телевізорів, а проводили його активно, як і ми свого часу! Приєднуйтесь до громадської ініціативи порятунку та збереження зелених зон м. Ірпеня для відпочинку і оздоровлення нас і наших дітей!

Наш сайт: www.geroiv.at.ua

 

З повагою,

Голова правління Київської обласної

громадської організації «Громадський рух

захисту зелених зон Київщини»                                      Лаврентій   Кухалейшвілі

Переглядів: 809 | Додав: Лаврентий | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Друзі сайту