Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » 2013 » Квітень » 12 » Суд по парку "Відпочинку" ім.М. Стельмаха
2:08 AM
Суд по парку "Відпочинку" ім.М. Стельмаха
Шановна громадо!

Наша боротьба за збереження Зелених зон м. Ірпеня триває! Завтра 09.04.2012р. о 9-00 в приміщенні Ірпінського міського суду відбудеться чергове засідання по скасуванню рішення Ірпінської міської ради, та визнання недійсними державних актів про право власності на земельні ділянки, що знаходяться у парку «Відпочинку» ім. М. Стельмаха.

Ухвалою Ірпінського міського суду від 12.04.2012р. було накладено арешт на земельні ділянки та заборону будь-яким фізичним чи юридичним особам, у тому числі власникам земельних ділянок проводити будівельні роботи та роботи по вирубці зелених насаджень на земельних ділянках. Забудовники намагалися в судовому порядку оскаржити цю ухвалу, але програли всі суди починаючи з Апеляційного суду Київської області , закінчуючи Вищим спеціалізованим судом по розгляду цивільних і кримінальних справ. Процес оскарження цієї ухвали тривав майже рік!

Алє незважаючи на заборону – будівельні роботи всеж-таки проводилися!
Влітку минилого року на розі вул. Н.Рибака, та Жовтневої була пробурена свердловина! На моє звернення до предстаників Ірпіньводоканалу мене запевнили, що свердловина зроблена для того, щоб підключити її до центральної системи водозабезпечення, так, як у цьому мікрорайоні дуже низький тиск води. На моє питання, хто профінансував це буріння мені відповіли коротко – ЗАБУДОВНИКИ! Коментарі тут зайві. Сведловину пробурили і тимчасово законсервували.
23.10.2012р. забудовники порушуючи дани ухвалу прокопали вздовж парку котлован та проклали кабель по водопостачанню і під´єдналися до зазначеної свердловини. На наше звернення до прокуратури м. Ірпеня з приводу порушеної ухвали на заборону проводити будь-які роботи - належним чином ніхто невідреагував!

Також мене обдурили, щодо підключення цієї свердловини до центральної системи водопостачання. Всі бажаючи можуть побачити біля зупинки по 7-й лінії на вул. Жовтневої колектор і якщо його відкрити то можно видно, що труба веде на протележну сторону вулиці Жовтневої де вже закінчують будувати багатоповерхівки! Нещодано провели роботи по законсервованій свердловині, її вже облаштували, поставили люки та прикрили зіггяками з дерева, яке впало при проведенні ціх «робіт». Мабудь робітники думали, що таким чином замаскують свою «діяльність»!
Ми всі розуміємо, що тепер коли в парку «Відпочинку» ім. Стельмаха з´явилася свердловина, то забудовникам вже нічого не заважаю почати там широкомаштабне будівництво! Нічого окрім ухвали про заборону будівництва та судового спору, який йде у Ірпінському міському суді. Мабудь вони заздалегідь впевнені в тому, що виграю цей суд і зможуть почати знищення останньої великої зеленої зони м. Ірпеня.

Громада м. Ірпеня виступає котегорично проти будівництва в парку «Відпочинку» ім. М. Стельмаха! Зібрано вже більше 2 000 підписів місцевих мешканців, яки висловилися проти даної забудову. Ми, сподіваємось, що суд при вирішенні цього питання по сути, буде керуватися виключно законом і поверне громаді незаконно вкрадений парк!
Прошу всіх небайдужих бути присутними завтра на судовому засіданні! Прийдіть і вискажіть своє рішуче НІ знищенню останньої великої зеленої зони східної частини Ірпеня! Ми повинні відстояти цей парк для наших дітей, щоб вони бачили живий ліс не на єкранах телевізорів, а поряд зі своїми будинками. Щоб мали змогу відпочивати на природі та дихати чистим воздухом!

З повагою,

Голова Правління КОГО
«ГРОМАДСЬКИЙ РУХ ЗАХИСТУ
ЗЕЛЕНИХ ЗОН КИЇВЩИНИ» Лаврентій Кухалейшвілі
Переглядів: 753 | Додав: Лаврентий | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Друзі сайту