Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » 2013 » Квітень » 12 » Депутати — дебіли! (відео)
2:01 AM
Депутати — дебіли! (відео)
В Ірпінській міській раді під час 43-ї сесії між безпартійним депутатом Тимофієм Буселом та "УДАРівцем" Ярославом Місяцем сталась штовханина.

Зокрема, як повідомив Gazeta.ua адвокат і координатор руху захисників зелених зон Ірпеня Лаврентій Кухалейшвілі, під час виступу Бусела у депутата від фракції "УДАР" Місяця здали нерви — він вибіг на трибуну і почав штовхати свого колегу.

"Той громадський протест, який набирав обертів протягом останніх двох років, докотився і до "наших" депутатів! Нарешті вони зрозуміли, що так далі бути не може, і активно почали боротися за голоси виборців. Нарешті ми побачили бої, як у Верховній Раді. Це свідчить про те, що у місті вже стартувала передвиборна війна під назвою "Порвемо за громаду", - зазначив Кухалейшвілі.

На сесії міськради розглядали багато питань, більшість з яких стосувалася землі. Було висловлено багато пропозицій стосовно порядку денного.

Разом з тим, після того, як сталась депутатська колотнеча, і як хтось вигукнув: "Ви подивіться, які ці депутати - дебіли!", мер Ірпеня Володимир Скаржинський оголосив перерву на 15 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Крадіям і проституткам не місце при владі!" - В Ірпені розгоряється старий "зелений" скандал

"Поки всі депутати та громадськість були хто в холі, хто на вулиці, мер одноосібно закрив сесію, посилаючись на те, що немає кворуму. Отже, сесія не відбулася", - розповів Кухалейшвілі.

На думку громадського діяча, ця подія є незаперечною перемогою громади.

"Особисто я радий з того, що депутати почали між собою воювати! Звичайно, ми всі розуміємо, що був би Мельник (екс-народний депутат від ПР Петро Мельник — ред.) депутатом, такого розколу серед представників ПР не було. Але часи змінюються, і інтереси окремих депутатів почали розходитися. Те, що відбувалося в Ірпінський раді — тому лише підтвердження", - наголосив активіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адвокат розповів, як під Києвом "зливають" громадську активність

Він також закликав людей не бути байдужими до того, що відбувається в їхньому рідному місті.


"Приходьте на сесії — це виявляється не тільки корисним у пізнавальному плані, але іноді буває й дуже цікавим видовищем", - сказав Кухалейшвілі.

Крім того, за його інформацією, учора не відбувся суд по визнанню незаконним рішення Ірпінської міської ради та скасуванню державних актів на землю в парку "Відпочинку" ім. Стельмаха у зв'язку з неявкою жодного з 22-х відповідачів по справі.

Денис ТИМОШЕНКО

Джерело: http://gazeta.ua/articles/politics/_deputati-debili-v-irpeni-narodni-obranci-vlashtuvali-kolotnechu-z-matami/487334
Переглядів: 831 | Додав: Лаврентий | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Друзі сайту