Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » 2012 » Липень » 20 » Під Києвом розпочалась "громадянська війна": люди палять один одному паркани
2:02 PM
Під Києвом розпочалась "громадянська війна": люди палять один одному паркани

Під Києвом здійнялась нова хвиля конфлікту між забудовниками та місцевими мешканцями. Зокрема, на подвір'я активіста громадського руху захисту зелених зон м. Ірпеня Євгена Овчаренка було скоєно нічний напад з підпалом.

Як стало відомо Gazeta.ua, Овчаренку невідомі зловмисники підпалили паркан. Його обійстя межує із парком активного відпочинку "Курган", на який давно зазіхають грошовиті забудовники.

"Вночі почали гавкати собаки, ми спочатку не звертали на них увагу. А як на дворі щось бахнуло, я у вікно глянув і подумав, що вночі настав раптово день — то так яскраво горіло полум'я. Тоді ми вискочили надвір, — розповідає чоловік. - Побачили, що по периметру горить наш паркан. Почали гасити: схопили шланги, відра, усе, що було під руками. Сусіди добрі допомогли".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Ірпені знову летять тріски: мешканці занепокоєні незаконними забудовами

Спалити увесь паркан злочинці не встигли: чи то паливо у них закінчилось, чи побоялись, що їх спіймають. Встигли також закинути смолоскип у саме подвір'я.

"Думали, напевно,  що у нас щось займеться, але він упав якраз на тротуар, - зауважив активіст. -  Загалом біля двору було виявлено п'ять пляшок із залишками запалювальної суміші".

Крім того, палії залишили під хвірткою п'ять екземплярів записки з таким змістом: "Ще одна пакость, така як: спалив ты двір, забор, битовку. Згорить дом."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Крадіям і проституткам не місце при владі!" - В Ірпені розгоряється старий "зелений" скандал

"А, макулатура, - зневажливо відмахнувся від папірця чоловік. -  Знайти б тих, хто це зробив, я б їм руки поламав. Але хай їх шукає міліція, це її робота. А як знайдуть, то буду вимагати відшкодування збитків".

Повз проходить дружина Євгена Наталя із маленькою дитиною, не витримує: "Ти усе інтерв'ю даєш... У тебе троє дітей! Жити набридло? Воює він за той парк..."

"Якщо сьогодні я промовчу, а завтра — хтось другий, то нас задавлять, - відказує спокійно чоловік. - Усе почалось з того, що місяця півтора назад у нашого нового сусіда Віктора згорів паркан, яким він огородив свою ділянку в парку загальною площею десь 10 соток. Ми самі не знаємо, хто його підпалив. Але він грішить на нас, активістів, каже, що це нібито ми спалили".


Джерело:

http://gazeta.ua/articles/np/_pid-kievom-rozpochalas-gromadyanska-vijna-lyudi-palyat-odin-odnomu-parkani/446181









 

Переглядів: 960 | Додав: CityzenIrpin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Друзі сайту