Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » 2012 » Червень » 1 » В Парке активного відпочинку "КУРГАН" спалили паркан.
9:26 PM
В Парке активного відпочинку "КУРГАН" спалили паркан.
ШАНОВНА ГРОМАДА!

Суспільний протест навколо забудови вкрадених у нас останніх Зелених зон в громадський супротив. Вчора невідомі зруйнували і спалили частину паркана, який був встановленний в «Парку активного відпочинку «Курган». Як мені повідомили місцеві мешканці, ще напередодні парканом була відгороджена земельна ділянка приблизною площею 0.10 га, на ранок місцеві мешканці побачили, що одна сторона паркану була зруйнована, а інші три сторони спалені.

Я особисто приїхав перевірити цю інформацію і дійсно переконався в її правдивості. Побачене я за фільмував на відеокамеру та сфотографував.
Цинічність забудови в «Парку активного відпочинку «Курган» полягає в тому, що людина, яка купила цю ділянку і почала будуватися, бачила, що вона купує ділянку в Парку за, який разом з місцевими мешканцями бореться і наш Громадській рух захисту Зелених зон м. Ірпеня.
Нагадаю, що ще в січні місяці ми створили ініціативну групу захисту «Парку активного відпочинку «Курган», яка приєдналася до нашого Громадського руху.

За твердженнями місцевих мешканців похилого віку, в цьому Парку точилася запекла боротьба при визволенні м. Ірпеня. І в цьому Парку знаходяться поховання німецьких воїнів, яких ховали місцеві мешканці.
Без спростування цього факту про будівництво в цьому Парку не може бути і мови. Саме тому ми звернулися до посольства Федеративної республіки Німеччини з проханням посприяти нам в проведенні пошукової розвідки. Та з проханням звернутися до Міністерства Закордонних справ України з вимогою зупинити будівництво в «Парку активного відпочинку «Курган» до підтвердження чи спростування даної інформацію.

Також ми звернулися до Всеукраїнської громадської організації «Союз народна пам'ять» з проханням провести відповідну розвідку. В разі підтвердження даної інформацію ми будемо вимагати від влади надати цьому Парку статусу «місце проведення бойових дій» і тоді він автоматично підпаде під захист ЗУ « Про культурну спадщину».
Допоки не буде похований останній солдат, який загинув в роки другої світової війни – війна не закінчена!

Також я звертаюсь до мешканців району СМУ, які провели своє дитинство в «Парку активного відпочинку «Курган» катаючись там взимку на лижах і санчатах, з проханням активно приєднуватися до порятунку цього Парку для наших дітей. Особисто я не хочу, щоб моя дитина сиділа біля комп’ютера граючись у комп’ютерні ігри. Я хочу щоб наші діти проводили своє дозвілля так само активно, як і колись ми з вами.

Повертаючись до спаленого паркану я хочу наголосити, що особисто я нікого не закликаю руйнувати і спалювати паркани. Вкрадені у нас останні Зелені зони ми будемо повертати законними шляхами. А людям, які не побоялися показати свою соціальну позицію і спромоглися зробити такий вчинок, я особисто стискаю руку.
Хто має бажання долучитися до порятунку останніх Зелених зон нашого прекрасного міста запрошую приєднатися до нашого Громадського руху захисту Зелених зон. Ще не пізно зберегти і залишити нашим дітям місця для відпочинку та розваг!

З повагою,

Координатор Громадського руху
захисту Зелених зон м. Ірпеня Лаврентій Кухалейшвілі
Переглядів: 943 | Додав: lavrentiyberiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Дурнев  
0
вот молодцы. я сам собирался это сделать!
забор, кстати, давненько стоял прямо под вашей разтяжкой "парк курган"

Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту