Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » 2012 » Березень » 26 » Захисника ірпінських парків вистежили і жорстоко побили
10:32 AM
Захисника ірпінських парків вистежили і жорстоко побили
Захисника ірпінських парків вистежили і жорстоко побилиНа заступника голови ініціативної групи захисту парку активного відпочинку "Курган" м. Ірпеня Євгенія Овчаренка був скоєний напад, у результаті якого він отримав численні тілесні ушкодження та струс головного мозку.

Про це повідомив координатор громадського руху захисту зелених зон м. Ірпеня Лаврентій Кухалейшвілі, пише Gazeta.ua

За його словами, це трапилося о 7-00 годині ранку біля парку активного відпочинку "Курган" на вул. 10-та Лінія.[ ?]

"Євгеній йшов на роботу, коли з лісу вийшли двоє чоловіків. Порівнявшись з ним, вони раптово почали його лупцювати. Зі слів Євгена, робили вони це жорстко та без слів. Один з нападників бив Євгена кулаками по обличчю, а другий – палицею", - розповів Кухалейшвілі.

Овчаренко встиг витягнути газовий балончик та бризнути в нападників, після цього вони полишили його.

Після огляду в лікарні постраждалому був поставлений діагноз: струс головного мозку, численні забої на голові, гематоми повік, забійна рана та гематоми передньої лівої гомілки тощо.

"Лікарі сказали Євгену, що необхідна госпіталізація, але в них немає місць, і тому йому треба лікуватися амбулаторно, і якщо йому стане зле, то тоді йому треба знов звернутися до них та лягти у лікарню. Мене особисто шокувала така відповідь лікарів", - відзначив Кухалейшвілі.

Він уточнив, що на його адресу та адресу "зелених" активістів вже неодноразово раніше надходили погрози застосування фізичної сили та вимоги припинити боротьбу.

"Цей напад я сприймаю як особистий і зроблю все можливе для того, аби знайти і покарати винних… Всім зрозуміло, що на кону стоять величезні кошти, десятки мільйонів доларів, і комусь ми не даємо їх спокійно заробляти. Але, з іншої сторони, на кону стоїть доля наших зелених зон та доля цілого нашого міста, яке знищується на наших очах. Ми не збираємось на це мовчки дивитись", - запевнив активіст.

 

Джерело: http://forumspaskiev.org.ua/databox/2012/02/19822.php



Переглядів: 872 | Додав: CityzenIrpin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту