Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » 2012 » Березень » 26 » Соціальний вибух в Ірпені
10:31 AM
Соціальний вибух в Ірпені

Люди вимагають відставки мера Володимира Скаржинського, який наліво й направо роздає землі

Рішучу незгоду викликало рішення міського голови передати в приватні руки частину загальноосвітньої школи №3, а саме той її фрагмент, де заплановано громадський басейн. Однак Володимир Данилович не лише ігнорує запити і протести депутатів, прокуратури та громади. Під час розгляду питання на сесії Скаржинський продовжував активно схиляти народних обранців до незаконного рішення.

Власники 250 гаражів та сараїв, що більше 40 років користуються своїми підсобними приміщеннями, прийшли висловити недовіру голові міськради та вимагати сприяння міського керівництва в питанні приватизації та легалізації їхнього майна.

[ ?]

Серед обуреного населення Ірпеня залишаються актуальними питання щодо знищення парків, скверів та зон зелених насаджень. 28 лютого громада вкотре намагалася донести до міського голови, що він власноруч підставляє голову Київської обласної держадміністрації Анатолія Присяжнюка, який, перебуваючи в Ірпені, публічно обіцяв проконтролювати позитивне вирішення скандальної історії з «Парком Героїв». На сьогодні десяток власників земельних ділянок, «випадково» виділених у парковій зоні, отримали свої наділи в іншому місці. Та акти права власності на кілька шматків «Парку Героїв» не скасовано. Тобто на цілком законних підставах паркова земля продовжує перебувати у приватному володінні кількох власників.

«Неможливо більше спостерігати за тим, що відбувається в нашому місті, – говорить громадський активіст Лаврентій Кухалейшвілі. – Влада на чолі з мером відсторонилася від громади і використовує свої повноваження лише для власного зиску. Слова можновладців нічого не варті. Закон як дишло, а суди та прокуратура на наші звернення відповідним чином не реагують, лише пишуться відписки.

Так жити не можна! Якщо громада не буде відстоювати свої права, незабаром місто Ірпінь з курортної зони перетвориться на мертву зону, бо сьогодні повсюдно йде системна вирубка лісів, на території колишнього комбінату «Перемога» влада лобіює будівництво заводу з переробки мастил, парк Героїв з братською могилою (і не бояться Бога!) продали під забудову приватним забудовникам, а дитячий басейн на «Прогресі» хочуть віддати під сумнівний заклад... Що ж тоді залишиться нашим дітям та внукам? Годі мовчати! Ми самі мусимо вирішити, як нам краще жити!»

Ірпеню просто людина, яка може щось не те сказати чи зробити, не потрібна! Місту потрібен кваліфікований господар! Місце Скаржинського в історії! – все частіше говорять у регіоні. 


http://v-k.org.ua/pages/view/796

Переглядів: 865 | Додав: CityzenIrpin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту