Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » 2012 » Березень » 1 » Сьогодні скоєно розбійний напад на актівіста громадського руха захисту Зелених зон м. Ірпеня
5:04 PM
Сьогодні скоєно розбійний напад на актівіста громадського руха захисту Зелених зон м. Ірпеня
ШАНОВНІ ДРУЗІ!

Сьогодні 29.02.2012 року сталося надзвичайна ситуація! На нашого активіста громадського руху захисту Зелених зон м. Ірпеня – Овчаренко Євгенія, був скоєний розбій напад! Це трапилося о 7-00 годині ранку біля нашого парку активного відпочинку «Курган» на вул. 10-й лінії. Євгеній шов на роботу коли з лісу вийшли двоє чоловіків. Та направилися в його сторону, порівнявшись з ним, вони раптово почали його лупцювати. Зі слів Євгена робили вони це жорстко та без слів. Один з нападників бив Євгена кулаками по обличчю, а другий бив його палицею. Євген встиг витягнути газовий балончик та бризнути в нападаючих. Якби він це не зробив то за його словами його могли там просто вбити! Після цього нападники полишили Євгена та втекли назад до лісосмуги.

Євген ледве дійшов до будинку охорону «Адмірал клубу» та попрохав охорону викликати міліцію та швидку допомогу, та зателефонував мені. Я швидко зібрався та поїхав на вказане місто, але до мого приїзду Євгена вже забрала швидка медична допомога! Я одразу поїхав до Бучанської міської лікарні. Коли я приїхав туди і побачив Євгена я був дуже шокований, адже в нього по обличчю було видно наскільки жорстоко його побили. В лікарні йому зробили рентген голови та надана перша медична допомога. Після огляду та надання необхідної допомоги Євгену був поставлений діагноз:

- ЗЧМТ, Струс головного мозку, численні забої на між волосяній частини голови, гематоми повік, та величної ділянки ліворуч. Забійна і поверхнева рана зовнішнього кута лівого ока. Забійна рана та гематоми передньої лівої гомілки. При огляді невропатологом Євгену був поставлений діагноз: струс головного мозку!!!
Лікарі сказали Євгену, що необхідна госпіталізація, але в них нема місць і тому йому треба лікуватися амбулаторно і якщо йому стане зле то тоді йому треба знов звернутися до них та лягти у лікарню. Мене особисто шокувала така відповідь лікарів, адже по Євгену було видно, що госпіталізація йому необхідна! Нехай такі дії лікарів, які між іншим давали клятву «Гіпократу» залишиться на їхньому сумлінні.

Потім ми поїхали до Ірпінського відділку міліція для того, щоб написати заяву та взяти направлення на проведення судово-медичної експертизи. Після того, як ми зробили все необхідне, десь о 15-00 годині я завіз Євгена додому! Весь цей час Євген скаржився на сильний головний біль.

На мою адресу та адресу наших активістів і раніше неодноразово надходили погрозу застосування фізичної сили та вимоги припинити нашу боротьбу, але до застосування фізичної сили дійшло вперше!

Цей напад я сприймаю як особистий і зроблю все можливе для того аби знайти і покарати винних!
Всім зрозуміло, що це зроблено для того щоб налякати нас, але я запевняю вас, що незважаючи ні на які погрозу та напади на наших активістів ми не збираємося зупинятися. Всім цілком зрозуміло, що на кону стоять величезні кошти, десятки мільйонів доларів і комусь ми не даємо їх спокійно заробляти. Але з іншої сторони на кону стоїть доля наших Зелених зон та доля цілого нашого міста, яке знищується на наших очах. Нам з вами не залишають жодного місця для відпочинку і оздоровлення місцевих мешканців і ми не збираємося на це мовчки дивитись!

У мене особисто не виникає щодного сумніву, що на Євгена Овчаренко напали саме через його активну діяльність по збереженню Зелених зон в нашому місті. Він, як заступник голови ініціативної групи захисту парку активного відпочинку «Курган», дуже активно включився в боротьбу, та разом зі мною вже зупинив дві спроби знищення дерев у парку активного відпочинку «Курган». Про це ми писали на нашому сайті хто не читав ось ссилка http://geroiv.at.ua/news/segodnja_v_parke_quot_otdykha_quot_presechena_ocherednaja_popytka_nachat_stroitelstvo_podrobnosti_smotrite_segodnja_na_kanale_inter_v_20_00/2012-02-13-93

Також в минулу суботу 28.02.2012р. Євген усіляко перешкоджав двом робітника знімати наш плакат у парку «Курган», при цьому до нього від них поступали погрози.
Міліціє треба зробити все можливе для покарання винних, адже сьогодні напали на чоловіка, а завтра не дай Бог почнуть нападати на наших жінок. До нашої голови ініціативної групи захисту парку «Відпочинку», 85 річній Мойсеєвій-Домбровській Наталії Володимирівні теж вже поступали погрози.

Наостанок я хочу звернутися до тих «людей», які скоїли цей напад та до «людей», яки його замовили. Це ви зробили даремно, якщо міліція не знайде та покарає винних то це зробимо ми. Ірпінь дуже невеличке місто і тут всі про всіх знають і коли ми знайдемо вас, я особисто «розповім» вам, за що ми боремося і що для цього можемо зробити. Ми не збираємося нікого пробачати за такі злочинні дії та за одного нашого активіста ми «покараємо» трьох ваших. Лякати нас не треба ми самі такі, що кого хочеш налякаємо!

Наш сайт: http://geroiv.at.ua

Координатор громадського руху
захисту Зелених зон м. Ірпеня Лаврентій Кухалейшвілі
Переглядів: 1126 | Додав: lavrentiyberiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту