Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » 2012 » Лютий » 25 » ЧЕРГОВА ЗУХВАЛА СПРОБА ПОЧАТКУ БУДІВНИЦТВА В ПАРКУ "ВІДПОЧИНКУ"
11:46 PM
ЧЕРГОВА ЗУХВАЛА СПРОБА ПОЧАТКУ БУДІВНИЦТВА В ПАРКУ "ВІДПОЧИНКУ"
Шановні друзі!
Сьогодні відбулася чергова и дуже зухвала вирубка в нашому з вами Парку«Відпочинку»! В 12.20 до мене зателефонувала місцева мешканка і повідомила, вражаючу своєю зухвалістю новину про те, що щойно в парку зрізали з десяток дерев! Це відбулося на тому самому місці де ми 13 лютого зупинили вирубку! Цей випадок був тоді висвітлений в програмі новин на каналі Інтер. З її слів все відбувалося так: «До парку під’їхала машина, з неї вибігли троє людей з бензопилами та за 5-7 хвилин зрізали десять дерев, бігом сіли до машини і втекли». Мені шокувала така звістка! За останні пів року ми зупиняли багато спроб знищити парк «Героїв», парк «Відпочинку», та парк активного відпочинку «Курган», але з такою нахабністю ми стикаємось вперше. Забудовники зрозумівши, що ми без супротиву не дамо їм будуватися вдалися до таких брудних методів.

Я хотів би звернутися до тих людей, що це зробили: - ви граєтесь з вогнем, не провокуйте громаду на насильницькі дії, вам дуже пощастило, що ми не встигли оперативно зреагувати на таке варварське нахабство, в іншому випадку хтось би пересувався за допомогою милиць.
Минулого разу ми просили «власника» земельної ділянки не квапитися і дати нам змогу довести незаконність виділення ділянок в парку «Відпочинку» в судовому порядку, але всі розуміють, що ту землю просто вкрали у громади, і її можливо повернути назад, і ніхто не буде чекати, адже на кону шалені гроші!

Приїхавши на місце вирубки я побачив з десяток зрубаних дерев які валялися прямо на пішохідній доріжці через парк, якої кожного дня ходять сотні людей! Чим думали ці горе робітники коли грубо порушуючи техніку безпеки вони почали в терміновому порядку зрізати величезні 70-річні дерева. І робили це так квапливо!

Поряд з парком «Відпочинку» знаходиться загальноосвітня школа №3 і діти вже почали йти зі школи додому! Хто би відповів, якщо не дай Бог, що не будь трапилося. Адже повторюю за словами очевидця десяток дерев повалили за лічені хвилини. Ніхто особливо не переймався за наслідки.
Такий зухвалий вчинок повинен бути жорстко покараний, правоохоронними органами, щоб інші бачили, що за такі вчинки може бути! Я викликав міліцію для фіксування цього злочину, та телеканал ТВІ, який терміново відгукнулися на наше повідомлення!

Хочу особливо підкреслити той факт, що представники міліції приїхали дуже оперативно за лічені хвилини. Хотілось подякувати працівникам міліції від свого імені, та від імені громади за таку оперативність! Міліцією були складені відповідні процесуальні документи, опитані свідки та зафіксовано факт незаконної вирізки дерев.

Я сподіваюсь, що слідчий до, якого надійде ці матеріали встане на бік людей та порушеного закону, та зробить все можливе для покарання винних. Ми будемо відслідковувати подальший розвиток подій та інформування громадян разом з телеканалом ТВІ.

Через приблизно годину приїхали журналісти каналу ТВІ та почали знімати сюжет. Вони опитали очевидців, зняли повалені дерева. Картинка вийшла дуже цікава коли група школярів намагалася перелізти через повалені дерева. Потім журналісти зняли об’яви про терміновий продаж земельних ділянок в зелених зонах м. Ірпеня за новою привабливою ціною та поїхали брати інтерв’ю у представників місцевої влади!

Подробиці дивіться сьогодні о 20-30 в програмі новин на каналі ТВІ. Нажаль в багатьох з нас не показує цей передовий в багатьох відношеннях канал, тому всі ті хто не зможе сьогодні побачити новини, зможуть це зробити на нашому сайті в мережі інтернет у понеділок.

Наостанок хочу подякувати всім тим людям, які разом з нами намагаються зберегти наше унікальне місто! А тим хто тільки думає приєднатися до нас хочу порадити поквапитися. У нас ще є шанс зберегти наше місто в статусі курортної зони, але для цього повинно бути бажання значної кількості мешканців. Без боротьби нам ніхто нічого не залишить! Влада вже сфальсифікували громадські слухання з приводу прийняття генерального плану розвитку м. Ірпеня. Вона вже не залишила у східній стороні Ірпеня жодного парку для відпочинку і оздоровлення! Влада залишила нам з вами тільки маленький парк «Героїв» площею 1 га, і це тільки після того, як ми підняли навколо нього величезний скандал! А так влада взагалі не оставила нам жодного парку!!! Виникає закономірне питання. Навіщо нам потрібна така влада, яка нахабно обкрадає своїх мешканців, та не створює жодних умов для нормального життя! Нехай кожен подумає над цим!

Усім зрозуміло, що не буде ніякого толку допоки при владі знаходяться ці крадії. Вони своєю шкурою незацікавлені в вирішенні цього питання на користь людей, адже всі розуміють, що наші депутати самі собі навиділяли ці ділянки на підставних осіб! Це підтверджується тим що в парку «Відпочинку» місцеві мешканці неодноразова бачили депутата Ірпінської міської ради Журавля Константина Миколайовича та колишнього секретаря Ірпінської міської ради Олійнич Ольгу Романівну, яки показували людям на «маленьких» машинах земельні ділянки. Чи може вони підробляють на пів ставки в агентстві нерухомості?

Я хочу повідомити всіх, що в нас є законодавча можливість відізвати весь склад депутатів Ірпінської міської ради. І це потрібно робити, доки ще наше місто остаточно не перетворилось на суцільний смітник! Для цього нам потрібно зібратися разом в кількості не менше 200 чоловік та запустити механізм збору підписів за відкликання депутатів.

Наразі готуються всі необхідні документи для проведення таких зборів. Слово залежить тепер від вас! Нехай кожен з вас задумується, яким він хоче бачити власне місто в майбутньому і що він готовий для цього робити! Якщо не зробити цього найближчим часом більше такої можливості не буде! И нехай кожен з вас подумає, що він залишить своїм дітям!

Я ще раз дякую представникам міліції, місцевим мешканцям і журналістам каналу ТВІ за небайдужість та швидке реагування. І закликаю всіх небайдужих приєднуватися до нашої боротьби за гідне існування.

P.S. Щойно мені повідомили, що Служба безпеки України «накрила» «підпільний офіс» Державної архітектурно-будівельної інспекції в Київський області за видачу незаконних дозволів на будівництво!

Наш сайт: http://geroiv.at.ua

З повагою,

Координатор громадського руху
захисту Зелених зон м. Ірпеня Лаврентій Кухалейшвілі
Переглядів: 923 | Додав: lavrentiyberiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 elena_igorevna  
0
ужас!!! сколько можно играть уже этим "пилярам"???
и не боятся же расправы)

Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829

Архів записів

Друзі сайту