Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » 2012 » Січень » 23 » Моє свято, день Соборності України! Свято об’єднаної опозиції.
1:45 PM
Моє свято, день Соборності України! Свято об’єднаної опозиції.
Сьогодні був визначний день для всіх нас! День Соборності України! В цей день, рівно 93 роки тому, тогочасні політичні лідери забувши про усі свої амбіції підписали договір про об’єднання УНР з ЗУНР! Сьогодні день коли  наші серця і думки знов заполонило відчуття безмежної свободи! Такого піднесення, я не відчував з часів помаранчевої революції. Сьогодні я знов відчув той дух, що колись увірвався у моє серце. Дух непереможної свободи, дух незламної сили і волі! Всі хто прийшов сьогодні на Софійську площу, знов відчули себе вільними людьми у своїй Соборній та неділимій Україні.

Сьогодні, як і 93 роки тому, опозиційні лідери забувши про особисті амбіції та образи об’єдналися в єдину силу задля порятунку України! Десять політичних партій, які увійшли до Комітету опору диктатури  підписали сьогодні меморандум про спільні дії на парламентських виборах. Мені особисто сподобалася звістка, про те, що в останній момент меморандум підписав лідер партії Удар – Віталій Кличко.

В теперішній складній для України ситуації. Коли антинародна влада скрізь наступає на права та свободи громадян ми, як ніколи повинні об’єднатися! Об’єднатися заради спільної мети, побороти злочинний       режим Януковича і компанії!  Сьогодні опозиційні політичні лідери нарешті усвідомили, що власні амбіції ніщо в порівнянні з завданнями, які стоять перед ними задля порятунку України! Нарешті у України з’явився ще один шанс піднятися з колін, та прокричати на увесь світ, що ми не бидло, яким нас вважає нинішня влада!

Сьогодні на Софійський площі робилося, щось неймовірне! Вся площа була вщент забита людьми!  Близько 20 000 людей вийшли на вулицю, аби показати, що дух свободи не можливо, ні налякати, ні вбити, ані зачинити у в’язниці. Скрізь панував дух свободи, радості та любові. Сьогодні нація вкотре піднялася с колін, на які їх поставила нинішня влада!

На сьогоднішньому мітингу були присутні таки видатні постаті сучасного політикуму, як: Віталій Кличко, Олександр Турчинов, Олег Тягнибок, Анатолій Гриценко, Юрій Кармазін, Микола Катеринчук, Зоран Шкіряк, Наталія Королевська та багато-багато інших.

Після закінчення мітингу на Софійській площі, багатотисячний люд організованою колоною рушив по вул. Володимирський до пам’ятника Михайла Грушевського та Тараса Шевченка задля покладання квітів. Всі були усміхнені та веселі. Свято вдалося на славу!

Сьогодні я знов відчув неабияке піднесення, та гордість за український народ. Я на багато місяців вперед зарядився невтомним духом свободи та бажанням і надалі наполегливо боротися за своє рідне місто, та за мрію побудувати з Ірпеня унікальне історико-культурне паркове місто!

СЛАВА УКРАЇНІ!!!

Наш сайт: http://geroiv.at.ua

З повагою,

Координатор громадського руху

захисту Зелених зон м. Ірпеня                          Лаврентій Кухалейшвілі
<a target="_blank" href="http://xn--2012-93df9fqa0hd.com/svyato-ob%E2%80%99yednano%D1%97-opozici%D1%97/">
http://xn--2012-93df9fqa0hd.com/svyato-ob%E2%80%99yednano%D1%97-opozici%D1%97/</a>
Переглядів: 947 | Додав: CityzenIrpin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Друзі сайту