Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » 2012 » Січень » 15 » Влада продовжує знущаться з громади!
10:58 PM
Влада продовжує знущаться з громади!
Мы продовжуемо боротьбу за збереження Зеленых зон м. Ірпеня. Ми ні на мить не припиняли свою діяльності для збереження Зелених зон в нашому місті. До мене звертаються за допомогою та порадами багато людей. Нікому я не відмовляю в допомозі. Люди готові об’єднуватися для захисту своїх прав і свобод порушених нікчемними рішеннями міської ради. Найближчим часом буде проведено, ще декілька зборів громадян для створення ініціативних груп захисту ще двох паркових зон. Фактично вже на всій східній частині Ірпеня сформовані групи небайдужих людей.
Влада продовжує ігнорувати вимоги громади, щодо збереження парку «Відпочинку»! Досі невідомо, яка доля чекає на парк «Героїв» по якому досі не прийнято жодного рішення! Мені також невідомо, що сталося з позовом про скасування рішень про виділення земельних ділянок в парку «Відпочинку», який був направлений до Ірпінського міського суду Київської області, ще на початку листопада! Досі міською владою не надані протоколи громадських слухань, які були проведенні з приводу забудови в східній частині Ірпеня та про затвердження генерального плану розвитку нашого міста. Міська влада намагається зробити «хорошое лицо при плохой игре». Наче немає ніякого соціального напруження в місті. Ніхто ніде не протестує, ніхто не мітингує під вікнами міської ради, всі задоволені від радісного життя в Ірпені!
Сьогодні відбулося чергове знущання над тими тисячами громадян, які борються проти забудови парку «Відпочинку» і поставили свої підписи під вимогою його збереження! На розі вул. Жовтневої та вул. Н.Рибака з’явився великий біг-борд. Хто надав дозвіл на влаштування там цього непотребу?!!! Кому прийшло в голову встановлювати це в Зеленій зоні! В когось взагалі немає ні честі ні гідності, це ж треба, встановити біг-борд в місці до якого прикута увага не тільки всього нашого міста але і всієї України! Завтра я звернуся до Ірпінської міської влади з вимогою надати повну інформацію стосовно того хто та на яких підставах його встановив! А поки що я звертаюся до власників цієї конструкції з вимогою прибрати цей непотріб з території парку «Відпочинку»! Громаді ця річ в парку не потрібна і крапка! Сьогодні там з’явився один біг-борд через тиждень, якщо ми будемо мовчати їх поставлять всюди!
Ці дії по встановленню біг-борду можуть бути першими кроками до захоплення парку «Відпочинку» та початку будівництва! До мене дійшла інформація стосовно того, що забудовники домовилися з прокуратурою щоб та закрила очі на знищення цілого міста та перетворення його на суцільний будівельний майданчик! Недарма забудовники об’єдналися в асоціацію забудовників міста Ірпеня, адже всім зрозуміло, що гуртом легше «решать вопросы», та заробляти гроші на знищенні унікального міста Ірпеня – міста в лісі! Зараз забудовники тільки і чекають на команду «Фас» від влади та правоохоронних органів для початку будівництва!
Хочу попередити всіх! Ми готові дати вам гідну відсіч! Не провокуйте громаду на вчинення протиправних дій! Громада захищає своє законне право на нормальні умови існування до який відноситься і місця загального відпочинку і оздоровлення. Парк «Відпочинку» це не тільки єдина велика Зелена зона східної частини м. Ірпеня, але і є природнім фільтром який очищує повітря від вихлопних газів численних транспортних засобів проїжджаючих по центральній вулиці Жовтневій. Це єдине місце відпочинку і оздоровлення для величезного мікрорайону СМУ. Проти будівництва в парку «Відпочинку» зібрано вже більше двох тисяч підписів. Кожен 20-й мешканець Ірпеня підписався проти забудови!! Величезна кількість громадян висловили своє бажання, якщо потрібно силою захищати парк «Відпочинку»! Я звертаюсь до забудовників, не робить не обдуманих кроків, не дразніть людей, не намагайтеся вступити з нами в конфронтацію!
Наостанок хочу сказати, що незважаючи ні на що наша боротьба за Зелені зони та за гідне існування в нашому місті продовжується! Приєднуйтесь до нашого громадського руху захисту Зелених зон м. Ірпеня! Разом ми зможемо зупинити варварське знищення нашого міста!

Наш сайт: <a target="_blank" href="http://geroiv.at.ua/">http://geroiv.at.ua/</a>

З повагою,

Координатор громадського руху
захисту Зелених зон м. Ірпеня Лаврентій Кухалейшвілі
Переглядів: 826 | Додав: CityzenIrpin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Друзі сайту