Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » 2011 » Грудень » 7 » Чергова зухвала спроба розпочати будівництво в Парку "ВІДПОЧИНКУ"
8:19 PM
Чергова зухвала спроба розпочати будівництво в Парку "ВІДПОЧИНКУ"
В Ірпені залізною арматурою розмітили під забудову "Парк відпочинку" ФОТО

Координатор громадського руху захисту зелених зон міста Ірпінь (Київська область) Лаврентій Кухалейшвілі заявив, що сьогодні забудовники здійснили чергову спробу розпочати будівництво у "Парку відпочинку".

Зокрема, за його словами, невідомі люди розмітили територію у парку за допомогою залізної арматури. Крім того, напоготові стояв екскаватор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Врятуй своє дерево" - Ірпінь хочуть вберегти від масової вирубки

"Коли невідомі люди побачили мене та мого заступника Валієву Наталю, то вони позбирали своє приладдя та швидко роз'їхались, залишивши залізні кілки на місці", - розповів Кухалейшвілі.

На його переконання, забудовники не збираються "заспокоюватись".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Ірпені хочуть прогнати мера через масову забудову зелених зон

"І ми теж! Я закликав усіх небайдужих до нашого завтрашнього мітингу, який відбудеться о 9:00 біля Ірпінської міської ради", - відзначив активіст.

Крім того, він уточнив, що 10 грудня в ірпінській школі №3 відбудуться громадські слухання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд наплював на Януковича і дав добро на вирубку лісу під Коцюбинським

"Хоча ми не розуміємо, як влада збирається їх проводити, адже відповідно до закону на слуханнях повинні бути представники громад, яких у нас в Ірпені фактично немає... Мені особисто відмовили у реєстрації нашого вуличного комітету Парку героїв. Але ми все одно не можемо не прийти на ці слухання, адже без нас їх просто сфальсифікують... Від кожного з нас залежить, чи будуть в Ірпені зелені зони", - резюмував Кухалейшвілі.

Gazeta.ua
Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/np/_v-irpeni-zaliznoyu-armaturoyu-rozmitili-pid-zabudovu-park-vidpochinku/413203">Gazeta.ua</a>
Переглядів: 815 | Додав: lavrentiyberiy | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 lavrentiyberiy  
0
А за информацию спасибо, нам будут многие мешать и вставлять палки в колеса, но мы все равно будем идти к своей цели. Ирпень будет настоящим уникальным историко-культурным парковым городом!!!

2 lavrentiyberiy  
0
ШАНОВНА ГРОМАДО ПРИХОДЬТЕ ВСІ ЗАВТРА НА МІТІНГ БІЛЯ СТІН ІРПІНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЯКИЙ ВІДБУДЕТЬСЯ 0 9-00. БУДУТЬ ПРЕДСТАВНИКИ ТВ ТА СМИ.

1 Олександр  
0
Сьогодні зранку замітив ваше оголошення наклеєне на парадному вході мого будинку. Ввечері воно було вже зірване а на його місці наклеєне оголошення такогож формату і кольору як ваше тільки про продаж автомобілів в кредит. Можливо хтось веде звами якусь гру, але змоєї точки зору це не справедливо тому вирішив дати вам таку інформацію.

Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту