Парк Героїв

Пошук

Наше опитування

На твою думку ситуація з Парком Героїв це:
Всього відповідей: 147
Головна » 2011 » Серпень » 01
Жители Ирпеня бьют тревогу - под угрозой застройки частными домами оказалась братская могила и памятник Неизвестному солдату. Напомним, что 25 марта Ирпенский городской совет решил начать землеотвод участка между улицами Героев, Натана Рыбака и Ломоносова. На этом месте решили разбить 8 или 10 участков и построить коттеджи. В братской могиле, которая находится в парке по ул. Героев, покоятся тела 57 солдат Красной армии, погибших при освобождении Ирпеня в 1943 году. Рядом с памятником - маленькая могилка двух местных жителей, отца и ребенка, расстрелянных немцами в 1941 году. На ул. Ломоносова - детская площадка и сквер. В воскресенье состоялись общественные собрания по поводу объявления зеленых зон - парковыми зонами и сохранения неприкосновенности могилы Советских воинов, в которых приняли участие жители ул. Ломоносова, Героев, Н. Рыбака, Советская, Львовская, Дзержинского и 6-й линии вместе с представителями общественных организаций, депутатами и представителями прессы ( ... Читати далі »
Переглядів: 804 | Додав: Agent | Дата: 08.01.2011 | Коментарі (0)

Мер Ірпеня Володимир Скаржинський визнав помилку місцевої влади з приводу виділення під будівництво приватних котеджів земельної ділянки, на якій знаходиться братська могила та пам'ятник Невідомому солдату. Сьогодні він збирає позачергову сесію міськради, на якій буде поставлено питання про скасування рішення. «Ми дійсно помилилися, дозволивши розпочати тут будівництво», - заявив мер напередодні під час зустрічі з місцевими жителями. Тим часом адвокат Лаврентій Кухалейшвілі, який захищає інтереси громади, яка виступила проти будівництва, повідомив Kievpress, що сьогодні стало відомо про фальшивий колективний лист, який знаходиться в адміністрації. У ньому говориться, що жителі згодні на перейменування лісопаркової зони, де знаходиться могила, на «самосів», що дає можливість забудовникам з повним правом продовжувати роботу. Л.Кухалейшвілі заявив, що сьогодні ж подає заяву до суду з проханням скасувати рішення і заборонити забудову ді ... Читати далі »
Переглядів: 935 | Додав: Agent | Дата: 08.01.2011 | Коментарі (0)

Київська обласна організація Української Національної Асамблеї (УНА-УНСО) заявляє про свій намір взяти під особисту охорону братську могилу, яка знаходиться в місті Ірпінь Київської області на ділянці між вулицями: Героїв, Натана Рибака та Ломоносова. Комітет Київської обласної організації Української Національної Асамблеї (УНА-УНСО). Довідка: Нагадаємо, що 25 березня Ірпінска міська рада почала землевідведення ділянки між вулицями Героїв, Натана Рыбака і Ломоносова. На цьому місці вирішили розбити 8 або 10 ділянок і побудувати котеджі. У братській могилі, яка знаходиться в парку по вул. Героїв на цій ділянці, покояться тіла 57 солдатів Червоної армії, загиблих при звільненні Ірпеня в 1943 році. Поряд з пам’ятником – маленька могила двох місцевих жителів, батька і сина, яких розстріляли німці за те вони поховали загиблих солдат. М ... Читати далі »
Переглядів: 813 | Додав: Agent | Дата: 08.01.2011 | Коментарі (0)

Заступник голови Державної думи Росії, лідер ЛДПР Володимир Жириновский направив телеграму президентові України Віктору Януковичу з проханням захистити від забудови братську могилу і пам'ятник Невідомому солдатові в Ірпіні. Про це повідомляється на веб-сайті KP.ua. Російських депутатів стривожило повідомлення в пресі, згідно з якими на місці, де покояться останки полеглих воїнів, планується зведення котеджів. Зараз, за словами очевидців, туди "приїхала вантажівка, завантажена дошками". "ЗМІ широко освітлювали безлади, які чинили націоналісти 9 травня поточного року у Львові. На цьому фоні ця інформація сприймається з особливою тривогою. Виражаю упевненість, що це зовсім не тенденція, але прикре неп ... Читати далі »
Переглядів: 903 | Додав: Agent | Дата: 08.01.2011 | Коментарі (0)

Местный совет выделил землю что много лет под памятником Неизвестному солдату под частную застройку.Об этом LB.ua сообщил местный житель Павел.«Известно, что 25 марта местный совет разрешил начать землеотвод участка между улицами Героев, Натана Рыбака и Ломоносова. На этом месте – лес, но его назвали «самосевом». Но важнее всего – на его территории находится памятник Неизвестному солдату. Это не просто монумент, под ним – настоящие братские могилы, при чем две. В одной покоятся двое местных жителей, в другой – участники освобождения города. На их месте планируется разбить 8 или 10 участков и построить коттеджи. На месте уже работали геодезисты, обмеряли все», - рассказал Павел.По ин ... Читати далі »
Переглядів: 888 | Додав: Agent | Дата: 08.01.2011 | Коментарі (0)

Календар

«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Друзі сайту